PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatecek wrote:no i do bolu piersi doszla ociezalosc, jajniki bola, boli tez @-owo, no a temp 37,3 ? Oj to czekanie mnie wykonczy. Staram sie nie nakrecac ale lekko nie jest...
-
Glupiejmy razem wiec:)
Oj te ostatnie dni przed @ daja sie we znaki, jesli jeszcze wlasnie dochodza jakies objawy to juz calkiem, chociaz u mnie to moze po luteinie dawno nic nie bralam takiego, wiec jak sie rozczaruje to bede wiedziala ,ze to to.
Nadzieja umiera ostatnia!
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:mamy nową wprowadziła się 1 lipca i ma nie zbyt fajna opinie podobno lubi starszych facetów wykorzystywać na kasę no ale moj jest biedny bo kase trzymam ja a że mam chumorki ostatnio to juz mnie telepie normalnie szlak mnie trafi gdyy nie było sisosyrzenicy to bym wojne zrobiła ale tak to siedze cicho na dodatek jakos dziwnie sie czuje i ten katar masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKto by mojego ,40 latka chciał hehe właśnie żadna troszkę sie poklocilismy wkurwia mnie bo jak ma bypote to wielce płacze że mamusia chora i umierajaca a jak trzeźwy to nic nie mówi oj będę mieć przekonane jak mama umrze ale muszę być dzielna owszem też mi żal teściowej bo dużo nam pomogła i w ogóle fajna z niej babka no ale co życie toczy się dalej mamy maa naszą rodzinie i musimy żyć dla siebie nawzajem nie jemu pierwszemu matka umiera takie jest ycie może jestem teraz wredna ale tak myślę też będę ryczec i będzie mi jej brakować ale co ma! Się załamywać mamy julke może maluszek jest w brzuszku i muszę być dzielna a jemu dobrze że się urlop kończy bo jeszcze tydzień i zwariuje
Przepraszam za szczerość ale już nie wyyrzymalam
A co do sąsiadki to mam ją gdzieś niech mnie nie denerwuje bo będzie wesoloMinionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiara,Nadzieja i M wrote:Kto by mojego ,40 latka chciał hehe właśnie żadna troszkę sie poklocilismy wkurwia mnie bo jak ma bypote to wielce płacze że mamusia chora i umierajaca a jak trzeźwy to nic nie mówi oj będę mieć przekonane jak mama umrze ale muszę być dzielna owszem też mi żal teściowej bo dużo nam pomogła i w ogóle fajna z niej babka no ale co życie toczy się dalej mamy maa naszą rodzinie i musimy żyć dla siebie nawzajem nie jemu pierwszemu matka umiera takie jest ycie może jestem teraz wredna ale tak myślę też będę ryczec i będzie mi jej brakować ale co ma! Się załamywać mamy julke może maluszek jest w brzuszku i muszę być dzielna a jemu dobrze że się urlop kończy bo jeszcze tydzień i zwariuje
Przepraszam za szczerość ale już nie wyyrzymalam
A co do sąsiadki to mam ją gdzieś niech mnie nie denerwuje bo będzie wesolo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinionkowa maz ma prace i calkiem dobrze zarabia to ja szukam pracy bysmy mogli wziasc kredyt na kupno domu ehh testu nie chce robic bo zawsze robilam i czasem jakis cienie wychodzily a wydawalam na nie fortune wiec tym razem obiecalam ze jak do piatku nie przyjdzie @ to wtedy zrobie...musze wiedziec jakby cos poniewaz w poniedzialek mamy z mezem rocznice slubu a w srode mam urodziny i musze wiedziec czy to moge uczcic szampanem
-
nick nieaktualnyKasiulka zabrakło mi kropki, myślalam, ze chodzi o męża.
Kochana plany można zmienić. Zazwyczaj jak kobiety planują sobie życie.. Ślub, dom a na koniec dziecko.. To gdy już mają "wszystko" i chcą dziecko to okazuje się często, że to nie jest takie proste.Roza86 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dostac @. Narazie nic. kluje mnie w jajnikach glownie w lewym tak ciagnie. temperature mam rano bylo 36,8 a teraz 37,2. Dziwne. Mam takie uczucie ale naprawde bardzo malo jakby mdlosci takie jakby cos mi stawalo w gardle i tyle. i te piersi nadal ma zylki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochwa to raczej nic nie ma do objawów..
Zwłaszcza tak szybko.. Poza tym z tego co wiem to ona się rozpulchnia ale dopiero w późnej ciąży
Daj znać jak zrobisz test bo Twoje bóle mnie zastanawiająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 23:58
-
Kaczusia wrote:i mi sie taka ciasna pochwa zrobila tez... coraz dziwniejsze te objawy jakies
-
nick nieaktualny