X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam w tamtym cykku. 12 dpo różowy śluz, potem nic i znowu śluz. Cieszylam się że to może być implantacja, a 14 przyszła @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 23:32

• Bombonierka Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    czesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec
    Karola ja tak mam teraz. Dzis po przebudzeniu zmierzylam temp.37,3. Piersi pieka,nawet mdlosci mam. No,ale po pobycie w toalecie mam mieszane uczucia. Po badaniu szyjki na palcu jest rozowy sluz. Czyzby @ byla blisko ? Mam test w domu,ale poczekam jeszcze,moze jeszcze dzis sie wszystko wyjasni.

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj 31dc, 15dfl. A temperatura ciagle wyzsza,nawet dzis skoczyla jeszcze wyzej .

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki :)

Bombonierka udostępnij wykres to będziemy mogli pomóc :) I oczywiście życzę dwóch grubych kreseczek :)

Karola wydaje mi się niestety że rozkręca ci @ ale obym się myliła bo wydaję mi się że na zagnieżdżenie to już troszkę za późno chyba że owulka ci się opóźniła.

Sskorka jak tam u ciebie staranka ? Pełną parą ?:)

U mnie wczoraj @ przyszła i zaczęłam nowy cykl a od jutro zaczynam ponowną walkę z clo :) Ale powiem wam że choć dostałam @ to jestem szczęśliwa ponieważ cykl mi się skrócił do 35 dnia a tak to miałam 45-55 dniowe :) A teraz dostałam od tego cyklu również dupka więc cykl będzie również krótszy :) Więc skróci mi się to czekanie na wszystko :)

Bombonierka lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten rozowy sluz byl tylko rano,wiec nadal cisza ze strony @. Zaczynam sie zastanawiac nad torbiela,czy moze mnie to nie dopadlo

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    dzis nie miałam jak go kupić jutro tez nie bo mieszkam na wsi i pateki sa w nieziele pozamykane kupie w poniedziałek mam nadzieje że to minie przez noc a nie przerodzi sie w wredna @ ok zmykam szybciej noc minie ;) dobranoc kobietki

Trzymam kciuki!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej no i po marzeniach :9 przeryczałm dziś pół dnia mam dość w srodę ile do Gina bo ten okres tez jakis dziwny wczoraj śluz czerwony dziś rano jakby normalna miesiaczka ale juz jej nie ma brzuch mnie przy tym nie bolał a cycki nadal bola już nie wiem co mysleć ide w srodę do lekarza

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 ja miałam w terminie @ plamienie. Nawet lekarka wmawiała mi, że okres się rozkręca. Myliła się, byłam w ciąży. Teraz natomiast od kilku lat miewam dwa dni przed @ plamienia. Wszystko się zmienia. Może jednak zrób test, różnie bywa. Nie poddawaj się.

Bombonierka, nie myśl o najgorszym. U mnie te krwawienia tez dziwne, plamienia. Wszystko się w organizmie zmienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze jest to że nie boli mnie brzuch a zawsze na dzień dwa przed i przez pierwsze 2 dni bolał mnie brzuch i to bardzo nadal bola mnie piersi a nigdy w czasie @ nie bolały chyba jutro kupie test i zrobie dla pewnosci teraz troszkę czytam o okresie w ciazy i są nawet takie kobiety które maja skrzepy w wydzielinie a ciaża rozwijała sie ok :) ja małe skrzepy miałm dziś rano teraz już nie i co dziwne też t na podpasce nie ma za dużo wydzieliny ale jak sie podcieram to jest w środe chce isc do lekarza nie wiem jak poradzimy sobie z kasą ale jakos trzeba

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704. Ciesze sie,ze nie jestem sama z tym problemem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka wrote:
    Mia13 a ile trwalo to plamienie u Ciebie? Ja mam od rana,w sumie to nie jest ciagle,tylko troche z rana,pozniej to popoludniu,teraz tak jakby mniej. Nie jest to czysta krew,tylko taka zmieszana ze sluzem,wlasciwie to sluz podbarwiony lekko krwia. Ja zawsze 2 przed @ mialam brazowe plamienia,tym razem bardzo jestem zaskoczona. Na dodatek "te objawy ciazowe".
    miałam to samo wczoraj śluz czerwony a dziś ... @ tak mi sie wydaję :(

i tez miałam tak w 31 dc ale u ciebie widze temp rosnie ja nie mierze bo często wstaje w nocy do córki i to by było i tak nie prawdziwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 20:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie piszę, nie czytam bo od tego wariuje;( poza tym mam już recepty na przyszły cykl, ale na razie termin @ na środę. Może nie będą mi potrzebne :) teraz obrałam taktykę na "będzie co ma być"
    W środę zatestuję i zobacze co pokaże kolejny magiczny test. Oczywiście dam wam znać;) A na chwilę obecną trzymam za nas wszystkie kciuki i oby nam się udało:) Czyli do środy dziewczyny;)

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka u mnie to trwało kilka dni, potem dostałam duphaston i przestało. Był to ok 4 tydzień ciąży, nic nie było jeszcze widać nawet pęcherzyka, to mówiła mi doktor, że okres się zbliża. U mnie to też było lekko podbarwione, jakby malinowe tak określiła to lekarka. No, ale w 7 tyg. ciąży to np. plamiłam na brązowo, a że wcześniej poroniłam to prawie zawału dostałam. Dzwoniłam do doktor kazała zwiększyć dawkę duphastony z 2 razy dziennie do 3. Na drugi dzień zrobiła usg i było ok. Przeszło to plamienie.

Karola zrób test, ja miałam podobnie. Z doświadczenia wiem, że takie plamienia w ciąży są normalne. Moja kuzynka teraz miała tak samo, w terminie @ plamienie, dostała luteinę i jest ok. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko że ja dziś rano miałam nie plamienie a jakby juz krwawienie z delikatnymi skrzepami ale teraz już ich nie ma były tylko rano i to nie na podpasce tylko przy podcieraniu

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 zatestujmy,wtedy bedziemy o jeden krok do przodu. Wizyta u gin.predzej czy pozniej jest nieunikniona.

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny test jest POZYTYWNY!!!

madziaw88, emotka, BitterSweetSymphony, SurfGirl, Natalii00, Stiffi, Mia13 lubią tę wiadomość

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombonierka gratuluję !! :):)

Trochę mnie nie było, pojawiam się i znikam ale czytam w miarę na bieżąco :) ciężki okres w pracy, grypa żołądkowa.. @ się skończyła i zaczęliśmy starania :) skończył mi się duphaston ale do ginekologa pójdę w styczniu/lutym.

Pozdrawiam i miłego tygodnia :)

16ud43r8bgfa44ek.png

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duzo naczytalam sie o torbieli i sama nie wiem czy mam sie cieszyc. Mam nadzieje,ze to mnie nie dotyczy. Zjem sniadanie i biegne na Bete,a pozniej sprobuje dodzwonic sie do gin.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bombonierka zycze pozytywnej bety!

Bombonierka lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ