PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_aa wrote:Hej u Ciebie widzę że piękny wykres ładnie ładnie u mnie ciągle cisza..... zawsze przed @ bolał mnie brzuch już z 5 dni wcześniej nawet 6 teraz mam dostać w pon i cisza. Mam nadzieję że mi się nie spóźni bo musi być punktualnie w tym mcu. Zawsze mam 11 d fl.
-
Asha wrote:A czemu musi byc punktualnie?... Aj tam z moim wykres, juz cierpliwosc tracee
Melevis lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:A pewnie że nie :p ale w cuda nie wierzę jeśli dobrze spr szyjkę to jest już nisko czyli pewno będzie na paru dniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 17:15
-
Asha wrote:Szyjka nic nie znaczy...ja mialam wysoko miesiac temu..dzien pozniej przyszla @ juz w szyjke ta ja wogole nie wierze
A czemu nie masz sił do swojego wykresu ? Przecież jest ładny -
Cykle mam regularne co 29-31 dni a do tej pory ( 35 d) niemam @ , wczoraj test negatywny ...mam uderzenia gorąca ,dziwny sluz i wieczorem piczenie w piersiach. Sama nie wiem czy to mozliwe ze jetem w ciazy, poniewaz w tym miesiacu jak nigdy nic nie zapisywałam i niewiem kiedy co było .......jutro rano zrobie kolejny a czy to mozliwe ze po terminie @ wychodzi negatywny test ....jak moze byc ciąża?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakos w to nie wierze....to czemu test o czulosci 10 mi wyszedl wczoraj negatywny? jesli wierzyc moim wyliczeniom, to owulacja była ok.14 czerwca, osttanie przytulanmki byly 15.06, wiec nawet jesli owulka byla po 15.06 to przeciez do dzis juz cos z testów powinno wyjsc, prawda? ile trwa wedrówka jajeczka i zagniezdzanie maksymalniee?
-
nick nieaktualny
-
zabka11 wrote:jakos w to nie wierze....to czemu test o czulosci 10 mi wyszedl wczoraj negatywny? jesli wierzyc moim wyliczeniom, to owulacja była ok.14 czerwca, osttanie przytulanmki byly 15.06, wiec nawet jesli owulka byla po 15.06 to przeciez do dzis juz cos z testów powinno wyjsc, prawda? ile trwa wedrówka jajeczka i zagniezdzanie maksymalniee?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:16