X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn właśnie czytałam wiadomości kilka stron wstecz, nie chce nas zasmucac ale ja mialam identyczne objawy jak teraz wiec to u mnie psychika robi 😂😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    To nie jestem sama :) też bym jadła i jadła hehe

Od 3 godzin krzatam się między kanapa a lodówka 😂😂😂 mój już patrzy na mnie jak na wariatkę 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Od 3 godzin krzatam się między kanapa a lodówka 😂😂😂 mój już patrzy na mnie jak na wariatkę 😂😂😂
    Haha jakby w święta mało jedzenia było 😂

• Marienn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
    ___
    Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
    Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
    ___
    Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
    Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂

Mnie dziwi to że nie miałam boli owulacyjnych ale miałam typowy śluz i temp skoczyła 😁 może ja owulacji nie miałam a już mam objawy ciążowe 😁😁

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Haha jakby w święta mało jedzenia było 😂

Jakas głodna dzisiaj jestem 😂 ale już koniec bo już niedlugo takim tempem to będę szersza niż wyższa 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jakas głodna dzisiaj jestem 😂 ale już koniec bo już niedlugo takim tempem to będę szersza niż wyższa 😂

Ja też i jeszcze na McDonalda miałam ochotę ten mój to mnie wyśmiał 😂

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apetytu Wam zazdroszczę, bo ja to na nic nie mam ochoty 🙈
    W dodatku jest 4:28 a ja nie śpię od godziny. Z każdym dniem jest coraz gorzej.
    Myślałam, że ciąża przynosi sen, a nie bezsenność.... 😓

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Apetytu Wam zazdroszczę, bo ja to na nic nie mam ochoty 🙈
    W dodatku jest 4:28 a ja nie śpię od godziny. Z każdym dniem jest coraz gorzej.
    Myślałam, że ciąża przynosi sen, a nie bezsenność.... 😓

Może akurat taki dzień gorszy do spania... Będzie dobrze.. Ja za to chyba jak zwykle wmówiłam sobie ze mogę być w ciąży a dziś już mam jakieś plamienia więc nic dziwnego że wczorja negatyw... Ale brzuch nie boli nic nadal i piersi... :(

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, ja dzisiaj też miałam bezsenna noc. O 3 z kawałkiem się obudziłam wyspana, i nie wiedziałam co mam robić 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w święta tak wypoczelyscie :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Może w święta tak wypoczelyscie :)

To na pewno 😂 ja się w święta bardziej zmęczyłam jedzeniem niż przygotowywaniem 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    To na pewno 😂 ja się w święta bardziej zmęczyłam jedzeniem niż przygotowywaniem 😂😂😂
    Haha no dobre :) mi za to się strasznie kręci w głowie dzis

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się nic nie kreci, nic nie mdli, normalnie okaz zdrowia. 😂

Gdzie jest czekoladaaaaaaaa

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Mnie się nic nie kreci, nic nie mdli, normalnie okaz zdrowia. 😂

Gdzie jest czekoladaaaaaaaa

Ale smak jest na czekoladę :p czyli ja mam urojone chociaż teraz nic nie leci...

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Ale smak jest na czekoladę :p czyli ja mam urojone chociaż teraz nic nie leci...
    Póki nie leci to wiesz!!!!

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Póki nie leci to wiesz!!!!
    Chyba straciłam nadzieję... Jak się czujesz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.

Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubble wrote:
    Cześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.

Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊
    Cześć to narazie nie masz się co martwić :) warto zrobić badanie progesteronu 7 dni po owu skoro masz jakieś plamienia :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Haha no dobre :) mi za to się strasznie kręci w głowie dzis

Właśnie mi przypomniałaś, wczoraj za każdym razem jak wstałam np z kanapy to tak mi się kręciło w głowie że szok ale pewnie to moja psychika, w ogóle już się nie nakręcam na ciążę 😂😂😂

Bubble Witaj, rozsiadz się i dziel się objawami 😁

qb3c2n0aaonxly0p.png
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ