PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny Można dołączyć? ??mam na imię Ania i właśnie przytrafiła mi się ciąża z zaskoczenia, z zaskoczenia bo po czerwcowym zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej po IUI miałam 3 miesiace odpocząć od staran a tu bez stymulacji,bez obliczen,wiem kiedy,na całkiem naturalnym cyklu udało się o jest to chyba największe zaskoczenie w moim życiu
SA tu dziewczyny z którymi można też popisać o pierwszych objawach? -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny Można dołączyć? ??mam na imię Ania i właśnie przytrafiła mi się ciąża z zaskoczenia, z zaskoczenia bo po czerwcowym zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej po IUI miałam 3 miesiace odpocząć od staran a tu bez stymulacji,bez obliczen,wiem kiedy,na całkiem naturalnym cyklu udało się o jest to chyba największe zaskoczenie w moim życiu
SA tu dziewczyny z którymi można też popisać o pierwszych objawach?
Hej, ja też na tym wątku jestem nowa, ale myślę, że każda jest tu mile widziana
Ja też właśnie w tym cyklu zaszłam z zaskoczenia. W styczniu poroniłam samoistnie w 7t5dc, 2 mce temu chyba była biochemiczna no i po powrocie z 3-tygodniowego urlopu okazało się, że wracamy we trójkęMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Hej, ja też na tym wątku jestem nowa, ale myślę, że każda jest tu mile widziana
Ja też właśnie w tym cyklu zaszłam z zaskoczenia. W styczniu poroniłam samoistnie w 7t5dc, 2 mce temu chyba była biochemiczna no i po powrocie z 3-tygodniowego urlopu okazało się, że wracamy we trójkę -
skorpionek82 wrote:Jakie masz objawy obecnie?
-
channah wrote:ahhh zazdroszczę my staramy sie od 6 mies.
w 3.biochemiczna , w 5.słaby test ale okres normalnie i teraz 6. na testach słabizny w 6 i 7dpo ,dzisiaj bobotest negatywny,facella słabizna
trzymam kciuki aby ta "słabizna" przemieniła się w zdrowo rozwijający się zarodek!!Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:Chyba jesteśmy na podobnym etapie bo u mnie lekarz we wtorek mówił ze 5 tydzień, p o OM jie da się obliczyć bo po zabiegu nie miałam jeszcze miesiączki,miałam tylko krwawienie po zabiegu które wzięłam za @ i dlatego uważałam w tych dniach co nie trzeba i na odwrót hahaha;)
No ja zaczęłam 5tc (4t+1d) także sam początek. Też mam ból brzucha już od tygodnia, a od 2 dni wrażliwe piersi, nawet bolące. Wczoraj robiłam betę i wyszła 90,29 (prawdopodobnie 13 dpo), jutro jadę powtórzyć.channah lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:trzymam kciuki aby ta "słabizna" przemieniła się w zdrowo rozwijający się zarodek!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
sy__la wrote:No ja zaczęłam 5tc (4t+1d) także sam początek. Też mam ból brzucha już od tygodnia, a od 2 dni wrażliwe piersi, nawet bolące. Wczoraj robiłam betę i wyszła 90,29 (prawdopodobnie 13 dpo), jutro jadę powtórzyć.
innamorata88 wrote:Będzie dobrze sierpień zapowiada się mega owocnie, ja kolejny test dopiero zrobię w niedzielę, żeby w poniedziałek ze spokojem ducha podejść na betęsy__la lubi tę wiadomość
-
channah wrote:nie dziekuje by nie zapeszyc.
jja tez dzisiaj rozkladalam test na czynniki pierwsze..inaczej bym kreski nie dostrzegła
to w środku widać lepiej? bo generalnie Ty testowałaś trochę wcześnie ale życzę Ci aby ta kreska ciemniała i ciemniała...
Jak to powiedział mój gin, Beta HCG jest już wytwarzana od zapłodnienia, ale na teście stężenie jest widoczne dopiero po przekroczeniu pewnej granicy czy 10 czy 25.
Channah może zrób betę? będzie pewniejszaMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Channah ból podbrzusza to dobra oznaka wiecie co jeszcze przed zrobieniem testu skłaniało mnie do myśli, że może się udało?? Jak w sklepie nad morzem przymierzyłam spódniczkę i zakręciłam biodrami w prawo i lewo to poczułam coś dziwnego w dole brzucha/macicy..jakby coś się przemieszczało nie umiem opisać, ale to było takie nienaturalne, takie inne, nigdy tak nie miałam.. tydzień później się okazało, że pozytyw. Jeszcze 2 dni przed zrobieniem testu miałam umówioną wizytę u gin (w ogóle o niej zapomniałam, tylko kalendarz mi przypomniał), poszłam do niego i mówię, że nie mam dobrych wieści bo nie wiem czy okres będzie (26dc to był), ale zbadał mnie i powiedział: "szyjka macicy rozpulchniona, wygląda to zupełnie inaczej niż zwykle, zobaczymy, zobaczymy".. nie nastawiałam się na ciąże, ale te słowa mnie podbudowały, tym bardziej, że już od tygodnia czuje ból podbrzusza... i jest CUDMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]