PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bombonierka poprzegladaj wykresy ciazowe to zauwazysz ze w sumie nei ma reguly:) na niektorych od owu jest caly czas NTZ na innych WTZ albo jeszcze cos innego:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zgadniecie co sie stało, wziełam swój poranny test i obejrzałam go pod światłem dziennym i distrzegłam krechę tylko była tak jasna że to był cień cienia cienia:) ale była tam na pewno:) tak mi sie rano wydawało ale przy tym sztucznym świetle to bardziej moje urojenia- pomyślałam. A żeby być jeszcze bardziej prwna to rozebrałam test na części pierwsze i wyjełam tą bibułkę i sie nie myliłam. Cień cienia cienia jest czekamy na dalszy rozwój sytuacji
-
Ja jestem w 4dc i jakoś tak dziwnie bo w zasadzie dzisiaj juz lekkie plamienie i tylko drugiego dc obfity okres podczas ktorego na podasce mialam taką śluzową kulkę. Myslicie, ze to mogla byc masa embrionalna? Pierwszy rax coś takiego miałam. Nigdy nie mialam skrzepow w takim kształcie.Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Klaudia N. wrote:emotka szczerze mowiac, na Twoim miejscu wolalabym o tym nawet nie myslec..Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
pietruszek wrote:Emotka, to jesteśmy na podobnym etapie (u mnie 3dc, ale mam 32-33 dniowe) więc proszę trzymaj mnie na dystant od wszystkich testów póki nie nadejdzie nasza pora!
Aga, ale super!!
Ok U mnie niestety cykle 28-32. Ostatnio od wrzesnia cos mi sie pomieszalo z tymi cyklami. Chyba przez tarczyce. Jeszcze nie mam wyregulowanej normy.
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Hej dziewczyny
Karola jak twój test, nic nie piszesz, czyżbyś świętowała dwie krechy?
Emotka będzie dobrze, może to po prostu taki skrzep. Ja tez nigdy nie miałam, a jednego razu wyszło ze mnie dosłownie kawał tkanki, aż poczułam takie ciepło. Macica czasem mocno się złuszcza, a w ciąży wtedy być nie mogłam.
-
U mnie nadal cisza ze strony @ rano testuje. Szyjke sprawdzam rano i wieczorem. Rano jest bardziej pulchna,natomiast wieczorem twarda i wysoko. W ciagu dnia mam mdlosci,zwlaszcza jak czuje sie glodna. Ostatnio,tzn.od 4 dni mam taki apetyt,ze wszystko co mam pod reka wymiatam. Najbardziej szukam sslodyczy,zwlaszcza wafelkow w czekoladzie. Na dodatek mam taki slinotok,ze ho ho
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Karola moze zrob po prostu test
-
Karola0704 wrote:czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec[/QUOTE
Karola, nigdy tak nie mialam ale z tego co czytalam przy zagniezdzeniu moze pojawic sie śluz z nitkami krwi.Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤