X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Zlaania1 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planowo dostałam @ w niedziele,a a poniedzialek mam wizytę u ginekologa

b33247a35f.png[/url]
    09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
    15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
    28.06.2019 - 270 g 😊
    01.08.2019 - 700 g :)
    03.10.2019 - 1957 g 😁
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2019, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlaania1 wrote:
    Ja planowo dostałam @ w niedziele,a a poniedzialek mam wizytę u ginekologa
    Dlaczego my jesteśmy takie. Niereformowalne?

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze taki post piękny napisałam, a dodało się pierwsze zdanie... Nawet to przeciwko mnie...

34bwdqk38tql3hvm.png

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okresu dostałam w sumie dziś bo od soboty miałam tylko plamienie. Ale strasznie boli mnie brzuch aż razem z odbytem mam nawet problem z wyróżnieniem bo czuje jakby mnie rozdzieralo, już dawno nie miałam tak silnego bolu przy okresie. Naczytalam się ostatnio o endometriozie i tak mi serce wali że nie mogę się uspokoić

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Zlaania1 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestań czytać głupoty!!! Jak ja przeczytałam o wycieku z piersi to tam rak wyskoczył.Wiec wujkowi google też nie ma co wierzyć!!!
    Ja to już w sumie koniec okresu,bo ostatnio mam bardzo słaby. Dziś 3 dzień a właściwie to wkładka wystarczy. Więc napewno coś z hormonami nie tak i mama nadzieję,że dostanę skierowanie na wyniki oraz szybko wizytę i jakieś tabsy...

b33247a35f.png[/url]
    09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
    15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
    28.06.2019 - 270 g 😊
    01.08.2019 - 700 g :)
    03.10.2019 - 1957 g 😁
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta nie myśl w ten sposób. Ja wiem, że mi to łatwo powiedzieć... Ale nie doszukuj się, Zlaania1 ma rację. Lekarz Google często potrafi namieszać. Spokojnie. Ja dzisiaj odwalilam szczyt głupoty. 10 dpo i zrobiłam test. Oczywiście jedna kreska więc i objawy zniknęły

34bwdqk38tql3hvm.png

• Frufru Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Ja dzisiaj odwalilam szczyt głupoty. 10 dpo i zrobiłam test. Oczywiście jedna kreska więc i objawy zniknęły

ja mam wrażenie, że co robię test, to nagle @ przychodzi :D jakbym nim ją wywoływała...

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frufru wrote:
    ja mam wrażenie, że co robię test, to nagle @ przychodzi :D jakbym nim ją wywoływała...

U mnie też tak zawsze jest. Ale ja okres mam dostać dopiero 25 lutego. Z premedytacja zrobiłam go wcześniej. No i nagle ani jajniki nie bolą, ani cycki... Jak ręką odjal. A wczoraj to myślałam że zwariuje od tego

34bwdqk38tql3hvm.png

• Dośka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Czy mogę dołączyć do wątku?

Ja tak samo... 7dpo i już się nakręcam! Od razu co poczuję wrzucam w wyszukiwarkę i z wielkimi nadziejami poszukuję historii potwierdzających, że TAK! Dziewczyny, które zaszły w ciąże czuły to samo co ja haha :D

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka wrote:
    Cześć Dziewczyny :)

Czy mogę dołączyć do wątku?

Ja tak samo... 7dpo i już się nakręcam! Od razu co poczuję wrzucam w wyszukiwarkę i z wielkimi nadziejami poszukuję historii potwierdzających, że TAK! Dziewczyny, które zaszły w ciąże czuły to samo co ja haha :D

Życie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 16:36

34bwdqk38tql3hvm.png

• Frufru Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj mie wytrzymałam i zrobiłam test w 8dc, ale negatyw. w sumie i tak nie wierzę :D wciąż mam nadzieję.
    Pobolewa mnie brzuch, śluz wodnisty, uczucie wilgoci w środku. W pracy zaraz pobiegłam sprawdzić czy to @ czy co... Sutki wrażliwe - a od poronienia w ogóle nie czuję piersi przed @ więc mam miszmasz w głowie.

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frufru wrote:
    wczoraj mie wytrzymałam i zrobiłam test w 8dc, ale negatyw. w sumie i tak nie wierzę :D wciąż mam nadzieję.
    Pobolewa mnie brzuch, śluz wodnisty, uczucie wilgoci w środku. W pracy zaraz pobiegłam sprawdzić czy to @ czy co... Sutki wrażliwe - a od poronienia w ogóle nie czuję piersi przed @ więc mam miszmasz w głowie.

No i bardzo dobrze, że masz nadzieję, jest zdecydowanie za wcześnie :) A symptomy o których piszesz pasują na ciąże ;)

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frufru wrote:
    To jesteś taka niecierpliwa jak ja :)
    Ja powinnam @ dostać w poniedziałek i jednak gdzieś tam cień nadziei został że nie przyjdzie... Ze test zrobiłam za wcześnie

34bwdqk38tql3hvm.png

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie jestem nowa na tym forum! Czy Mogłabym się dołończyć! Jestem 11dpo i czekam na rezultaty ale coś czuję że przyjdzie wredna @ zostało tylko czekać! Dzisiaj robiłam test i jakby negatywny zaraz wstawię. https://zapodaj.net/1e8b7128e6cfa.jpg.html https://zapodaj.net/7f7af30e3fab7.jpg.html

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zdziwienie. Planowanie powinnam dostać okres w ostatnią niedzielę. Jednak zamiast okresu w sobotę zaczęło się u mnie plamienie wręcz jedynie 'zabrudzenie' potem trzy dni nic, i we wtorek myślałam że zacznie się okres, normalny bol brzucha dosyć bolesny w tym miesiącu, jednak okres był nienaturalnie skapy i o zgrozo trwał tylko jeden dzień. Środa lekki plamienia A dziś już nic. Bole przeszły, po okresie. Dziwi mnie to bo okres u mnie zawsze trwa około 6 dni z czego 3 są dość obfite, a tu cały okres w jeden dzień.. myślicie że to przez antybiotyk? Czwartek piątek sobota brałam acyzyne na grypę. Stosuje też luteine Ale to już trzeci miesiąc jak ja biorę i do tej pory miałam normalne okresy, a tu taka niespodzianka. Macie jakieś pomysły? Do ginekologa idę dopiero po czwartym cyklu brania luteiny na kontrolę

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2019, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    A u mnie zdziwienie. Planowanie powinnam dostać okres w ostatnią niedzielę. Jednak zamiast okresu w sobotę zaczęło się u mnie plamienie wręcz jedynie 'zabrudzenie' potem trzy dni nic, i we wtorek myślałam że zacznie się okres, normalny bol brzucha dosyć bolesny w tym miesiącu, jednak okres był nienaturalnie skapy i o zgrozo trwał tylko jeden dzień. Środa lekki plamienia A dziś już nic. Bole przeszły, po okresie. Dziwi mnie to bo okres u mnie zawsze trwa około 6 dni z czego 3 są dość obfite, a tu cały okres w jeden dzień.. myślicie że to przez antybiotyk? Czwartek piątek sobota brałam acyzyne na grypę. Stosuje też luteine Ale to już trzeci miesiąc jak ja biorę i do tej pory miałam normalne okresy, a tu taka niespodzianka. Macie jakieś pomysły? Do ginekologa idę dopiero po czwartym cyklu brania luteiny na kontrolę
    Może implantacja?

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłabym skłonna mieć taka nadzieję ale towarzyszył temu silny ból tyle że nie typowy skurczowy tylko takie uczucie ogromnej ciężkości w dole brzucha, aż promieniowalo na odbyt. Po tym jednym dniu wszystko minęło.
    Poza tym implantacja po ponad dwóch tygodniach od owulacji wydaje mi się mało prawdopodobna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:21

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Byłabym skłonna mieć taka nadzieję ale towarzyszył temu silny ból tyle że nie typowy skurczowy tylko takie uczucie ogromnej ciężkości w dole brzucha, aż promieniowalo na odbyt. Po tym jednym dniu wszystko minęło.
    Poza tym implantacja po ponad dwóch tygodniach od owulacji wydaje mi się mało prawdopodobna
    Ja takie objawy miałam w pierwszej ciąży! Może iskierka nadzieji jest! Trzymam kciuki i życzę powodzenia

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    A może powtórz test? Tak dla pewności

34bwdqk38tql3hvm.png

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh myślę że raczej nie ma większego sensu robić testów ponieważ razem z tym 'okresem' zniknęły wszystkie objawy i spadła temperatura, mam takie przeczucie że mogło to być samoistne poronienie, lub wpływ antybiotyku albo luteiny.. No cóż chyba nigdy się nie dowiem. Teraz trzeba myslec o kolejnej owulacji, mam nadzieję że nie pojawia się już TE wstrętne plamienia, ponoć po trzech miesiącach brania luteiny powinno wszystko sie naprawić , a jeśli nie czeka mnie lyzeczkowanie:|

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: