PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
___
Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:😂😂😂 czyli mam objawy owulacyjne a owulki nie mam bo ta krecha jest jasna.... no ale przytulanki nie zaszkodza 😂
___
Alutka ja sobie juz mowie ze nie nakrecam sie , nie hce nie potrzebuje a jeszcze owulacji nie mialam a juz mam bole owulacyjne 😂😂 i zagladam tutaj codziennie 😁 uzaleznilam sie chyba !
Potem beda objawy POowulacyjne i tak wokolo 😁😁😁😂😂😂😂😂
Mnie dziwi to że nie miałam boli owulacyjnych ale miałam typowy śluz i temp skoczyła 😁 może ja owulacji nie miałam a już mam objawy ciążowe 😁😁 -
niewyspana wrote:Apetytu Wam zazdroszczę, bo ja to na nic nie mam ochoty 🙈
W dodatku jest 4:28 a ja nie śpię od godziny. Z każdym dniem jest coraz gorzej.
Myślałam, że ciąża przynosi sen, a nie bezsenność.... 😓
Może akurat taki dzień gorszy do spania... Będzie dobrze.. Ja za to chyba jak zwykle wmówiłam sobie ze mogę być w ciąży a dziś już mam jakieś plamienia więc nic dziwnego że wczorja negatyw... Ale brzuch nie boli nic nadal i piersi... -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.
Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊 -
Bubble wrote:Cześć dziewczyny 😊 jestem całkiem nowa- świeżynka na forum i w staraniach. Dzisiaj mam 20 dc (15 dc pozytywny test owu; 16 dc owulacja). Trochę wariuje bo to pierwszy cykl starań i dużo nowości w obserwacji. Od owu czuje podbrzusze- nigdy tak nie miałam; ale nigdy też się tak sobie nie przygladalam. Dodatkowo zauważyłam u siebie średnie ilości mlecznego śluzu- co mnie zastanawia. Z ciekawości zrobiłam sobie dzisiaj pomiar temperatury (36.86°C) ale nie porównuje to do niczego bo to pierwszy piórka, jak pisałam z ciekawości 😁. Nie wiem co myśleć- nie chce nastawiać się na 2 kreski, żeby się nie rozczarować.
Chętnie zostane z Wami na dłużej i poczytam co u Was ciekawego 😊 -
M-ka1990 wrote:Haha no dobre mi za to się strasznie kręci w głowie dzis
Właśnie mi przypomniałaś, wczoraj za każdym razem jak wstałam np z kanapy to tak mi się kręciło w głowie że szok ale pewnie to moja psychika, w ogóle już się nie nakręcam na ciążę 😂😂😂
Bubble Witaj, rozsiadz się i dziel się objawami 😁