PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja mam takie pytanie, może nieco głupie,ale mnie to nurtuje...odnośnie objawów ciazowych.chodzi o małe swedzace krostki na ciele.jakby ugryzl pająk albo coś, ale mam to na lydce, udzie,pupie, ręce... kilka krostek w różnych miejscach.uczuleniowcem nie jestem. I nie wiem co o tym myśleć,a jestem ok.11dpo.
Czy któraś z Was miała coś podobnego?
Z góry dzięki za odpowiedź pozdrowionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:37
-
BitterSweetSymphony jak w ostatnim cyklu przegladam rozne fora na temat testow itp to zdarzalo sie tak ze beta wychodzila ujemna a ciaza byla. Ja osobiscie nie wiem bo nie mialam nigdy tak. Moze jeszcze nie wszystko stracone;)
Kasia moje dni zblizaja sie wielkim krokami. Ale juz powoli zaczynamy staranka na wszelki wypadek gdyby te dni chciały mi uciec wczesniej;) kupilam tez testy owulacyjne chociaz mialo byc bez nakrecania sie ale co tam:D a Ty na kiedy masz termin @?
Karola co tam powtarzałas test?
-
nick nieaktualnyjutro rano dzis kupiłam jakis dziwny takiego jeszcze nie miałam Nordtest nib ma czułosć 10 więc zobaczymy co wyjdzie mam wrażenie jakbym miała okrest jakby mi tam cos leciało co chwile biegam patrzeć ale nic nie ma i mam nadzieje że nic nie bedzie nadal mnie mdli jestem rozdrazniona i bola mnie cycki
-
Dzięki sskorka24. Ja ciągle liczę na to, że beta wzrośnie. Odliczam minuty do tej soboty.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
BitterSweetSymphony Trzymam kciuki aby z tą betą była jakaś pomyłka. Bo powiem szczerze że trochę dziwna sytuacja że testy wychodzą a beta nie
Sskorka pewnie żadnego dnia nie można marnować Oby się udało, oby się udało
A kiedy idziesz do lekarza? Bo już nie pamiętam?
Jeżeli chodzi o mnie to powiem tak cykle mam 45 dniowe i dni płodne zazwyczaj były książkowo 14-16 dni przed @ ale teraz płodne wyskoczyły mi 19dc więc termin @ był na dzisiaj ale jest cisza tylko że teścik dzisiaj robiony i niestety negatyw Więc czekam na nieszczęsną @
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Karola trzymam kciukasy za jutrzejszy teścik. Oby były dwie mocne krechy
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny zaspałam dziś i nie nasikałam wróciłam do domu koło 13 więc juz nie sikam sikne jutro rano to bedzie 31 dc i jeden dzień po terminie nadal mnie mdli nadal czuję mokro nadal bola cycki kręci się w głowie i co najważniejsze nie boli brzuch a zawsze bolał na dzień 2 przed @ i mam nadzieje że tk zostanie trzymajcie kciuji jutro
-
nick nieaktualny
-
Karola, mocno trzymam kciuki!!
Ja mam trzeci dzień plamienia, ale jakieś takie 'suche' te plamy Ale temp. w dół więc u mnie nie ma co się nakręcać
Kupiłam 50 testów owulacyjnych, jutro idę na wizytę do najlepszego ginekologa-endokrynologa w okolicy, i niech wykonuje swoją robotę! (znaczy wiecie, mąż swoją lekarz swoją )
-
nick nieaktualnymam taka nadzieje bo jakbym nawet miał dostac @ jutro to juz powinien mnie brzuch boleć a nie boli raz po raz kuje jakby jajnik ciagnie brzuch nie moge sie przeciagnac mąż mówił że jak z moimi nerwami teraz nie jestm w ciaży to musi mnie do psychiatryka wysłać hehe ja więże że jednak to jest to zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
U mnie się niby spóźnia ale powiem szczerze że oprócz bólu i ogromnego powiększenia piersi nie mam kompletnie żadnych objawów w ogóle mnie brzuch nie boli jedynie mnie jajniki kłują ale bym powiedziała że to jest kłucie takie bardziej owulacyjne niż na @. Ale nadziei już nie mam testy robione wszystkie negatywne temperatura spadła więc grzecznie czekam a jak nie dostanę to do gina dzwonie bo tak mi kazał
Karola trzymam ponownie kciuki za jutrzejszy teścik oby dwie krechy
Sskorka nie zapomnij dać znać co tam u lekarza a no i oczywiście owocnych staranek życzę
-
nick nieaktualnyMuszę się dziś wyżalić Miałam dziś sen że zrobiłam ze trzy testy ciążowe i wszystkie były pozytywne, a najlepsze jest to że biegałam z tymi testami bo całej klatce i pytałam sąsiadów ile kresek widzą
Ale do rzeczy.
Moje sny są ZAWSZE odwrotne, czyli ciąży brak
za 6 dni termin @ a jak zaraz jajko zniosę Nie mam żadnych objawów poza brzuchem, który czasem o sobie przypomina lekkim bólem i jajnikami.
A poza tym cycki nie bolą nic a nic a nawet chyba są troche mniejsze
Test pozytywny 9dpo ale po kilku godzinach więc nawet nie biorę do pod uwagę. A kolejnego nie robie bo mam dość negatywów
To nie będzie dobry dzień
-
jak coś widać - to ciąża jest!!
Mi się w pierwszym cyklu śniło 4 dni pod rząd: pierwszego dnia że się zagnieździło, a przez 3 kolejne dni że ginekolog mnie badał i z każdym kolejnym dniem (nocą ) dzidziuś był coraz większy
I oczywiście nic z tego nie wyszło...
Don't worry - nie męcz sąsiadów, tylko pokaż nam te dwie kreski -
Agacizda głowa do góry na takim etapie nie musisz jeszcze cos czuć. Jeszcze nie spisuj cyklu na straty. Dzis jest gorszy dzien ale jutro będzie lepiej
Jeżeli chodzi o sny to mi tak mniej wiecej z 3×w tyg. Sni ze jestem w ciąży A tak sie dzieje ponieważ tego bardzo pragniemy