PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się, jestem tu po raz pierwszy. Dziś na teście ujrzałam drugą jasną kreskę, jednak jest ona cieńsza od kontrolnej. Czy to oznacza ciążę? Czekam na wyniki bety. Z objawów mam bolące i obrzmiałe piersi i lekkie mdłości.
Jednak najlepsze jest to że 2 tyg. temu miałam okres, trwał 5 dni. Więc jak to możliwe żebym była w ciąży?Jakub 11.06.2017 -
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Agacizda głowa do góry na takim etapie nie musisz jeszcze cos czuć. Jeszcze nie spisuj cyklu na straty. Dzis jest gorszy dzien ale jutro będzie lepiej
Jeżeli chodzi o sny to mi tak mniej wiecej z 3×w tyg. Sni ze jestem w ciąży A tak sie dzieje ponieważ tego bardzo pragniemy
Dziękuję za wsparcie Już mi lepiej -
nick nieaktualnyMagda24 wrote:Witam się, jestem tu po raz pierwszy. Dziś na teście ujrzałam drugą jasną kreskę, jednak jest ona cieńsza od kontrolnej. Czy to oznacza ciążę? Czekam na wyniki bety. Z objawów mam bolące i obrzmiałe piersi i lekkie mdłości.
Jednak najlepsze jest to że 2 tyg. temu miałam okres, trwał 5 dni. Więc jak to możliwe żebym była w ciąży?
A brałaś jakieś leki? Iak długie masz cykle? Dziwna sprawa bo po dwóch tygoniach zazwyczaj to jest dopiero owulacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie radzę tak, że robię testy i beczę, że jest jedna kreska
AgacizdA u mnie 2dc, leci jak z kranu, czekam aż się skończy gdzieś już pisałam, że mam wyniki idealne krwi, tylko żelazo do kitu, a żelazo ma duży wpływ na zdrowie komórki jajowej dzisiaj wizyta u najlepszego gin-endo w mieście, i zobaczymy co dalej
Karola0704 świętuje dwie kreski, że się nie odzywa??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:13
-
nick nieaktualnymy od maja tj.7 mies. z tym że pierwszy cykl mam stymulowany letrazolem i dlatego się tak denerwuję
Cykle mam 28 dniowe, ale ten cykl jakoś chyba przyspieszył bo już 12 dnia miałam owulację więc wielkie testowanie przepowiadam sobie na 16.12. o ile nie zwariuje do tego czasu
Co śmieszniejsze mój mąż ma urodziny 18 grudnia i chciałam mu podarować test z dwiema kreskami, ale czuję że nic z tego -
AgacizdA wrote:my od maja tj.7 mies. z tym że pierwszy cykl mam stymulowany letrazolem i dlatego się tak denerwuję
Cykle mam 28 dniowe, ale ten cykl jakoś chyba przyspieszył bo już 12 dnia miałam owulację więc wielkie testowanie przepowiadam sobie na 16.12. o ile nie zwariuje do tego czasu
Co śmieszniejsze mój mąż ma urodziny 18 grudnia i chciałam mu podarować test z dwiema kreskami, ale czuję że nic z tego
Ja też powinnam testować 16.12 ale wątpię, że wytrzymam do 14dpo czyli do dnia @ -
AgacizdA a ja wręcz przeciwnie 2 kreski to 2 kreski!! Wiesz ile razy czytałam posty że laski zrobiły test przed wyjazdem na wakacje, urlop taki średni bo się dziwnie czuły, coś je tknęło, wróciły, wygrzebały test ze śmieci a tam 2 krechy rano powtórka i już wyraźne!
Także będzie ok!!
A jeżeli mogę spytać, to dlaczego stymulowany? Ja od kilku miesięcy też pytam ginekologów co i jak i mi w sumie żaden jeszcze nic nie zapisał -
nick nieaktualnyJa nigdy nie trafiłam na żaden post. same krytyki że testów się nie odczytuje po czasie. No i nie powiem bo troche mnie to podłamało, ale płomyk nadziei siedzi we mnie twardo
Co do stymulacji. Ja jak sobie wymyśliłam że chce mieć dziecko to byłam strasznie niecierpliwa i już po trzecim nieudanym cyklu od razu poleciałam do gina. opowiedziałam mu o co chodzi i od raz zajrzał gdzie trzeba i stwierdził brak owulacji. Kazał mi czekać do następnego cyklu, jeżeli sytuacja się powtórzy to zaczynamy leczenie.
no i zaczął od sprawdzenia drożności jajowodów.
Z drożnością wszystko grało i przepisał lamette + fostimon + pregnyl + encorton
No i czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
ja też tak zrobiłam - owu była, wszystko pięknie, i wysłali mnie na drożność, ale w szpitalu jakiś doktor stwierdził, że zrobi mi profil hormonalny, który w zasadzie wygląda ok, ale dzisiaj jeszcze lekarz na niego zerknie. I poproszę o skierowanie ponowne na drożność.
Dziewczyny będą 2 bobasy, mówię Wam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny