PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Skorpionek wydaję się być wszystko w porządku
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Raz się zdarza że jest cykl bezowulacyjny, potem ciąża biochemiczna, innym razem mogą zawieźć plemniki, a jeszcze innym nie trafi się na owulacje. No już w którymś cyklu musi wyjść i ja w to wierzę. Skorpionek skup się na tym cyklu, ciesz się fajnymi wynikami i zrób wszystko by tym razem się udało. Pozytywne myślenie - Pamiętaj
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Shantelle wrote:A mam to samo...
Boli brzuch czasami... Piersi nie bolą mocno, tkliwe są leciuteńko... Czekamy.."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Aga Inwestująca - akurat dla mnie druga kreska (choćby najjaśniejsza) = ciąża
Więc trzymam kciuki, ze kolejny test to tylko formalność
Mia - ja czuje się różnie. Generalnie cały czas szukam smaku, strasznie mnie mdli. Na szczęście nie wymiotuję.
Cóż...trzeba przeżyć.....
Nie ja pierwsza...nie ostatnia....Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Shantelle wrote:Dziewczyny mam nadzieję że nam się uda.
To czekanie mnie również wykańcza. Wydaje mi się że do piątku lata świetlne.
Teraz kłuje mnie jajnik, okres pewnie przyjdzie, nie ma co się łudzić.
Ja czekam do jutra i też nie mogę wytrzymać... Boję się że wysokie ciśnienie spowoduje wczesne poronienie jeśli jestem już w ciaży. Wczoraj leżałam przez większość dnia, bo tylko wtedy ciśnienie spadało."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
MMM2016 wrote:Trzymam kciuki za Was wszystkie
Aga Inwestująca - akurat dla mnie druga kreska (choćby najjaśniejsza) = ciąża
Więc trzymam kciuki, ze kolejny test to tylko formalność
Mia - ja czuje się różnie. Generalnie cały czas szukam smaku, strasznie mnie mdli. Na szczęście nie wymiotuję.
Cóż...trzeba przeżyć.....
Nie ja pierwsza...nie ostatnia....
Gratuluję
Ja teraz jestem pełna obaw o ewentualną stratę, byle do jutra, jeśli będzie podwójnie i grubo, to idę do lekarza"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
Ja test powtórzę w niedzielę o ile wytrzymam. Temperatura dalej koło 37. Leżę jeszcze w łóżku, czuję jak mi niedobrze. Chciałabym żeby to zwiastowalo fasolkę a nie tylko wyobraznia. Skutki zrobiły się trochę twarde jak na @. I jakiegoś kataru dostałam. Aga wydaje mi się że u Ciebie to tylko formalność ten 2 test:)