PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:ja dziś potwierdziłam betą bardzo wczesną ciąże - 28dzień cyklu.
Nigdy przed okresem mnie piersi nie bolały, a teraz są tkliwe. nie mogę leżeć na brzuchu. i ciut spuchły. -
nick nieaktualnydzisiaj jestem już 10 dpo do @ jeszcze 4. jeśli to 1 dniowe plamienie w 8 dc nie zwiastuje ciąży to mogę po tym cyklu stwierdzić że miałam już wszystkie objawy biorąc pod uwagę cykle, w których się staraliśmy. Były już w poprzednich cyklach mdłości, migreny, bóle piersi, jajników, podbrzusza, wymioty, senność itp myślalam że nic mnie już nie zaskoczy hehe a tu prosze plamienie w 8 dpo. jeśli psychika płata mi takiego figla to zostanę mediatorem skoro jestem tak przekonywująca
-
czekoladowa mama a jak długie masz cykle? Zastanawiam się ile przed terminem @ może wyjść test pozytywny. Co powiedział lekarz?
Karola co z Twoją grupą cytologii? Jakaś infekcja? Może teraz się udało i dzidziuś rośnie w Tobie?
Pozdrowienia dla wszystkich ))) -
Któras z Was ostatnio zmagala sie z zapaleniem pecherza tylko nie pamietam ktora. Chyba i mnie dopadlo. W pracy zmarzlam i teraz sie mecze. To od tego te dziwne plamienia. Ja rowniez odklada, starania.. Mamy maly kryzys w malzenstwie i poki co nie mam glowy zeby sie starac. Szkoda mi kolejnego cyklu ale nie mam sily narazie na to.
-
sskorka24 wrote:Któras z Was ostatnio zmagala sie z zapaleniem pecherza tylko nie pamietam ktora. Chyba i mnie dopadlo. W pracy zmarzlam i teraz sie mecze. To od tego te dziwne plamienia. Ja rowniez odklada, starania.. Mamy maly kryzys w malzenstwie i poki co nie mam glowy zeby sie starac. Szkoda mi kolejnego cyklu ale nie mam sily narazie na to.
-
sskorka24 wrote:Któras z Was ostatnio zmagala sie z zapaleniem pecherza tylko nie pamietam ktora. Chyba i mnie dopadlo. W pracy zmarzlam i teraz sie mecze. To od tego te dziwne plamienia. Ja rowniez odklada, starania.. Mamy maly kryzys w malzenstwie i poki co nie mam glowy zeby sie starac. Szkoda mi kolejnego cyklu ale nie mam sily narazie na to.
Furagin, Mega Żurawina, co najmniej 2L wody dziennie, wit.C najlepsza 1000, nasiadówki z rumianku lub długa ciepła kąpiel. Ważne by się wygrzać porządnie.
Widzę, że i Tobie się nie układa. Jak się psuje między ludźmi to ciężko myśleć o nowym istnieniu... Smutno się robi.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Czekoladowa_mama kurczę często o tobie myślałam i kochana super, super, super z całego serducha ci gratuluję :* Tak bardzo się cieszę
Sskorka przykro mi Głowa do góry. A w małżeństwie niestety tak jest ale pamiętaj po burzy zawsze wschodzi słońce Ja z moim co miesiąc przed @ mam kryzys
Karola może to objaw ciąży, oby tak było
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki żeby wam się udało
To że nie piszę tutaj to nie oznacza że nie czytam co u was słychać. I obiecuję się poprawić
-
no mam nadzieje ale nie mówie głośno cycki jakies większe do @ jeszcze kilka dni bo ma być albo 12 albo 14 więc cierpliwie czekam zobaczymy co sie stanie jak na razie delikatnie boli mnie brzuch a to za szybko jak na @ więc nadzieja umiera ostatnia
-
Hej dziewczyny,
u mnie dzisiaj 31 dc - bez @ ale cały czas czuje jakby @ się ze mną już witała.
Poszłam dzisiaj na badanie TSH i zdecydowałam się też na betę. Wyniki będą najpóźniej o 18:00.
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Właśnie, nie wiem czy się denerwować bo podbrzusze czasami tak dość mocno zaboli, że już nie mam wątpliwości, że @ idzie. Póki co, mam trochę więcej takich beżowych (kawa z mlekiem) upławów. Wczoraj było ich malutko na wkłądce, teraz już więcej i nie wiem się się nie rozkręca na @.Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
ja mam mieć @ miedzy 12 a 14 stycznia ale już kilka dni pobolewa mnie brzuch mam mdłości często chodzę siku ale to zganiam na przeziębienie więc nie biorę tych objawów pod uwagę ale cycki są jakieś inne no i bola i to już tez od kilku dni gdzieś tak od owu nie robie sobie za duzych nadzieji obecnie skupiam sie na wypowiedzeniu z pracy i szukaniu nowej a co bedzie zobaczymy
-
hehe po cichutku mam nadzieje ale jakoś w to nie wierzę to było by mega zaskoczenie naprawdę kprci mnie by zrobic test ale wiem że jeszcze niec nie pokaże więc poczekam do wtorku
-
ja mam dziś 27 dc owu była chyba 29 grudnia cykle tak 30-32 dniowe z przewaga tych 32 dniowych więc czekam cierpliwie oj tak to czekanie jest najgorsze
-
sskorka współczuje, mam nadzieję, że szybko zażegnacie kryzys i wszystko się ułoży.
Karola dałaś już wypowiedzenie, może poczekaj do testu, a jak to ciąża, to lepiej nie rezygnować z pracy.
U mnie dzisiaj 19dc cały czas bolą jajniki, raz jeden raz drugi, no i sutki też. Powiedzcie czy jest szansa, że przed @ test pokaże ciąże? Cykle tak 30 dniowe, 29 dniowe. -
Mia13 wrote:sskorka współczuje, mam nadzieję, że szybko zażegnacie kryzys i wszystko się ułoży.
Karola dałaś już wypowiedzenie, może poczekaj do testu, a jak to ciąża, to lepiej nie rezygnować z pracy.
U mnie dzisiaj 19dc cały czas bolą jajniki, raz jeden raz drugi, no i sutki też. Powiedzcie czy jest szansa, że przed @ test pokaże ciąże? Cykle tak 30 dniowe, 29 dniowe.
mi test pokazał ciąże 2 dni przed @ ale to była bardzo słaba kreska2 lipca 2016r. Marcel