PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Whoosie, Jagienka bardzo mi się podoba. Gdybym nie miała brata Michała to byłby moim faworytem. Aleksander również, ale ja mam na imię Aleksandra i mój mąż nie chce się zgodzić.
U nas będzie Karol, a jak dziewczynka to Marcelina lub Anielka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 10:26
-
Rillia wrote:Whoosie, Jagienka bardzo mi się podoba. Gdybym nie miała brata Michała to byłyto mój faworyt. Aleksander również, ale ja mam na imię Aleksandra i mój mąż nie chce się zgodzić.
U nas będzie Karol, a jak dziewczynka to Marcelina lub Anielka.
Anielka prześliczne! Mój Ł. też się nie chce zgodzić na Jagienkę, ale powiedziałam mu, że zrobię taką awanturę na porodówce, że się zgodzi Olek też mi się bardzo podoba
Nasz Rillia to Ola:D Wydało sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 10:40
-
Hmmm ja z moim byłym mężem zaczęłam się starać w 2011 wtedy po prawie 20 cyklach się rozstaliśmy. Teraz z nowym partnerem właśnie zaczęliśmy i boję się strasznie znowu przechodzić tego samego więc rozumiem Ci Asik w pełnej rozciągłości. Ale przecież damy radę co?! Bo jak nie my to kto?!
-
Whoosie wrote:Hmmm ja z moim byłym mężem zaczęłam się starać w 2011 wtedy po prawie 20 cyklach się rozstaliśmy. Teraz z nowym partnerem właśnie zaczęliśmy i boję się strasznie znowu przechodzić tego samego więc rozumiem Ci Asik w pełnej rozciągłości. Ale przecież damy radę co?! Bo jak nie my to kto?!
Whoosie lubi tę wiadomość
-
Xxboo, my tak dwa lata odkładaliśmy starania. Najpierw byliśmy w Japonii, w zeszłym roku mieliśmy lecieć do Wietnamu, ale nie wyszło. A teraz już wkurzyliśmy się, że zawsze coś jest ważniejsze. I pewnie gdyby nie udało się teraz, to zaraz znów by było "coś" A z dziećmi w sumie też można podróżować- tylko niestety nie zwiedzać tak intensywnie jakby się chciało.