PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane.
Staram się o upragnioną ciążę, jestem po jednym poronieniu (6tc).
Ostatnia owulacja była 16/17 lipca (monitoring), dziś 22dc. 3-4 dni po ovu bardzo odczułam wyraźnie kłucie jajnika, z którego nastąpiła. 5 dnia pojawił się gęsty biały śluz, a dziś (8 dni po) mam bóle brzucha jakby na okres (choć nie bardzo dokuczliwe). Czy któraś z Was miała coś podobnego? Na betę jeszcze muszę chyba poczekać, a iskierka nadziei od Was pomoże nie zwiariować
Pozdrawiam wszystkie staraczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 17:27
-
Emilia77 wrote:Hej. Czy któraś zaszla w ciążę bez objawów? Tak nic a nic?
Emilia77 lubi tę wiadomość
-
bohomam wrote:Witajcie kochane.
Staram się o upragnioną ciążę, jestem po jednym poronieniu (6tc).
Ostatnia owulacja była 16/17 lipca (monitoring), dziś 22dc. 3-4 dni po ovu bardzo odczułam wyraźnie kłucie jajnika, z którego nastąpiła. 5 dnia pojawił się gęsty biały śluz, a dziś (8 dni po) mam bóle brzucha jakby na okres (choć nie bardzo dokuczliwe). Czy któraś z Was miała coś podobnego? Na betę jeszcze muszę chyba poczekać, a iskierka nadziei od Was pomoże nie zwiariować
Pozdrawiam wszystkie staraczki. -
nick nieaktualny
-
Witam kochane,mam sprawę..
wiec mialam miesiaczke od 4 do 12 tego miesiaca lekka niz zwykle,ale zaczynam plamic caly miesiac juz prawie od 12 z przerwami,na papierze jest czerwona/blado rozowa krew zalezy kiedy. zrobiłam wcziraj test ciazowy i wynik jest jedna kreska a 2 jest bladziutka strasznie o to zdjecie:
https://zapodaj.net/b6e7b50e60c56.jpg.html
co o tym sadzicie bo ja juz nie wiem.. jutro ide do lekarza ale nie pewnosc... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dziś 8 lub 9 dzień po ovu, od kilku dni mam kremowy śluz, dziś dziwne zmęczenie i gonienie do toalety mimo, że prawie nic nie piłam, hmm..
Jeśli chodzi o brzuch to czuję kłucie jajnika na przemian z takim jakby lekkim bólem jak na @.
Temperatura w ostatnich kilku dniach to 37.4 a dziś 37.7
Miałyście podobnie?
Jutro chyba wybiorę się na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 21:50
Aniołek [*] 08.2015 - 7tc. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, Byłam wczoraj u lekarza. HCG wyszło mi 97- oznacza to drugi- trzeci tydzień ciąży.Lekarz stwierdził, że to za wcześnie aby cokolwiek stwierdzić. Jeśli nie wystąpi krwawienie to za 7 dni mam zrobić trzykrotnie badanie HCG, aby sprawdzić czy rośnie i do niego dopiero 16 sierpnia.
-
bylam u lekarza dzisiaj i opisalam mu co i jak ze krawie juz okolo miesiaca nie duzo ale krwawie pokazałem mu test tez i wyobrazcie sobie ze zapisal wszystko w systemie i nic mi nie dal nigdzie mnie nie wyslal.. kazal mi przyjsc 5.08 na wizyte ze niby ginekolog będzie wtedy To jest wlasnie Anglia.. nic w dupie maja wszystko za przeproszeniem..
Nie wiem co robic caly czas jak sie podcieram to mam ta krew nie duzo ale mam.. -
nick nieaktualnykarolkaaaa wrote:Ja jestem 9-10 dni po owulacji i od 3 dni mam ból podbrzusza i od czasu do czasu bolą mnie jajniki. Bardzo często latam do toalety bo mi się siusiu chcę. Mam parcie na pęcherz.
Niestety robiłam dzisiaj test- negatywny
Co myślicie o tym? -
karolkaaaa wrote:Ja jestem 9-10 dni po owulacji i od 3 dni mam ból podbrzusza i od czasu do czasu bolą mnie jajniki. Bardzo często latam do toalety bo mi się siusiu chcę. Mam parcie na pęcherz.
Niestety robiłam dzisiaj test- negatywny
Co myślicie o tym?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości