X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj, może tobie się poszczęści :)
    Trzymam kciuki :)

• Bombonierka Debiutantka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to jest z ta szyjka? Jaka powinna byc w ciazy? Moja jest nawet wysoko,troszke pulchna i zamknieta,wiec nie wiem...

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bombonierka poprzegladaj wykresy ciazowe to zauwazysz ze w sumie nei ma reguly:) na niektorych od owu jest caly czas NTZ na innych WTZ albo jeszcze cos innego:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Juz kiedys pytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi. Ja osobiście wole tam paluchów nie pchać bo mam za długie pazury ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgadniecie co sie stało, wziełam swój poranny test i obejrzałam go pod światłem dziennym i distrzegłam krechę tylko była tak jasna że to był cień cienia cienia:) ale była tam na pewno:) tak mi sie rano wydawało ale przy tym sztucznym świetle to bardziej moje urojenia- pomyślałam. A żeby być jeszcze bardziej prwna to rozebrałam test na części pierwsze i wyjełam tą bibułkę i sie nie myliłam. Cień cienia cienia jest :) czekamy na dalszy rozwój sytuacji :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga to czyli moze dobry znak :)

• emotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 4dc i jakoś tak dziwnie bo w zasadzie dzisiaj juz lekkie plamienie i tylko drugiego dc obfity okres podczas ktorego na podasce mialam taką śluzową kulkę. Myslicie, ze to mogla byc masa embrionalna? Pierwszy rax coś takiego miałam. Nigdy nie mialam skrzepow w takim kształcie.

Astma - miflonide
    Tarczyca - euthyrox
    Starania o pierwsze dzieciątko ❤
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emotka szczerze mowiac, na Twoim miejscu wolalabym o tym nawet nie myslec..

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • emotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    emotka szczerze mowiac, na Twoim miejscu wolalabym o tym nawet nie myslec..
    Pewnie lepiej nie. Też takie jest moje zdanie ale coś dzisiaj zaczęłam czytac w tym temacie i mnie to zastanowiło. No nic...nowy cykl sie zaczął i chyba trzeba się na tym skupić ;-)

Astma - miflonide
    Tarczyca - euthyrox
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emotka, to jesteśmy na podobnym etapie (u mnie 3dc, ale mam 32-33 dniowe) więc proszę trzymaj mnie na dystant od wszystkich testów póki nie nadejdzie nasza pora! :)

Aga, ale super!! :)

emotka lubi tę wiadomość

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczynki chodzi mi o testy owulacyjne. 2 kreski zawsze oznaczaja owulke czy ciut jasniejsza druga kresa juz niekoniecznie?

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywny wynik testu owu jest tylko wtedy, gdy obydwie kreski są tak samo ciemne, lub testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. W każdym innym przypadku, wynik jest negatywny

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • emotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Emotka, to jesteśmy na podobnym etapie (u mnie 3dc, ale mam 32-33 dniowe) więc proszę trzymaj mnie na dystant od wszystkich testów póki nie nadejdzie nasza pora! :)

Aga, ale super!! :)

Ok :-) U mnie niestety cykle 28-32. Ostatnio od wrzesnia cos mi sie pomieszalo z tymi cyklami. Chyba przez tarczyce. Jeszcze nie mam wyregulowanej normy.

Astma - miflonide
    Tarczyca - euthyrox
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Karola jak twój test, nic nie piszesz, czyżbyś świętowała dwie krechy?

Emotka będzie dobrze, może to po prostu taki skrzep. Ja tez nigdy nie miałam, a jednego razu wyszło ze mnie dosłownie kawał tkanki, aż poczułam takie ciepło. Macica czasem mocno się złuszcza, a w ciąży wtedy być nie mogłam. ;)

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola chyba faktycznie swietuje! jak cofniecie sie na tym watku do jej ostatnich wypowiedzi to ujrzycie cos w stylu jestem w 4 tyg i 5 dniu ciazy! Tylko nic nam sie nie chwali.

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Bombonierka Debiutantka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal cisza ze strony @ rano testuje. Szyjke sprawdzam rano i wieczorem. Rano jest bardziej pulchna,natomiast wieczorem twarda i wysoko. W ciagu dnia mam mdlosci,zwlaszcza jak czuje sie glodna. Ostatnio,tzn.od 4 dni mam taki apetyt,ze wszystko co mam pod reka wymiatam. Najbardziej szukam sslodyczy,zwlaszcza wafelkow w czekoladzie. Na dodatek mam taki slinotok,ze ho ho

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola moze zrob po prostu test :-)

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Karola moze zrob po prostu test :-)
    dzis nie miałam jak go kupić jutro tez nie bo mieszkam na wsi i pateki sa w nieziele pozamykane kupie w poniedziałek mam nadzieje że to minie przez noc a nie przerodzi sie w wredna @ ok zmykam szybciej noc minie ;) dobranoc kobietki

• emotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec[/QUOTE

Karola, nigdy tak nie mialam ale z tego co czytalam przy zagniezdzeniu moze pojawic sie śluz z nitkami krwi.

Astma - miflonide
    Tarczyca - euthyrox
‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ