X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam w tamtym cykku. 12 dpo różowy śluz, potem nic i znowu śluz. Cieszylam się że to może być implantacja, a 14 przyszła @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 23:32

• Bombonierka Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec
    Karola ja tak mam teraz. Dzis po przebudzeniu zmierzylam temp.37,3. Piersi pieka,nawet mdlosci mam. No,ale po pobycie w toalecie mam mieszane uczucia. Po badaniu szyjki na palcu jest rozowy sluz. Czyzby @ byla blisko ? Mam test w domu,ale poczekam jeszcze,moze jeszcze dzis sie wszystko wyjasni.

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj 31dc, 15dfl. A temperatura ciagle wyzsza,nawet dzis skoczyla jeszcze wyzej .

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki :)

Bombonierka udostępnij wykres to będziemy mogli pomóc :) I oczywiście życzę dwóch grubych kreseczek :)

Karola wydaje mi się niestety że rozkręca ci @ ale obym się myliła bo wydaję mi się że na zagnieżdżenie to już troszkę za późno chyba że owulka ci się opóźniła.

Sskorka jak tam u ciebie staranka ? Pełną parą ?:)

U mnie wczoraj @ przyszła i zaczęłam nowy cykl a od jutro zaczynam ponowną walkę z clo :) Ale powiem wam że choć dostałam @ to jestem szczęśliwa ponieważ cykl mi się skrócił do 35 dnia a tak to miałam 45-55 dniowe :) A teraz dostałam od tego cyklu również dupka więc cykl będzie również krótszy :) Więc skróci mi się to czekanie na wszystko :)

Bombonierka lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten rozowy sluz byl tylko rano,wiec nadal cisza ze strony @. Zaczynam sie zastanawiac nad torbiela,czy moze mnie to nie dopadlo

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    dzis nie miałam jak go kupić jutro tez nie bo mieszkam na wsi i pateki sa w nieziele pozamykane kupie w poniedziałek mam nadzieje że to minie przez noc a nie przerodzi sie w wredna @ ok zmykam szybciej noc minie ;) dobranoc kobietki

Trzymam kciuki!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej no i po marzeniach :9 przeryczałm dziś pół dnia mam dość w srodę ile do Gina bo ten okres tez jakis dziwny wczoraj śluz czerwony dziś rano jakby normalna miesiaczka ale juz jej nie ma brzuch mnie przy tym nie bolał a cycki nadal bola już nie wiem co mysleć ide w srodę do lekarza

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 ja miałam w terminie @ plamienie. Nawet lekarka wmawiała mi, że okres się rozkręca. Myliła się, byłam w ciąży. Teraz natomiast od kilku lat miewam dwa dni przed @ plamienia. Wszystko się zmienia. Może jednak zrób test, różnie bywa. Nie poddawaj się.

Bombonierka, nie myśl o najgorszym. U mnie te krwawienia tez dziwne, plamienia. Wszystko się w organizmie zmienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze jest to że nie boli mnie brzuch a zawsze na dzień dwa przed i przez pierwsze 2 dni bolał mnie brzuch i to bardzo nadal bola mnie piersi a nigdy w czasie @ nie bolały chyba jutro kupie test i zrobie dla pewnosci teraz troszkę czytam o okresie w ciazy i są nawet takie kobiety które maja skrzepy w wydzielinie a ciaża rozwijała sie ok :) ja małe skrzepy miałm dziś rano teraz już nie i co dziwne też t na podpasce nie ma za dużo wydzieliny ale jak sie podcieram to jest w środe chce isc do lekarza nie wiem jak poradzimy sobie z kasą ale jakos trzeba

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704. Ciesze sie,ze nie jestem sama z tym problemem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka wrote:
    Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".
    miałam to samo wczoraj śluz czerwony a dziś ... @ tak mi sie wydaję :(

i tez miałam tak w 31 dc ale u ciebie widze temp rosnie ja nie mierze bo często wstaje w nocy do córki i to by było i tak nie prawdziwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 20:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie piszę, nie czytam bo od tego wariuje;( poza tym mam już recepty na przyszły cykl, ale na razie termin @ na środę. Może nie będą mi potrzebne :) teraz obrałam taktykę na "będzie co ma być"
    W środę zatestuję i zobacze co pokaże kolejny magiczny test. Oczywiście dam wam znać;) A na chwilę obecną trzymam za nas wszystkie kciuki i oby nam się udało:) Czyli do środy dziewczyny;)

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka u mnie to trwało kilka dni, potem dostałam duphaston i przestało. Był to ok 4 tydzień ciąży, nic nie było jeszcze widać nawet pęcherzyka, to mówiła mi doktor, że okres się zbliża. U mnie to też było lekko podbarwione, jakby malinowe tak określiła to lekarka. No, ale w 7 tyg. ciąży to np. plamiłam na brązowo, a że wcześniej poroniłam to prawie zawału dostałam. Dzwoniłam do doktor kazała zwiększyć dawkę duphastony z 2 razy dziennie do 3. Na drugi dzień zrobiła usg i było ok. Przeszło to plamienie.

Karola zrób test, ja miałam podobnie. Z doświadczenia wiem, że takie plamienia w ciąży są normalne. Moja kuzynka teraz miała tak samo, w terminie @ plamienie, dostała luteinę i jest ok. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko że ja dziś rano miałam nie plamienie a jakby juz krwawienie z delikatnymi skrzepami ale teraz już ich nie ma były tylko rano i to nie na podpasce tylko przy podcieraniu

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 zatestujmy,wtedy bedziemy o jeden krok do przodu. Wizyta u gin.predzej czy pozniej jest nieunikniona.

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny test jest POZYTYWNY!!!

madziaw88, emotka, BitterSweetSymphony, SurfGirl, Natalii00, Stiffi, Mia13 lubią tę wiadomość

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka gratuluję !! :):)

Trochę mnie nie było, pojawiam się i znikam ale czytam w miarę na bieżąco :) ciężki okres w pracy, grypa żołądkowa.. @ się skończyła i zaczęliśmy starania :) skończył mi się duphaston ale do ginekologa pójdę w styczniu/lutym.

Pozdrawiam i miłego tygodnia :)

16ud43r8bgfa44ek.png

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duzo naczytalam sie o torbieli i sama nie wiem czy mam sie cieszyc. Mam nadzieje,ze to mnie nie dotyczy. Zjem sniadanie i biegne na Bete,a pozniej sprobuje dodzwonic sie do gin.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bombonierka zycze pozytywnej bety!

Bombonierka lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ