PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
BitterSweetSymphony wrote:Dziękuję Ci Margaretko :*
Natchnęłaś mnie nową nadzieją. Ja tam zawsze liczę na ten cud
Hmm to dość duży rozstrzał- 11dc a 16dc. Na pewno nie można być do końca pewnym dnia bo bóle mogą wskazywać na to że jajniki się szykują do owulacji, albo są drażnione przez płyn z jajeczka po owulacji. Stąd te parę dni płodnych. Trzeba je wykorzystać najlepiej jak się da
Nie masz za co dziękować Jesteśmy tu po to żeby się wpierać na duchu i sobie pomagać Ja też liczę na cud. Dziś jest drugi termin mojej @, jak na razie cisza. Ale ostatni termin mam na środę więc jeszcze troszkę czasu zostało. Chciałabym żeby jednak się udało. Marzenie...
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jednak zdarzył się cud -
nick nieaktualny
-
patka19 wrote:Pączek sporo śluzu jakby plodnego ale nie do konca czasem kłuję mnie prawy jajnik. Niby na teście jest jakiś cień cienia ale nie da się ująć go aparatem wiem że po godzinie już wyniku pod uwagę się nie bierze
To może idz na bete...bedziesz mieć pewność
I trzymam kciuki żeby Ci się udało -
nick nieaktualny
-
patka19 wrote:Pączek sporo śluzu jakby plodnego ale nie do konca czasem kłuję mnie prawy jajnik. Niby na teście jest jakiś cień cienia ale nie da się ująć go aparatem wiem że po godzinie już wyniku pod uwagę się nie bierze
A możesz wrzucić zdjęcie testu? Może my coś wypatrzymy Widziałam że masz zdjęcie w notatkach, ale tam mało co widać -
nick nieaktualny
-
Patka jest wielka szansa na ciąże Zaciskam kciuki i czekam na wyniki bety
Pączek a u Ciebie też wysoka temperatura
Margaretka a Ty kiedy testujesz?
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualny
-
dziewczyny! nie wiem co robic i myslec! bralam dupka, odstawilam dupka zgodnie z zaleceniami lekarza i po 3-5 dniach mialam dostac @. W srode, czyli w 2 dzien kiedy nie przyjelam dupka mialam mega stresujaca sytuacje w pracy i zaczelam plamic. Do konca dnia byla brazowa krew ze skrzepami. W czwartek sie rozkrecilo tzn krew byla zywa. W piatek pod koniec dnia juz nic, wczoraj tez nic. Dzisiaj tylko plamienie, ale tylko widoczne delikatnie przy podcieraniu. Nie wiem juz co myslec? Test dzisiaj negatywny.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis mi to wygląda na okres, jedynie skąpy. Po dupku tak to może wyglądać
Margaretka to czekamy do środy i zaciskamy kciuki.
Patka czekam na dobre wieści.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Misiaimis wrote:dziewczyny! nie wiem co robic i myslec! bralam dupka, odstawilam dupka zgodnie z zaleceniami lekarza i po 3-5 dniach mialam dostac @. W srode, czyli w 2 dzien kiedy nie przyjelam dupka mialam mega stresujaca sytuacje w pracy i zaczelam plamic. Do konca dnia byla brazowa krew ze skrzepami. W czwartek sie rozkrecilo tzn krew byla zywa. W piatek pod koniec dnia juz nic, wczoraj tez nic. Dzisiaj tylko plamienie, ale tylko widoczne delikatnie przy podcieraniu. Nie wiem juz co myslec? Test dzisiaj negatywny.
-
Misiaimis wrote:dziewczyny! nie wiem co robic i myslec! bralam dupka, odstawilam dupka zgodnie z zaleceniami lekarza i po 3-5 dniach mialam dostac @. W srode, czyli w 2 dzien kiedy nie przyjelam dupka mialam mega stresujaca sytuacje w pracy i zaczelam plamic. Do konca dnia byla brazowa krew ze skrzepami. W czwartek sie rozkrecilo tzn krew byla zywa. W piatek pod koniec dnia juz nic, wczoraj tez nic. Dzisiaj tylko plamienie, ale tylko widoczne delikatnie przy podcieraniu. Nie wiem juz co myslec? Test dzisiaj negatywny.
Ja miałam podobnie 9.03 zaczęłam plamić a wcześniej wychodziły mi 2 testy pozytywnie dlatego brałam dalej duphaston 9.03 zrobiłam bety wyszła ujemna i odstawiłam leki a plamienie się zmniejszyło i było tylko przy wycieraniu. Teraz w 7dpo też zaczęłam plamić przez 3 dni test niby widać cień cienia a beta w dniu terminu @ 1,2 norma 1-10 tydz. 1,2-417300. Sama juz nie wiem co myśleć.
-
skorpionek to też dziwne... jejku, ten nasz organizm jest tak zawiły, że można hopla dostać. U mnie to krwawienie wystąpiło w terminie zagnieżdżenia, ale może przez tego dupka ta @ się przesunęła i taka dziwna była.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiamis, jak brałaś dupka i odstawiłaś, to krwawienie mogło być wcześniej.
Skorpionek moim zdaniem na tym etapie u Ciebie beta powinna być już wiarygodna i wysoka jeśli była byś w ciąży. Oczywiście życzyłabym Ci bardzo dzidziusia, ale wydaje mi się, że teraz to już masz po prostu jakby kolejny cykl. Najlepiej skontaktuj się z lekarzem.
-
BitterSweetSymphony wrote:Misiaimis mi to wygląda na okres, jedynie skąpy. Po dupku tak to może wyglądać
Margaretka to czekamy do środy i zaciskamy kciuki.
Patka czekam na dobre wieści.
Nie dziękuje Ja za Ciebie również trzymam kciuki i mocno kibicuje