X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze ja narazie czekam z niecierpliwoscia na testowanie, ale poczekam do dnia @. Mi sie wydaje ze jak bardzo chcemy to te objawy jakos same sie robia. u mnie dzisiaj znowu cisza, zostala tylko suchosc w ustach chce mi sie pic duzo. Piersi sa obolale, rano mialam 37. Wczoraj wieczorem mialam 37,4. Moze juz sobie sama wmawiam. :) Pozdrawiam staraczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja np przy dwóch ciążach donoszonych nigdy nie miałam podwyższonej tempki. Teraz sądzę że zaskoczyło a temperatura 36,5☺☺

• Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kazdy inaczej przechodzi. Czytam ze niektore dziewczyny zaraz po owulacji maja objawy a niektore nic. :) Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo. Bo nigdy nie mialam takich objawow jak wczesniej pisalam :)

• Goha Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to i ja się Was poradzę. Bóle podbrzusza od czasu do czasu również kłucie jajników. Mdloscinie dopadaja niekiedy.Wczoraj po kawie myślałam że padne dzisiaj z rana mdlilo. Jestem przed @ ma przyjsc 23 A jak zawsze miałam bolace1piersi tak teraz nic sa wręcz przeciwnie miękkie.

• Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede chyba zbyt oryginalna. Poczekaj do @ :) ja tez czekam zobaczymy wkrotce. Moja ma przyjsc 28

• misia6684 Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczusia moja tez wtedy ;)

3jgxyx8dbuwo9swm.png
  • Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze powodzenia :) ja narazie spokojnie podchodze do tego bo mam wrazenie ze tez sama doszukuje sie objawow.

• Goha Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzam kciuki za Was kobitki mam nadzieję że się uda nie nakrecam się będę czekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczusia wrote:
    Chyba kazdy inaczej przechodzi. Czytam ze niektore dziewczyny zaraz po owulacji maja objawy a niektore nic. :) Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo. Bo nigdy nie mialam takich objawow jak wczesniej pisalam :)
    Tak, ja należę do tych co po owulce ma objawy. Są nimi: bolesność piersi, duże ciemne sutki, mdłości ale rzadko,odrzucenie od kawy.

• Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja 2 dni po owulce wlasnie ten bol piersi taki ostry bardzo goroce piersi mialam, teraz bola ale tak ok ak przed @. i parcie na pecherz. i ta suchosc w ustach

• Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 21 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzisiaj doszedł śluz ale taki gesty jak krem lub maść . Nie pachnie

• misia6684 Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dałam rady i zrobiłam test 8dpo. Oczywiście negatywny, ale się nie załamuje :) Licze na to, że jeszcze będzie pozytyw za kilka dni

3jgxyx8dbuwo9swm.png
  • AnnaE. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia6684 wrote:
    Nie dałam rady i zrobiłam test 8dpo. Oczywiście negatywny, ale się nie załamuje :) Licze na to, że jeszcze będzie pozytyw za kilka dni

Ja też testowałam 8 dpo i był negatywny... 11 dpo zrobiłam znów i był cień cienia... a 12 dpo już ciemniejsza kreska :) powodzenia!

36 lat, euthyrox 100
    2017 - syn 💙
    2019 - syn 💙
    Lipiec 2023 - córka 💖🫢
    preg.png
  • misia6684 Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2016, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) chciałabym wiedzieć tez ze względu na sobotnie urodziny :) Wiadomo jak to jest na imprezie i na prawdę chciałabym mieć mocny powód do bycia kierowca :D

3jgxyx8dbuwo9swm.png
  • Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyskoczyły widoczne żyły na piersiach pod piersiami . Nie mogę sie doczekać testowania

• Kaczusia Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tez sie placzliwa zrobilam tzn wzruszaja mnie male rzeczy,rozczulaja.

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u mnie kilka dni po owu jestem tak senna i zmeczona że zasypiam na stojaco piersi bola jak cholera na dodatek jakaś zajada mi na istach wyszła gdzie nie pamietam bym kiedys cos takiego miła hmm zobaczymy co z tym bedzie pierwszy teścik jakby co moge robic 27 lipca okers powinnam miec 6 sierpnia zobaczymy co z tego wyjdzie nie nastawiam sie komletnie na nic

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • darek Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Dziś 28 dzień cyklu (cykle 29, 30 dni).
    Dwa dni temu (26 dc) dzień niemocy. Miałam problem dojść do sklepu oddalonego o 300 m!

Mdłości od wszystkiego. No i zrobiłam betę. Wynik: 50,2 :D

Co miesiąc myślałam, że jestem w ciąży. Wyszukiwałam wręcz objawów. A teraz? Oprócz tego jednego dnia NIC! Wczoraj zaczęły mnie boleć piersi. I to wszystko.

Dlatego chyba nie ma co się porównywać z innymi bo każda z nas jest inna :)

Buziaki dla Was wszystkich! :*

Emilia77, Karolczyk lubią tę wiadomość

Wizyta:
    Wizyta: 16.09.2016
    Szpital: 20.09.2016
    Prenatalne 22.09.2016
    hchy9jcgqql15z4o.png

Kropek :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    wczoraj powinnam dostać okres nie dostałam. Zrobiłam z ciekawości test. Wyszły dwie kreski przy czym jedna baaaardzo blada, prawie nie widoczna. Dziś rano powtórzyłam test z porannego moczu i druga kreska jest tylko blada.
    Rano idę na betę - zobaczymy :)

Miałam nie robić wczoraj testu, ale lekko mnie mdliło a zaraz po tym miałam metaliczny posmak w ustach i się skusiłam. Dziś 29, a średnie cykle 28.

Po moim poronieniu miałam cykle po 31-35 dni, więc zawyżają mi średnią. W ostatnim unormowanym czasie cykle miałam 24 -28 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest druga kreska to ciąża. Nieważne czy blada. Gratuluje :)

‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ