PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci ze ja narazie czekam z niecierpliwoscia na testowanie, ale poczekam do dnia @. Mi sie wydaje ze jak bardzo chcemy to te objawy jakos same sie robia. u mnie dzisiaj znowu cisza, zostala tylko suchosc w ustach chce mi sie pic duzo. Piersi sa obolale, rano mialam 37. Wczoraj wieczorem mialam 37,4. Moze juz sobie sama wmawiam. Pozdrawiam staraczki
-
nick nieaktualny
-
Hej to i ja się Was poradzę. Bóle podbrzusza od czasu do czasu również kłucie jajników. Mdloscinie dopadaja niekiedy.Wczoraj po kawie myślałam że padne dzisiaj z rana mdlilo. Jestem przed @ ma przyjsc 23 A jak zawsze miałam bolace1piersi tak teraz nic sa wręcz przeciwnie miękkie.
-
nick nieaktualnyKaczusia wrote:Chyba kazdy inaczej przechodzi. Czytam ze niektore dziewczyny zaraz po owulacji maja objawy a niektore nic. Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo. Bo nigdy nie mialam takich objawow jak wczesniej pisalam
-
misia6684 wrote:Nie dałam rady i zrobiłam test 8dpo. Oczywiście negatywny, ale się nie załamuje Licze na to, że jeszcze będzie pozytyw za kilka dni
Ja też testowałam 8 dpo i był negatywny... 11 dpo zrobiłam znów i był cień cienia... a 12 dpo już ciemniejsza kreska powodzenia! -
hej dziewczyny u mnie kilka dni po owu jestem tak senna i zmeczona że zasypiam na stojaco piersi bola jak cholera na dodatek jakaś zajada mi na istach wyszła gdzie nie pamietam bym kiedys cos takiego miła hmm zobaczymy co z tym bedzie pierwszy teścik jakby co moge robic 27 lipca okers powinnam miec 6 sierpnia zobaczymy co z tego wyjdzie nie nastawiam sie komletnie na nic
-
Cześć dziewczyny Dziś 28 dzień cyklu (cykle 29, 30 dni).
Dwa dni temu (26 dc) dzień niemocy. Miałam problem dojść do sklepu oddalonego o 300 m!
Mdłości od wszystkiego. No i zrobiłam betę. Wynik: 50,2
Co miesiąc myślałam, że jestem w ciąży. Wyszukiwałam wręcz objawów. A teraz? Oprócz tego jednego dnia NIC! Wczoraj zaczęły mnie boleć piersi. I to wszystko.
Dlatego chyba nie ma co się porównywać z innymi bo każda z nas jest inna
Buziaki dla Was wszystkich! :*
Emilia77, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
wczoraj powinnam dostać okres nie dostałam. Zrobiłam z ciekawości test. Wyszły dwie kreski przy czym jedna baaaardzo blada, prawie nie widoczna. Dziś rano powtórzyłam test z porannego moczu i druga kreska jest tylko blada.
Rano idę na betę - zobaczymy
Miałam nie robić wczoraj testu, ale lekko mnie mdliło a zaraz po tym miałam metaliczny posmak w ustach i się skusiłam. Dziś 29, a średnie cykle 28.
Po moim poronieniu miałam cykle po 31-35 dni, więc zawyżają mi średnią. W ostatnim unormowanym czasie cykle miałam 24 -28 dni. -
nick nieaktualny