PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyokresu jeszcze nie ma, brzuch nadal boli, choć troche mniej niż wczoraj. Jak tu czekać na kolejne testowanie kilka dni jak jest sie takim niecierpliwym! A wczoraj zaczełam brać furagine bo czułam, że mnie szczypało jak sikałam.. myślicie, ze mozna brać jak moooooooże jest się we wczesnym etapie ciąży?
-
marysia246 wrote:okresu jeszcze nie ma, brzuch nadal boli, choć troche mniej niż wczoraj. Jak tu czekać na kolejne testowanie kilka dni jak jest sie takim niecierpliwym! A wczoraj zaczełam brać furagine bo czułam, że mnie szczypało jak sikałam.. myślicie, ze mozna brać jak moooooooże jest się we wczesnym etapie ciąży?
-
Orzeszki, ja ma taki mleczny, żółtawy. Objawy ciążowe;) a na temp się nie znam. Jeszcze kilka dni i będziesz mogła zrobić test:)))
Marysiu, a może jakaś herbate z żurawiny i sama żurawinę skoro nie jesteś pewna? I zrób badanie moczu aby sprawdzić czy to faktycznie stan zapalny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 16:35
-
Hej dziewczyny!
Ja się dowiedziałam w czwartek
Jutro idę jeszcze na betę, żeby sprawdzić czy rośnie... ale jestem dobrej myśli.
Mnie po owulacji połamało, wszystkie kości i mięśnie mnie bolały przez 2 dni.
Teraz w sumie tylko brzuch pobolewa, ciągnięcie takie w okolicy pachwin, wzdęcia mam (min. 3 miesiąc )
A poza tym NIC.
XXboo - nie martw się plamieniami. Miałam sobota, niedziela, środa. Wtorek miałam termin okresu. Już się skończyły, a lekarka mowila, że się zdarza. Organizm się oczyszcza z krwi.Poza tym, jak przychodzi termin miesiączki to hormony szaleją i na siłę chcą coś wydalić.
-
Xxboo wrote:https://zapodaj.net/90f6cab888156.jpg.html
To moje a do miesiączki mam jakieś 7-9 dni
To mniej wiecej tyle co ja,ale Ty tej miesiaczki mieć nie będziesz