PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)) ja juz w sumie 5 cykl stymulowany a 13 starań, mam pytanie do dziewczyn świeżo zafasolkowanych-mialyscie jakieś objawy przed terminem @??
-
Witam, po pracy musiałam odespać nieprzespaną noc Ja się czuję dobrze, piersi bolą i dziś w pracy trochę kłuł brzuch. Uprzedziłam tylko 2 managerki, jak sytuacja się klaruje, żeby już szukały osobę na zastępstwo i przyuczenie. Może być to biochemiczna, jakieś plamienia, szpital,różnie może być. TFU! TFU! ale niech wiedzą, że w każdej chwili mogę wybrać się na chorobowe.
Dzwoniłam do swojego gina, powiedział, że jak mam wysoką temp to duphastonu na razie nie brać i zbadać jego poziom, dać mu znać, uspokoić się, nie stresować się jak poboli to tu to tam
AniaStaraczka, objawów raczej nie, zrobiłam test 3 dni przed@. Bolące powiększone piersi, od kilku dni otoczka wokół sutków taka szersza. No i w tamtym tyg mama upiekła pączki i faworki, w ogóle nie miałam ochoty, gdzie zawsze pochłaniałam. Większą ochotę mam chyba na słone i ostre
Tymoteuszowa, mnie też pobolewałTymoteuszowa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
madziaw88 wrote:Witam, po pracy musiałam odespać nieprzespaną noc Ja się czuję dobrze, piersi bolą i dziś w pracy trochę kłuł brzuch. Uprzedziłam tylko 2 managerki, jak sytuacja się klaruje, żeby już szukały osobę na zastępstwo i przyuczenie. Może być to biochemiczna, jakieś plamienia, szpital,różnie może być. TFU! TFU! ale niech wiedzą, że w każdej chwili mogę wybrać się na chorobowe.
Dzwoniłam do swojego gina, powiedział, że jak mam wysoką temp to duphastonu na razie nie brać i zbadać jego poziom, dać mu znać, uspokoić się, nie stresować się jak poboli to tu to tam
AniaStaraczka, objawów raczej nie, zrobiłam test 3 dni przed@. Bolące powiększone piersi, od kilku dni otoczka wokół sutków taka szersza. No i w tamtym tyg mama upiekła pączki i faworki, w ogóle nie miałam ochoty, gdzie zawsze pochłaniałam. Większą ochotę mam chyba na słone i ostre
Tymoteuszowa, mnie też pobolewał
madziaw88 zrobiłaś dzisiaj progesteron ??Kiedy będziesz mieć wyniki ?? Ja idę jednak jutro na bete i progesteron Mam nadzieję że wszystko będzie ok
-
Dzięki za odpowiedz:) te 3 dni przed @ to robiłaś test domowy czy betę? Bo mi lekarz powiedział żebym w 26 dc zrobiła test ale nie pow jaki a obawiam się ze 26 dzień na sikanca może być za wczesnje
-
AniaStaraczka a jakie długie masz cykle? Jak ok 30 dniowe, to test powinien już wyjść. Ja robiłam 2-3 dni przed @ i wyszedł pozytywny. Niestety ciąża się nie utrzymała i beta była niska...
madziaw88 brzuch może kłuć, możesz czuć skurcze, mocne napinanie mięśni, to normalne. Kiedy idziesz na betę?
Tymoteuszowa w ciąży brzuch może boleć jak na @, też tak miałam, nawet krzyż mnie bolał. Potem jajniki bolały. Takie ciągnięcie w dole brzucha było, a czasem naprężanie bezbolesne. Idziesz na betę?
Skorpionek czekam na wyniki BHCG. -
Tymoteuszowa też tak mialam
AniaStaraczka u mnie ból brzucha jak na @, ból jajników, takie jakby rozciąganie w dole brzucha, drażliwe sutki, straaaaaszne zmęczenie i od niedawna niewielkie mdłości.
Madzia, skorpionek na pewno wszystko bedzie ok!Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa Karolina jak jestem na stymulacji to mam cykle tak 29-30 dniowe.
Dowiedziałam się dziś ze jak gin mówi zrobić test ciążowy to chodzi mu o betę i tu by się zgadzało,bo 26 dc może jeszcze nie wyjsc -
Hej Hej, wczoraj położyłam się prędzej.
Skorpionek, jak uda mi się dziś telefonicznie zarejestrować do internistki to pójdę po skierowanie na progesteron, TSH, FT4. W tym tyg raczej nie dam rady zrobić badań, biorę duphaston.
AniaStaraczka, test robiłam w niedzielę domowy, termin @ jutro, dziś zrobiłam test jakiejś cichociemnej firmy, 2 kreseczka się pojawiła, być może ciut ciemniejsza ale ten test jest tak mały! że ciężko widać Na betę nie idę. Ginekolog mówił, że mam się nie stresować, brać kwas, ewentualnie w razie plamień czy krwawień szybki kontakt.
Mia, czy miałaś jakieś plamienia?
Miłego dnia wszystkim! -
Tymoteuszowa jak bardzo zależy Ci, żeby wiedzieć to beta powinna już wyjść. Ja jednak z doświadczenia powstrzymałabym się.
madziaw88 teraz w terminie @ miałam lekkie brązowe plamienie, dosłownie chwilkę wieczorem. Na drugi dzień już nic. W poniedziałek miałam to plamienie, a dopiero w środę dostałam luteine... No, ale w ciąży z moją córką miałam plamienia w 7tc, zwiększono mi dawkę duphastonu z 2 na 3 tabletki i było ok. W pierwszej ciąży, która poroniłam plamienia w terminie @, no a potem w 7tc, a;e to już krwawienie i niestety... nie mniej jednak urodziłam zdrową córkę mimo plamień... ja jednak mam problem z donoszeniem ciąży niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:39
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMia raczej poczekam bo nie ma co się nakrecac... I tak się nakrecam, bo nie potrafię znieść myśli, że znowu się nie udało, a moje przyjaciolki są w ciąży... I teraz niby mam przeczucie, Tempka wysoko, bez gór i dolin, ale nie czuję tego... nie czuję w ciąży i się boję więc poczekam na ta @ i tyle...
-
nick nieaktualny
-
Skorpionek ja już niecierpliwie czekam na wieści od Ciebie jakiś czas. Także poproszę dobre wieści jak wrócisz z wynikami.
Tymoteuszowa, a może właśnie nie czując ciąży będziesz w niej. Wiem, że cierpliwie nie da się zbytnio czekać, ale spróbuj. Jak @ nie przyjdzie to test albo beta. Mocno trzymam kciuki za Ciebie.Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Tymoteuszowa wrote:Mia raczej poczekam bo nie ma co się nakrecac... I tak się nakrecam, bo nie potrafię znieść myśli, że znowu się nie udało, a moje przyjaciolki są w ciąży... I teraz niby mam przeczucie, Tempka wysoko, bez gór i dolin, ale nie czuję tego... nie czuję w ciąży i się boję więc poczekam na ta @ i tyle...
Ja też nie czułam się jak bym miała być w ciąży ani nie czułam się jakbym miała mieć@☺Wiec może akurat☺
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość