PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny!
Ale. Chyba już wiem, co się dzieje... Jak nie urok, to sraczka.
Dostałam właśnie wyniki TSH... Równe 7.
Plus badania na Hashimoto, też "pozytywne".
Od jutra muszę zacząć brać euthyrox, może stąd te plamienia... Mam nadzieję, że ochronie się przed poronieniem przez Hashi... -
Dziewczyny dzisiaj mam 6dpo, od tego cyklu pierwszy raz mierzę temp dlatego nie mam pojęcia co się dzieje. Po ovu Mialam przeważnie temp. 36,7-36,9 a dzisiaj 37,4 😯 czy ktoś mi może wyjaśnić od czego może to być zależne? Temp mierzona oczywiście w pochwie...
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny dzisiaj mam 6dpo, od tego cyklu pierwszy raz mierzę temp dlatego nie mam pojęcia co się dzieje. Po ovu Mialam przeważnie temp. 36,7-36,9 a dzisiaj 37,4 😯 czy ktoś mi może wyjaśnić od czego może to być zależne? Temp mierzona oczywiście w pochwie...
Mierzyłaś rano po przebudzeniu czy w ciągu dnia? -
Alutka128 wrote:Codziennie mierzę rano, przed wstaniem, wiem że ovu była 6 dni temu. A dziś ta temp wydaje mi się za wysoka ...
-
niewyspana wrote:U mnie nie skończyła na ciążę jakoś specjalnie, ale zobacz jak będzie jutro rano. A ja trzymam kciuki, żeby to był pierwszy sygnał od organizmu!!! 🤞🤞🤞🖤
Jestem bardzo ciekawa bo ja rozumiem jakby skoczyło np 0,2 stopnia, ale 0,5 to już trochę dużo, mam tylko nadzieję że nie rozkłada mnie żadne chorobsko -
niewyspana wrote:Gdyby była choroba, na pewno byś czuła. Aczkolwiek ja przez pierwsze kilka dni czułam się rzeczywiście jakbym była chora.
Zaciskam kciuki, zobacz, czy jutro skoczy, bo czasami są jakieś niczym niepodyktowane skoki, ALE! Ja liczę na coś więcej! 😈
Ja też mam nadzieję że to to ale się nie nakręcam :p w poprzednim cyklu byłam nakręcona strasznie, miałam wszystkie możliwe objawy ale zrobiłam test w 12dpo i była biel w później przyszła @.... -
Cześć Dziewczyny, pisałam już w jednym wątku, ale tu widzę więcej się dzieje chciałabym poprosić o pomoc w interpretacji wyników bety.
21.12 ujrzałam bladziocha na teście, więc od razu poleciałam na betę - wynik 14,2 (zrobiony o godzinie 12). Obstawiam, że byłam wtedy w 10-11dpo (niestety w tym cyklu mierzyłam tylko temperaturę i ovu nie wyznaczyło owulacji)
24.12 o godzinie 7 wynik beta 60,1.
Przyrost wg kalkulatora mam niby w normie (186% w ciągu 48h), natomiast czy same wartości nie są za niskie jak na ten etap? -
Alutka128 wrote:Ja też mam nadzieję że to to ale się nie nakręcam :p w poprzednim cyklu byłam nakręcona strasznie, miałam wszystkie możliwe objawy ale zrobiłam test w 12dpo i była biel w później przyszła @....
Czekamy tu razem z Tobą! -
patrycjaaa wrote:Cześć Dziewczyny, pisałam już w jednym wątku, ale tu widzę więcej się dzieje chciałabym poprosić o pomoc w interpretacji wyników bety.
21.12 ujrzałam bladziocha na teście, więc od razu poleciałam na betę - wynik 14,2 (zrobiony o godzinie 12). Obstawiam, że byłam wtedy w 10-11dpo (niestety w tym cyklu mierzyłam tylko temperaturę i ovu nie wyznaczyło owulacji)
24.12 o godzinie 7 wynik beta 60,1.
Przyrost wg kalkulatora mam niby w normie (186% w ciągu 48h), natomiast czy same wartości nie są za niskie jak na ten etap?
Każda ciąża chyba będzie trochę inna, najważniejsze, że przyrosty są prawidłowe, nie powinnaś się martwić. -
patrycjaaa wrote:Dziękuję widzę, że startowałaś z podobnego poziomu co ja, oby u mnie rosło tak szalenie jak u Ciebie ❤️
Ja już więcej bety nie zrobię, chyba, że nie wytrzymam. Ale USG dopiero 13 stycznia. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2020, 15:52
patrycjaaa lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Trzymam mocno kciuki za nasze przyrostu, na pewno Twoje maleństwo będzie rosło!
Ja już więcej bety nie zrobię, chyba, że nie wytrzymam. Ale USG dopiero 13 stycznia. 🙈
Pewnie będzie Ciebie kusiło, ale pomyśl że szkoda kasy a już wszystko wiesz 😊 chociaż w sumie jestem taka mądra a pewnie sama jeszcze ze 3 razy zrobię 🤦🏽♀️😜 -
patrycjaaa wrote:Pewnie będzie Ciebie kusiło, ale pomyśl że szkoda kasy a już wszystko wiesz 😊 chociaż w sumie jestem taka mądra a pewnie sama jeszcze ze 3 razy zrobię 🤦🏽♀️😜