PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie mogę zapiać , zatrudniam mojego O do tego Hehe, No niektóre czynności się ciężko wykonuje w tych paznokciach ale nie mogę sobie odmówić
Asik83 jbyloby cudownie gdybyście miały obie racje, już dzisiaj oglądałam wózki na internecie, nienormalna -
Haha jeśli ktoś ma tu zostać to tylko ja mam powód więc Asik nawet nie próbuj Twoje pęcherze pękają więc uciekaj na fioletową stronę sio!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 00:35
-
Asia, będziesz się zastanawiać jak Cię zaleje. Na razie myśl pozytywnie.
Dziś nic nie boli. Kreska na kolejnym teście już widoczna i tak szybko się pojawiła jak testowa. I ciesze się niesamowicie. Mój mąż już wybrał imię dla syna. Kratos. Aby był taki męski jak bohater gry. Hahaha...
Już macie wybrane imiona? Niby czas jest, ale z własnego doświadczenia wiem że dyskusje bywają gorące i długie... -
Witam kobietki, ja sobie od dawna powiedziałam ze córka będzie miała na imię Antonina czyli Tosia, synek miał być Aleksander śle mój facet się tak nazywa hehe. Ja od późnego wieczora zero plamien te kawa z mlekiem to było jednorazowe a dziś lekko podbrzusze boli tak cmi jak od kilku dni i tyle. Zaraz lecę rzęsy robić
-
Rillia wrote:Asia, będziesz się zastanawiać jak Cię zaleje. Na razie myśl pozytywnie.
Dziś nic nie boli. Kreska na kolejnym teście już widoczna i tak szybko się pojawiła jak testowa. I ciesze się niesamowicie. Mój mąż już wybrał imię dla syna. Kratos. Aby był taki męski jak bohater gry. Hahaha...
Już macie wybrane imiona? Niby czas jest, ale z własnego doświadczenia wiem że dyskusje bywają gorące i długie...
O matko! To ciąża już na pewno jak bum cyk cyk! Super! Ja mam imię dla córki od dawien dawna wybrane i to jest Jagienka, a co do chłopca to trwają dyskusję, ale jakoś tak Michaś do nas przemawia