PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec
-
Witam was dziewczynki
Bombonierka udostępnij wykres to będziemy mogli pomóc I oczywiście życzę dwóch grubych kreseczek
Karola wydaje mi się niestety że rozkręca ci @ ale obym się myliła bo wydaję mi się że na zagnieżdżenie to już troszkę za późno chyba że owulka ci się opóźniła.
Sskorka jak tam u ciebie staranka ? Pełną parą ?
U mnie wczoraj @ przyszła i zaczęłam nowy cykl a od jutro zaczynam ponowną walkę z clo Ale powiem wam że choć dostałam @ to jestem szczęśliwa ponieważ cykl mi się skrócił do 35 dnia a tak to miałam 45-55 dniowe A teraz dostałam od tego cyklu również dupka więc cykl będzie również krótszy Więc skróci mi się to czekanie na wszystko
Bombonierka lubi tę wiadomość
-
Karola0704 wrote:dzis nie miałam jak go kupić jutro tez nie bo mieszkam na wsi i pateki sa w nieziele pozamykane kupie w poniedziałek mam nadzieje że to minie przez noc a nie przerodzi sie w wredna @ ok zmykam szybciej noc minie dobranoc kobietki
Trzymam kciuki!!! -
nick nieaktualnyhej no i po marzeniach :9 przeryczałm dziś pół dnia mam dość w srodę ile do Gina bo ten okres tez jakis dziwny wczoraj śluz czerwony dziś rano jakby normalna miesiaczka ale juz jej nie ma brzuch mnie przy tym nie bolał a cycki nadal bola już nie wiem co mysleć ide w srodę do lekarza
-
Karola0704 ja miałam w terminie @ plamienie. Nawet lekarka wmawiała mi, że okres się rozkręca. Myliła się, byłam w ciąży. Teraz natomiast od kilku lat miewam dwa dni przed @ plamienia. Wszystko się zmienia. Może jednak zrób test, różnie bywa. Nie poddawaj się.
Bombonierka, nie myśl o najgorszym. U mnie te krwawienia tez dziwne, plamienia. Wszystko się w organizmie zmienia. -
nick nieaktualnynajgorsze jest to że nie boli mnie brzuch a zawsze na dzień dwa przed i przez pierwsze 2 dni bolał mnie brzuch i to bardzo nadal bola mnie piersi a nigdy w czasie @ nie bolały chyba jutro kupie test i zrobie dla pewnosci teraz troszkę czytam o okresie w ciazy i są nawet takie kobiety które maja skrzepy w wydzielinie a ciaża rozwijała sie ok ja małe skrzepy miałm dziś rano teraz już nie i co dziwne też t na podpasce nie ma za dużo wydzieliny ale jak sie podcieram to jest w środe chce isc do lekarza nie wiem jak poradzimy sobie z kasą ale jakos trzeba
-
Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".
-
nick nieaktualnyBombonierka wrote:Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".
i tez miałam tak w 31 dc ale u ciebie widze temp rosnie ja nie mierze bo często wstaje w nocy do córki i to by było i tak nie prawdziweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 20:17
-
nick nieaktualnyA ja nie piszę, nie czytam bo od tego wariuje;( poza tym mam już recepty na przyszły cykl, ale na razie termin @ na środę. Może nie będą mi potrzebne teraz obrałam taktykę na "będzie co ma być"
W środę zatestuję i zobacze co pokaże kolejny magiczny test. Oczywiście dam wam znać A na chwilę obecną trzymam za nas wszystkie kciuki i oby nam się udało:) Czyli do środy dziewczyny;) -
Bombonierka u mnie to trwało kilka dni, potem dostałam duphaston i przestało. Był to ok 4 tydzień ciąży, nic nie było jeszcze widać nawet pęcherzyka, to mówiła mi doktor, że okres się zbliża. U mnie to też było lekko podbarwione, jakby malinowe tak określiła to lekarka. No, ale w 7 tyg. ciąży to np. plamiłam na brązowo, a że wcześniej poroniłam to prawie zawału dostałam. Dzwoniłam do doktor kazała zwiększyć dawkę duphastony z 2 razy dziennie do 3. Na drugi dzień zrobiła usg i było ok. Przeszło to plamienie.
Karola zrób test, ja miałam podobnie. Z doświadczenia wiem, że takie plamienia w ciąży są normalne. Moja kuzynka teraz miała tak samo, w terminie @ plamienie, dostała luteinę i jest ok. -
nick nieaktualny
-
Bombonierka gratuluję !!
Trochę mnie nie było, pojawiam się i znikam ale czytam w miarę na bieżąco ciężki okres w pracy, grypa żołądkowa.. @ się skończyła i zaczęliśmy starania skończył mi się duphaston ale do ginekologa pójdę w styczniu/lutym.
Pozdrawiam i miłego tygodnia