PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie ma @. Za to sporo sluzu... A z lewej strony to mnie tak krzyż boli ze ledwo laze. Dziewczyny mi chciały w pracy dawać ketonal domiesniowo ale no strach... Poprostu nie dam rady chodzić. Jak garbusek chodzę. W sumie to i brzuch trochę ciągnie. Raz boli jak przed @ raz ciągnie ale też głównie lewa strona... I zawroty głowy mam i zadyszka łapie. Ale może to tylko PMS... Staram się nie nakręcac. Ale aż mnie korci test zrobić
-
MEGI 123 wrote:Dziewczyny, testy owulacyjne od 13dc nic nie pokazały, mam już 18dc i dziwne od dzisiejszej nocy promieniujace bóle jajnika prawego aż na nogę, czy któraś tak miała?? Może owu było wcześniej
Mi się to raz zdarzyło, byłam pełna nadziei że może coś się dzieje, bo bolało mnie od 16 dc, aż do samej miesiączki, którą dostałam w 25 dc. Jednak czytałam też wiele opinii na ten temat na różnych forach i u jednych zwiastowało to miesiączkę, a u innych dzidzi. Więc ile kobiet tyle historii ☺️
-
Zlaania1 wrote:Zawsze jest stres,ale pomyśl ile dziewczyn się nie może o badania doprosić. A ty będziesz wszystko dokładnie wiedziała.
MalinovaJa -i jak ?
Justyna-cierpliwa jesteś widzę Daj znać jak zatestujesz
To nie cierpliwość. Pracuje po ok. 10h dziennie, mam multum pacjentów w ciągu dnia. Jak wracam po pracy to jestem padnieta a rano zwlec z łóżka się nie mogę, by testować ;p -
MEGI 123 wrote:Dziewczyny, testy owulacyjne od 13dc nic nie pokazały, mam już 18dc i dziwne od dzisiejszej nocy promieniujace bóle jajnika prawego aż na nogę, czy któraś tak miała?? Może owu było wcześniejNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
MalinovaJa wrote:No nie ma @. Za to sporo sluzu... A z lewej strony to mnie tak krzyż boli ze ledwo laze. Dziewczyny mi chciały w pracy dawać ketonal domiesniowo ale no strach... Poprostu nie dam rady chodzić. Jak garbusek chodzę. W sumie to i brzuch trochę ciągnie. Raz boli jak przed @ raz ciągnie ale też głównie lewa strona... I zawroty głowy mam i zadyszka łapie. Ale może to tylko PMS... Staram się nie nakręcac. Ale aż mnie korci test zrobićNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
MalinovaJa wrote:A idź z taką wiosną 😂 u mnie aktualnie śnieg pada 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 18:46
Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Oj no przykro mi że biel vizira wam wyszła ale jeśli @ nie na to nigdy nie wiadomo. Nie takie rzeczy już na tym forum się działy że dziewczyny miały bete potwierdzoną a testy nadal białe wychodziły.
Trzymam za was kciuki.
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Lucy2323 wrote:Oj no przykro mi że biel vizira wam wyszła ale jeśli @ nie na to nigdy nie wiadomo. Nie takie rzeczy już na tym forum się działy że dziewczyny miały bete potwierdzoną a testy nadal białe wychodziły.
Trzymam za was kciuki. -
Tyłozgięta wrote:U mnie okres do tej pory sie nie pojawil. Nawet nie wiem jaka to czesc cyklu.. okropne uczucie.
Tyłozgięta lubi tę wiadomość
-
Tyłozgięta wrote:U mnie okres do tej pory sie nie pojawil. Nawet nie wiem jaka to czesc cyklu.. okropne uczucie.
Trzymam kciuki żeby wszystkie badania były pomocne !
Ja zaczęłam dzisiaj plamić. Jutro się pewnie rozleje @... ;/