PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia13 wrote:sskorka współczuje, mam nadzieję, że szybko zażegnacie kryzys i wszystko się ułoży.
Karola dałaś już wypowiedzenie, może poczekaj do testu, a jak to ciąża, to lepiej nie rezygnować z pracy.
U mnie dzisiaj 19dc cały czas bolą jajniki, raz jeden raz drugi, no i sutki też. Powiedzcie czy jest szansa, że przed @ test pokaże ciąże? Cykle tak 30 dniowe, 29 dniowe. -
Dzięki dziewczyny. Jeszcze mnie teraz wkurza to, że trzeba się tak męczyć podczas @
Mogłoby się chociaż przechodzić to bezboleśnie a tu bez tabletek ani rusz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:41
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
nick nieaktualnyemotka wrote:Dzięki dziewczyny. Jeszcze mnie teraz wkurza to, że trzeba się tak męczyć podczas @
Mogłoby się chociaż przechodzić to bezboleśnie a tu bez tabletek ani ruszemotka lubi tę wiadomość
-
a mnie zaczyna bolec brzuch ;( kurcze ale tak szybko coś mi nie paduję dziś dopiero 27 dc nigdy nie miałam cykli krótszych niż 30 dni a brzuch mnie zaczynał boleć na kilka godzin przed @ cos się znowu pieprzy szlak by to wszystko wziął
-
nick nieaktualny
-
u mnie gdzieć 10 dpo i włąśnie taki dziwny ten bół brzucha raz jest raz go nie ma cholera już wie o co chodzi no i spac mi sie chcę jak nie wiem zaraz idę się połozyć zgagę mam chce mi się ciągle czegos słodkiego chodze i szukam skubie wszystko co popadnie
-
nick nieaktualny
-
u mnie to chyba znerwów tez bo jestem na l4 chce się zwolnic kombinuje jak by tu było najlepiej wiecznie jakieś problemy i jeszcze brak ciazy ale jakos trzeba to przeżyć ja nie miałam żadnych plamien jak nam teraz też nie wyjdzie to chcę isc do mojej gin na kontrole niech sprawdzi co i jak bo oszalec idzie
-
nick nieaktualnyoj dokładnie, zwariować idzie, widzę, że też masz wesoło w pracy... łącząc wszystkie cykle, w których się staraliśmy ( mieliśmy troche przerwy) to będzie prawie rok. najgorsze jest to , że mam długie cykle więc naczekać się trzeba... eh może w końcu się kiedyś uda
-
Audo to tak jak ja, mi się wydłużyły po Letroxie na tarczycę, ale to gdzieś już pisałam. Twoje plamienie zwiastuje najlepsze możliwe rozwiązanie!!
Ja wczoraj (10dc) miałam jakieś 'plamienie' ale chyba wymyślone Miałam albo sucho albo lekko wodniście, nie używałam wkładek, a wczoraj miałam na majtkach kreskę, lekko brązową, od góry do dołu, że tak obrazowo to powiem
I dziwne - nie mam ochoty na słodkie jak przed okresem!
ALE tyle tych niepowodzeń było, brzuch pobolewa, więc nastawiam się na ten szpital i badania.
Jestem właśnie służbowo na szkoleniu w Warszawie, w hotelu, i zawsze ale to zawsze jak do niego przyjeżdżam, to dostaję okres coś muszą rozpylać w tym powietrzu -
nick nieaktualnyoj pietruszek obyś miała rację. ale nie zanosi się raczej na dziecko opatentowałam sprawdzanie co tam się dzieje i używam do tego patyczków do uszu przynajmniej widać kolor hehee no i niestety w środku trochę przypomina to kolor ciemnoróżowy eh brzuch pobolewa chyba @ się zbliża. jak myślisz gdybym nie dostała do jutra pójść na bete? test po południu wyszedł negatywnie :
trzymam za Ciebie kciuki żeby tym razem ten hotel okazał się szcześliwy :)teraz już nie masz żadnych plamień? może to implantacja -
plamień hmm chyba nie ma, ale czuję już taki specyficzny zapach tego przed-okresowego plamienia, więc czekam ten hotel to plaga
nie wiem ile u Ciebie kosztuje bHCG - w Poznaniu chyba najtaniej około 36 zł (z wynikami online).(Kiedyś leciałam o 22 do całodobowego laboratorium zrobić bo mnie natchnęło! po godzinie wynik online wielkie zero )
Moim zdaniem szkoda Twoich pieniążków, wynik może wyjść niejednoznaczny. Poczekaj ze mną do niedzieli w poniedziałek zrobimy rano test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Alexxx witaj jejku to już 13 tc szok a jak się czujesz wszystko ok ?
Witaj kochana tak to juz 13 tc, ale ten czas leci. Wszystko ok, czujemy się tez dobrze, mdłosci i poranne wymioty nadal mnie nie opuszczają
Zycze Ci kochana Fasolki małej ! Trzymam za Ciebie kciuki caaały czas odezwij się czasem do mnie, buziaki2 lipca 2016r. Marcel