X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn właśnie czytałam wiadomości kilka stron wstecz, nie chce nas zasmucac ale ja mialam identyczne objawy jak teraz wiec to u mnie psychika robi 😂😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    To nie jestem sama :) też bym jadła i jadła hehe

Od 3 godzin krzatam się między kanapa a lodówka 😂😂😂 mój już patrzy na mnie jak na wariatkę 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Od 3 godzin krzatam się między kanapa a lodówka 😂😂😂 mój już patrzy na mnie jak na wariatkę 😂😂😂
    Haha jakby w święta mało jedzenia było 😂

• Marienn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
    ___
    Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
    Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
    ___
    Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
    Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂

Mnie dziwi to że nie miałam boli owulacyjnych ale miałam typowy śluz i temp skoczyła 😁 może ja owulacji nie miałam a już mam objawy ciążowe 😁😁

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Haha jakby w święta mało jedzenia było 😂

Jakas głodna dzisiaj jestem 😂 ale już koniec bo już niedlugo takim tempem to będę szersza niż wyższa 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jakas głodna dzisiaj jestem 😂 ale już koniec bo już niedlugo takim tempem to będę szersza niż wyższa 😂

Ja też i jeszcze na McDonalda miałam ochotę ten mój to mnie wyśmiał 😂

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apetytu Wam zazdroszczę, bo ja to na nic nie mam ochoty 🙈
    W dodatku jest 4:28 a ja nie śpię od godziny. Z każdym dniem jest coraz gorzej.
    Myślałam, że ciąża przynosi sen, a nie bezsenność.... 😓

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Apetytu Wam zazdroszczę, bo ja to na nic nie mam ochoty 🙈
    W dodatku jest 4:28 a ja nie śpię od godziny. Z każdym dniem jest coraz gorzej.
    Myślałam, że ciąża przynosi sen, a nie bezsenność.... 😓

Może akurat taki dzień gorszy do spania... Będzie dobrze.. Ja za to chyba jak zwykle wmówiłam sobie ze mogę być w ciąży a dziś już mam jakieś plamienia więc nic dziwnego że wczorja negatyw... Ale brzuch nie boli nic nadal i piersi... :(

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, ja dzisiaj też miałam bezsenna noc. O 3 z kawałkiem się obudziłam wyspana, i nie wiedziałam co mam robić 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w święta tak wypoczelyscie :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Może w święta tak wypoczelyscie :)

To na pewno 😂 ja się w święta bardziej zmęczyłam jedzeniem niż przygotowywaniem 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    To na pewno 😂 ja się w święta bardziej zmęczyłam jedzeniem niż przygotowywaniem 😂😂😂
    Haha no dobre :) mi za to się strasznie kręci w głowie dzis

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się nic nie kreci, nic nie mdli, normalnie okaz zdrowia. 😂

Gdzie jest czekoladaaaaaaaa

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Mnie się nic nie kreci, nic nie mdli, normalnie okaz zdrowia. 😂

Gdzie jest czekoladaaaaaaaa

Ale smak jest na czekoladę :p czyli ja mam urojone chociaż teraz nic nie leci...

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Ale smak jest na czekoladę :p czyli ja mam urojone chociaż teraz nic nie leci...
    Póki nie leci to wiesz!!!!

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Póki nie leci to wiesz!!!!
    Chyba straciłam nadzieję... Jak się czujesz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.

Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubble wrote:
    Cześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.

Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊
    Cześć to narazie nie masz się co martwić :) warto zrobić badanie progesteronu 7 dni po owu skoro masz jakieś plamienia :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Haha no dobre :) mi za to się strasznie kręci w głowie dzis

Właśnie mi przypomniałaś, wczoraj za każdym razem jak wstałam np z kanapy to tak mi się kręciło w głowie że szok ale pewnie to moja psychika, w ogóle już się nie nakręcam na ciążę 😂😂😂

Bubble Witaj, rozsiadz się i dziel się objawami 😁

qb3c2n0aaonxly0p.png
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ