PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was
u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac
Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!
🤞🥰M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was
u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac
Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!
🤞🥰
Ja cały czas czekam na testy i kreski! Nawet jeśli będą ostatnie okresy w tym roku! -
nick nieaktualny
-
Dobrej myśli wrote:Miałam testować 28.12 ale dziś spadek temperatury do 36.6.. więc chyba nawet nie ma sensu i brzuch pobolewa
Ech szkodaa ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi...
-
Mi testy w ostatnich cyklach pokazywaly bialo a ludzilam sie ze moze jeszcze II pokaze ale nie stalo sie tak, podobno w dzien miesiaczki a najpozniej 1 dzien po powinna sie jakas bladziocha sie pokazac na tescie. Chociaz sa przypadki kiedy owulka byla pozniej i implantacja jest pozniej...
dopoki nie ma @to jest nadzieja
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualnyM-ka1990 wrote:Ech szkoda
a ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi...
Może jest szansa.. zatestuj za 2 dni powinno być widacM-ka1990 lubi tę wiadomość
-
M-ka1990 wrote:No ja mam cały czas 37,1 niby jutro okres w takim razie poczekamy zobaczymy
Alutka128 ale to jeszcze sporo czasu do okresu to może coś się dzieje
No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz.... -
Alutka128 wrote:No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz....
Wiem że nie trzeba się nakręcać ale czasem się nie damma nadzieję że będzie dobrze u Ciebie
-
Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna
Ten kremowy sluz to moze implantacja?
---
Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
Dobrze to odczytuje?
Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna
Ten kremowy sluz to moze implantacja?
---
Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
Dobrze to odczytuje?
Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉
Taaak to ja 😁 w tym cyklu staram się nie nakręcać ale nie wychodzi 😂😂😂 chyba za bardzo pragnę być w ciąży 😂😂😂
Co do testów to ja ich nigdy nie używałam ale z tego co wiem to aby określić owulację to druga kreska powinna być ciemniejsza niż testowa, aczkolwiek nie jestem pewna na 100%