PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Witam monik ☺Czy starasz się o 1 dzidzie czy o kolejną?
Witam sie i ja
Skorpionek teraz staram sie o drugie dziecko ale moja córcia ma już 14lat i kiedyś jak byłam młoda nie było problemu a teraz niestety jest
A czemu pytasz??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:12
-
nick nieaktualnySskorka no właśnie dziwnie rośnie, tak to Jeszcze nie miałam :p mam nadzieję, że się udało!!! Ale nadziei sobie wielkiej nie robię.
Wiem, że kiedy jest zagniezdzenie Tempka potrafi spaść, ale jest opcja, że była wyższa, a po zagbiezdzeniu jest jeszcze wyższa? Ktoś coś słyszał może ?
Hej Monik :* mam nadzieję, że rodzeństwo się uda! -
Tymoteuszowa wrote:Ciekawe co to znaczy... A Skorpionek jesteś przeziebiona? Mnie brzuch zaczyna boleć i pachwiny, ale nie wiem czy to zakwasy czy co..
Nie nie jestem przeziębiona☺jestem zdrowa☺Czyżby temperatura miała mi powiedzieć że jednak się udało☺
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
monik wrote:Witam sie i ja
Skorpionek teraz staram sie o drugie dziecko ale moja córcia ma już 14lat i kiedyś jak byłam młoda nie było problemu a teraz niestety jest
A czemu pytasz??
Pytam z ciekawości. -
Witajcie w tym słonecznym dniu! Widzę, że u wszystkich temp się ładnie trzyma, oby tak dalej
Tymoteuszowa, ja się czuję podobnie jakbym miała w dole brzucha zakwasy. Piersi nabrzmiałe.
Boję się, że się zawiodę.. test owu był pozytywny, starania również, owulacja potwierdzona przez lekarza. Czuję się jakoś dziwnie, psycha już chyba siada bo sutki jakieś są jakby ciemniejsze:P Jak się nie uda, to będę bardzo zawiedziona, bardzo.. ale z drugiej strony czemu ma mi się nie udać. Inni zachodzą w ciążę, to czemu nie ja, akurat teraz?
Tymoteuszowa, ja tęsknię za mężem i kotem w niedzielę wyjechałam, wracam do domu w niedzielę i tęsknię nawet za tym gryzieniem się i pogryzieniem przez mojego futrzaka. Moi Panowie a raczej 1,5 Pana bo kot wykastrowany jakoś sobie radzą
Pozdrawiam!!Tymoteuszowa, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jednak serio mam zakwasy, bo wczoraj cwiczylam. Ale czuję się mega osłabiona i chyba mam gorączkę. O 17 egzamin, a później do domku i chyba śledzę weekend w łóżku... mnie dziś trochę zaczęły boleć piersi, tzn "zaczęłam je czuć" :p
madziaw88 lubi tę wiadomość
-
Ja od kiedy zaczęłam się "starać" baardzo ograniczyłam treningi. A to okres to nie bo bym się wykrwawiła potem ewentualnie kilka razy i od owu do następnej @ też już nie, bo a nuż się udało a ja sztangi bym dźwigała..
Takie rozbicie i osłabienie to podobno też objaw ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:50
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Niedawno wróciłam do domku. Ach jak dobrze było u mamy. Sączę sobie kawkę i czekam na mężusia. Zdziwi się jak mnie zobaczy bo zafundowałam sobie niezłe strzyżenie. Nic mu o tym nie mówiłam. Liczę na to, że mu się spodoba. Coś chciałam zmienić u siebie. Teraz czuję się lżejsza.
Co do jakiś nowych objawów to dość wzmożony apetyt. Jem i jem a potem mnie brzuch boli. Jak dziecko normalnie. Apetyt zawsze dopisuję przed @ więc pewnie znów przyjdzie ... Jutro śmigam na betę. Mam złe przeczucia. Nie wiem co zrobię jak znów zobaczę >0,1
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Tymoteuszowa wrote:Sskorka no właśnie dziwnie rośnie, tak to Jeszcze nie miałam :p mam nadzieję, że się udało!!! Ale nadziei sobie wielkiej nie robię.
Wiem, że kiedy jest zagniezdzenie Tempka potrafi spaść, ale jest opcja, że była wyższa, a po zagbiezdzeniu jest jeszcze wyższa? Ktoś coś słyszał może ?
Hej Monik :* mam nadzieję, że rodzeństwo się uda!
W sumie jak patrzę na wykres to ja tak miałam
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa, a jutro nie będzie Twój 7dpo? Moim zdaniem troszkę za wcześnie na test. Jeśli się udało (a wierzę, że tak jest) to przewiduję u Ciebie jutro lub pojutrze spadek implantacyjny.
Ja pierwszy test zrobiłam w 8dpo. Wtedy był taki cień cienia cienia widoczny tylko pod światło. W 9 dpo kreseczka bladziutka. W 11dpo beta 69,44.
Teraz czuję się cały czas zmęczona i senna. Pojawiają się od mniej wiecej trzech dni sporadyczne mdłości. Dzisiaj były silniejsze i nawet lekko zwymiotowalam (przepraszam, ze tak obrazowo). Poza tym czuję lekkie pobolewanie w dole brzucha i takie jakby rozciąganie. No i trądzik sporyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 21:14
-
nick nieaktualnyOvu mi zmienił owulke ale myślę, że była dzień wcześniej, stąd ta rozbieżność. Zrobię jutro i tak jak nic nie będzie, to nic się nie stanie, a jak cień cienia zobaczę, to mi się humor poprawi, bo tak czek w tych pierunsko długich cyklach :p
A przed terminem @, bo wnioskuję, że jesteś już po, miałaś jakieś objawy? Odpoczywaj :* -
Dziś 33dc, 19dpo, 5 dni po terminie @.
Co do objawów przed @ to w zasadzie jakieś 4dpo zaczęły się bóle takie jakby miesiaczkowe i pobolewanie jajników. Takie kłucie. No i tez mniej wiecej od tamtego momentu zaczęło się zmęczenie. Przy implantacji pojawił się tradzik i tak się ciagnie do dziś.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki -
nick nieaktualny