PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko czasami podbrzusze. Ale nie jest to już tak intensywne i wręcz bolesne odczucie jak wcześniej. Jak się przegłodzę to mnie mdli i kręci mi się w głowie.
No i bardzo zmęczona jestem wieczorami.
A u Ciebie wycisza się wszystko? -
Mój Ł. też ciagle cos wymyslal a to wakacje a sylwester i w koncu powiedzialam dosc, dziecko to nie wiezienie moja mama z moja 8miesieczna siostra leciala do Afryki i jakos to zoorganiozwala takze koniec przekladania:) najdluzej do stycznia bo zobaczymy jak bedzie po tych lekach...co z grupa na fb?
-
Rillia wrote:Tylko czasami podbrzusze. Ale nie jest to już tak intensywne i wręcz bolesne odczucie jak wcześniej. Jak się przegłodzę to mnie mdli i kręci mi się w głowie.
No i bardzo zmęczona jestem wieczorami.
A u Ciebie wycisza się wszystko? -
Whoosie wrote:Mój Ł. też ciagle cos wymyslal a to wakacje a sylwester i w koncu powiedzialam dosc, dziecko to nie wiezienie moja mama z moja 8miesieczna siostra leciala do Afryki i jakos to zoorganiozwala takze koniec przekladania:) najdluzej do stycznia bo zobaczymy jak bedzie po tych lekach...co z grupa na fb?
-
Rillia wrote:Xxboo, to może tobie prześlemy i Ty stworzysz grupę?
-
Hej Dziewczyny. Dzisiaj w 27 dc zrobiłam test . Niby jakiś cień cienia się pojawił ( z 3 moczu),ale póki co jeszcze nie ekscytuje się za bardzo. Cały czas mam bóle okresowe , ale takie przychodzące falami. Cykle przez ostatnie pół roku trwały od 23-28 dni, Wiec jeszcze wszystko może się zdarzyć. Chociaż .. zawsze odczuwam silny ból okoloowulacyjny i zawsze 13-14 dni od niego dostaje okres, a ten czas już minął. Nawet to mnie nie skłoniło do zrobienia testu tylko - podczas mycia wyczułam jakby coś twardego po zewnetrznej stronie piersi. Tak to objawy typowo okresowe : sporadyczny bol głowy, bóle podbrzusza (tylko słabsze). za dwa dni powtarzam test, potem jeszcze spróbuje wykonać test innej firmy. Na betę nie mam jak iść. Mieszkam w Stanach i tutaj to lekarz pierwszego kontaktu kieruje do ginekologa na odpowiednie badania.JoannaB