PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to i ja mam problem,mam 29 dzien cyklu ,moje cykle trwaja 25-26 dni,objaey jak na okres,troche bola mnei piersi,sa nabrzmiale ,bole w podbrzuszu ale delikatniejsze niz na okres ,brzuch boli i przechodzi,mam uplawy dziwne,mam wrazenie ze mam ciagle mokro,chodze sprawdzam czy dostalam okres ale nic ,sluz jest bialy przezroczysty,ni to wodnisty ni to kremowy,zrobilam test ale negatywny,czuje tez dziwne skutcze w macicy,jak dzis nie dostane okresu to juz nie wiel co sie dzieje,myslicie ze pomimo negatywnego testu moge byc w ciazy?
-
MomToBe wrote:Dziewczyny to i ja mam problem,mam 29 dzien cyklu ,moje cykle trwaja 25-26 dni,objaey jak na okres,troche bola mnei piersi,sa nabrzmiale ,bole w podbrzuszu ale delikatniejsze niz na okres ,brzuch boli i przechodzi,mam uplawy dziwne,mam wrazenie ze mam ciagle mokro,chodze sprawdzam czy dostalam okres ale nic ,sluz jest bialy przezroczysty,ni to wodnisty ni to kremowy,zrobilam test ale negatywny,czuje tez dziwne skutcze w macicy,jak dzis nie dostane okresu to juz nie wiel co sie dzieje,myslicie ze pomimo negatywnego testu moge byc w ciazy?
Zrób najlepiej bHCG, to będzie najbardziej wiarygodne. Czasami cykle się wydłużają jeśli są bezowulacyjne..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Zrób najlepiej bHCG, to będzie najbardziej wiarygodne. Czasami cykle się wydłużają jeśli są bezowulacyjne..
-
Jeśli nie dasz rady wyskoczyć do labu (takiego z wynikami online najlepiej), spróbuj zrobić test innej firmy. Z tego co mówisz wynika że test powinien być już wiarygodny, ale zdarzają się felery.
Może przez podróż @ Ci się przesunęła?Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Justeck wrote:Jeśli nie dasz rady wyskoczyć do labu (takiego z wynikami online najlepiej), spróbuj zrobić test innej firmy. Z tego co mówisz wynika że test powinien być już wiarygodny, ale zdarzają się felery.
Może przez podróż @ Ci się przesunęła? -
Hej dziewczyny nie patrzcie kochane na moje suwaczki bo za diabła nie wiem jak to sie ustawia ;( Mam problem...mam cykle 26 dniowe przeważnie..choruje na pcos...w 10 dc mialam prawdopodobnie owulację...teraz jest 17dc i...i no właśnie..piersi pobolewają,leci ze mnie śluz mleczny z delikatnymi grudkami..nic nie piecze,swędzi raczej nie żadna infekcja...(aczkolwiek niedługo udaję się do gina to zbadać) dodam,że dziś jakaś taka osłabiona i krew z nosa popłynęła..wydaję mi się że za wcześnie na objawy ciązy..co myslicie?
-
Hej. Dziewczyny moje objawy to: ból głowy który trwa prawie cały dzień, ból jajnika prawego ale owulacja juz była 26.01, mam wieczorem i rano zaraz po przebudzeniu mdłości, jestem senna, i mam zły humor... dodam że w piątek i wczoraj testy były ujemne... myślicie że jeszcze nic straconego czy juz pozostało tylko czekać na @????4 cs:)
-
lollita wrote:Hej. Dziewczyny moje objawy to: ból głowy który trwa prawie cały dzień, ból jajnika prawego ale owulacja juz była 26.01, mam wieczorem i rano zaraz po przebudzeniu mdłości, jestem senna, i mam zły humor... dodam że w piątek i wczoraj testy były ujemne... myślicie że jeszcze nic straconego czy juz pozostało tylko czekać na @????
lollita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jeśli chodzi o moje pierwsze objawy to było tak ale zaczne od poczatku w grudniu okres spóźnił sie 12 dni przyszedł po 45 dniac ostatni okres 22 grudnia już zgłupiałam kiedy teraz powinien być więc pomyslałam że znowu się coś poprzesuwało ostatnie przytulanki były 6 stycznia potem jakos nie mielismy głowy na majstrowanie dziecka ( za dużo problemów na głowie) nawet nie wiem kiedy miałam dni płodne nie zwracałam na nie uwagi tak więc w 39 dc zorietowałam się że już kilka dni boli mnie głowa ( co niggdy mnie nie bolała ) wieczoram tego samego dnia maz stwierdził że jestem jakaś inna i że mi jakoś dziwnie brzuszek wywaliło ( to moja 4 ciąza ) ze względu na to że w sob mamy zakładać nowe szafki w kuchni zrobiłam test 40 dc rano i ku mojemu zaszkoczeniu pkazały się 2 kreski szok dziś rano znowu zrobiłam i znowu pokazały sie 2 kreseczki ból głowy nadal sie utrzymuje i dziwne uczucie pełności w brzuchu
https://naforum.zapodaj.net/97dd64a05d51.jpg.htmlFlowwer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
co może oznaczać plamienie tylko wieczorami i wewnątrz jak sobie badam szyjkę - koloru wydaje mi się że brązowego.
Mam tak od niedzieli, z tempki nic się nie wyczyta u mnie bo jakoś spać ostatnio nie mogę i budzę się po parę razy w nocy a o 5:00 już jestem na równych nogach więc jest nieźle zaburzona.
Zaczynam się martwić...
Dodam że zrobiłam dzisiaj test o mega czułości 10 i wyszedł negatyw. -
Ha pare cykli wstecz mialam podobne plamienia z tym ze na testach widzialam juz druga kreseczke, bo mnie byl problem ze zbyt niskim progesteronem, badalas w tym cyklu progesteron??
Dobrze by nylo przejsc sie na beteLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
w_nika wrote:nie badałam, teraz to chyba troszkę za późno zrobię to w następnym cyklu. Bete zrobię w pt jak nie dostanę okresu, jak wytrzymam do tego czasu...
a temperaturę miałaś podwyższoną przy plamieniach ?
To jest najgorsze jak tu wytrzymaćLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Dołączam do starających się
Ale meczy mnie jedno już od początku.
Po skończonej antykoncepcji spróbowaliśmy z mężem dokładnie w 8 dniu, czyli po 7 dniowej mojej ostatniej już przerwie.
Kolejny raz 30go stycznia.
Po kilku dniach pojawiło się kłucie w jajnikach, ból w podbrzuszu przypominający ten poprzedzający miesiączkę.
Pare dni później doszła nadwrażliwość sutków , ale jaka Nie da się tknąć.
Zaczynam świrować
Bardzo byśmy chcieli Nasze pierwsze maleństwo ale ponoć szansa na tak szybkie zajście w ciąże jest znikoma
Co myślicie? Okres powinien przyjść ok 15 lutego. Na test ciążowy zdecydowanie za wcześnie. -
Jak na test jest za wcześnie to i na objawy też Objawy mogą być zarówno na @ jak i na ciążę. Ja we wszystkich cyklach, łącznie z tym szczęśliwym, miałam dokładnie te same objawy (wrażliwość piersi, kłucie w jajnikach i parę dni przed @ skurcze).Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
nick nieaktualny