PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyszka to będziemy testować mniej więcej w tym samym czasie
Shantelle i Gosica czekamy na wasze tłuściutkie dwie kreseczki!
Mia jak się dziś czujesz? Już lepiej z zatokami?
Wianna dziś słoneczko świeci specjalnie dla Ciebie :* Trzymaj się tam jakoś
Pakt podpisały: ja, wianna, Shantelle, Gosica, Szyszka i Mia. Od tej pory dziewczyny testy sikane jak i beta jedynie w dniu spodziewanej miesiączki lub później. Inaczej grom z jasnego nieba mnie i Was trafi
Miłego dnia
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
hej dziewczyny. może wy mi doradzicie. 11 lutego miałam @. okolo 12dc miałam owu. 19. 20. 21. i 22. lutego kochalismy się z mężem bez zabezpieczenia. trzy dni po owu zaczęłam odczuwać bole i ciągnięcie z lewej strony podbrzusza. 16dc strasznie bolał mnie brzuch jak na @. następnego dnia wszystko ucichlo. zaczęły mnie boleć piersi. od trzech dni mdli mnie po każdym posiłku i mam zgage. poza tym mam bóle jak na @ . ciągle jestem zmęczona i tak rozdrażniona,że lepiej bez kija nie podchodzic... boli mnie głowa, ciągle mam katar , mimo że nie jestem przeziebiona. robiłam rano testy , wyszedł negatywny. pewnie za wcześnie bo planowana @ będzie ze 8 dni. nie wiem co mam myśleć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:48
-
Wisnia podejdź do tematu na spokojnie. Jeszcze ponad tydzień do @. Proszę nie nakręcaj się, nie skupiaj się na tym. Uwierz, że to nie pomoże bo za bardzo chyba się stresujesz. W terminie @ zrób test i wtedy wszystko się wyjaśni.
Twoje objawy oczywiście mogą wskazywać na ciążę i życzę CI dwóch kreseczek
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Haj
Ja jestem za naszym paktem
Jutro jadę do lekarza i zobaczymy co z tym jajnikiem.
Powiem Wam że taka byłam i jestem chora, ta gorączka, leki że w ciąży to chyba w tym cyklu nie chce być.... Natomiast nie mam żadnych objawów, nie czuje się na ciążę itd więc pewnie nici z tego.
Ale innym życzę dwóch kresek, a jak!
-
Absolutnie nie kazał czekać, mówił, żeby działać jak najbardziej iść za ciosem
BitterSweetSymphony, dzięki za słoneczko i ciepłe myśli
Dziewczyny zdrowiejcie jak najszybciej, jedzie dużo naturalnych witamin, owoce, cytryna, kiwi bo jak organizm osłabiony to i wszystkie inne mechanizmy fizjologiczne idą nie tak...
Skorpionek kiedy testujesz? Trzymam kciuki zrób test jak najpóźniej, ile dasz rady tyle wytrzymaj.
Ale ja jednak trochę zazdroszczę tych emocji, niepewności, ciąglego myślenia o jednym...czy się udało... Bo u mnie teraz początek cyklu, tylko czeeeekanie zostało nudne a i nawet serduszkować nie ma jak a chciałoby się już było poćwiczyć przed owulacją
I oczywiście wierzę w nasz pakt, że się uda nam będziemy dzielne, dzięki dziewczyny naprawdę, chciałabym Was wszystkie wysciskac!!Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Absolutnie nie kazał czekać, mówił, żeby działać jak najbardziej iść za ciosem
BitterSweetSymphony, dzięki za słoneczko i ciepłe myśli
Dziewczyny zdrowiejcie jak najszybciej, jedzie dużo naturalnych witamin, owoce, cytryna, kiwi bo jak organizm osłabiony to i wszystkie inne mechanizmy fizjologiczne idą nie tak...
Skorpionek kiedy testujesz? Trzymam kciuki zrób test jak najpóźniej, ile dasz rady tyle wytrzymaj.
Ale ja jednak trochę zazdroszczę tych emocji, niepewności, ciąglego myślenia o jednym...czy się udało... Bo u mnie teraz początek cyklu, tylko czeeeekanie zostało nudne a i nawet serduszkować nie ma jak a chciałoby się już było poćwiczyć przed owulacją
I oczywiście wierzę w nasz pakt, że się uda nam będziemy dzielne, dzięki dziewczyny naprawdę, chciałabym Was wszystkie wysciskac!!
Nie wiem może jutro ewentualnie 5.03. -
Dziewczyny ja jutro idę zrobić tsh i ft4. Muszę pamiętać, że jutro nie brać euthyroxu. Byłam na kontroli, osłuchowo coś jeszcze świszczy, ale mam też jakiś alergiczny kaszel od pewnego czasu i biorę asmenol. W piątek idę do chir. stomatologa, strasznie się boję...
-
Dziś niestety już nie mam jak, bo strasznie wolno mi internet chodzi, postaram się jeszcze jutro wrzucić. Robiłam jeszcze jeden wieczorem (bo ten pierwszy był z rana) i też cień kreski choć wydaje mi się, że nieco bardziej widoczny, niż na tym pierwszym teście może to dobry znak byłabym przeszczęśliwaRuzia
-
Zapomniałam dodać, że pierwszy to był słynny test z allegro i nie do końca wierzyłam, że może pokazywać prawdę, a ten drugi Quixx - może on jest pewniejszy powtórzę jutro rano test, zobaczymy dziś jest 13 dzień po owulacji, robiłam 10, ale wyszedł negatyw. w ogóle zawsze mi wychodziły negatywy takie, że ani śladu drugiej kreski, to są moje pierwsze jakiekolwiek znaki drugiej - może dlatego tak to przeżywamRuzia
-
Dziewczyny, czy mogłaby jeszcze któraś z was zerknąć na mój wykres? Bo dopiero pierwszy miesiąc mierzę temperaturę i nie bardzo się na tym znam. Ile dni przed okresem zazwyczaj spada temperatura? I o ile kresek mniej więcej?
Foczka lubi tę wiadomość
Ruzia