PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
skorpionek82 wrote:Powiem Ci że jak test był mokry to bardzo dobrze było widać 2 kreskę.
-
A ja mam takie pytanie, czy zalanie dużą ilością mlecznego śluzu to taki mus czy któraś z Was tego nie miała? Zaznaczam że chodzi mi o ten czas przed spodziewaną @, która się nie pojawiła
-
Skrzydlata wrote:A ja mam takie pytanie, czy zalanie dużą ilością mlecznego śluzu to taki mus czy któraś z Was tego nie miała? Zaznaczam że chodzi mi o ten czas przed spodziewaną @, która się nie pojawiła
Skrzydlata, ja od owu mam potop wodnistego śluzu - zobaczę co będzie bliżej @Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej ho! Ja z takim pytaniem - biorę luteinę od 4 dni. Dzisiaj rano na papierze toaletowym miałam ślady brązowego plamienia, tak z 2 razu później ustało. Czy takie plamienie w połowie 2 fazy cyklu to skutek uboczny luteiny czy może to być implantacja?Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Hej ho! Ja z takim pytaniem - biorę luteinę od 4 dni. Dzisiaj rano na papierze toaletowym miałam ślady brązowego plamienia, tak z 2 razu później ustało. Czy takie plamienie w połowie 2 fazy cyklu to skutek uboczny luteiny czy może to być implantacja?
-
skorpionek82 wrote:a ile jesteś po owulacji? Może to być plamienie implantacyjne a może to być zbyt niski poziom progesteronu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 16:06
Mikołaj 25.04.2011
-
Kaczusia wrote:Ja powoli znowu zaczynam staranie sie dziewczyny a tak z ciekawosci czy jesli kocham sie z mezem tak 4,5 dni przed przewidziana owulka to tez mozna zajsc w ciaze? Plemniczki tak dlugo poczekaja?
Tak można zajść w ciażę. Wtedy łatwiej o córeczkę.