X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was :) u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac ;)

Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!

🤞🥰

M-ka1990 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was :) u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac ;)

Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!

🤞🥰
    😘

Ja cały czas czekam na testy i kreski! Nawet jeśli będą ostatnie okresy w tym roku! :)

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety biało :( ale nic mnie nie boli na okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam testować 28.12 ale dziś spadek temperatury do 36.6.. więc chyba nawet nie ma sensu i brzuch pobolewa

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej myśli wrote:
    Miałam testować 28.12 ale dziś spadek temperatury do 36.6.. więc chyba nawet nie ma sensu i brzuch pobolewa

Ech szkoda :( a ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi...

• Marienn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi testy w ostatnich cyklach pokazywaly bialo a ludzilam sie ze moze jeszcze II pokaze ale nie stalo sie tak, podobno w dzien miesiaczki a najpozniej 1 dzien po powinna sie jakas bladziocha sie pokazac na tescie. Chociaz sa przypadki kiedy owulka byla pozniej i implantacja jest pozniej... :) dopoki nie ma @to jest nadzieja :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj 8dpo, boli mnie podbrzusze... W ogóle dzisiaj jestem do niczego, i jakieś dziwne uczucie opuchnięcia tam na dole... Plus śluz taki kremowy.... temp spadła z 37,4 na 37,2...

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2020, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Ech szkoda :( a ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi...

Może jest szansa.. zatestuj za 2 dni powinno być widac

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam cały czas 37,1 niby jutro okres w takim razie poczekamy zobaczymy :) Alutka128 ale to jeszcze sporo czasu do okresu to może coś się dzieje :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    No ja mam cały czas 37,1 niby jutro okres w takim razie poczekamy zobaczymy :) Alutka128 ale to jeszcze sporo czasu do okresu to może coś się dzieje :)

No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz....

Wiem że nie trzeba się nakręcać ale czasem się nie da :) mma nadzieję że będzie dobrze u Ciebie :)

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja cały czas trzymam za Was kciuki, póki nie ma okresu, zawsze jest nadzieja!!!!

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy iść w ogóle najpiej na betę?

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    A kiedy iść w ogóle najpiej na betę?
    Myślę że już ok 12dpo powinno coś pokazać.

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Myślę że już ok 12dpo powinno coś pokazać.

A tam poczekam zobaczę za dużo o tym myślę

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    A tam poczekam zobaczę za dużo o tym myślę

Ja po dzisiejszym dniu też za dużo o tym myślę, na szczęście teraz już jest ok, tylko zaczęłam strasznie dużo jeść dzisiaj 😂😂😂 chociaż to pewnie objaw zbliżającej się @.

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
    Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna :)

Ten kremowy sluz to moze implantacja?

---
    Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
    Dobrze to odczytuje?
    Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
    Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna :)

Ten kremowy sluz to moze implantacja?

---
    Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
    Dobrze to odczytuje?
    Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉

Taaak to ja 😁 w tym cyklu staram się nie nakręcać ale nie wychodzi 😂😂😂 chyba za bardzo pragnę być w ciąży 😂😂😂

Co do testów to ja ich nigdy nie używałam ale z tego co wiem to aby określić owulację to druga kreska powinna być ciemniejsza niż testowa, aczkolwiek nie jestem pewna na 100%

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywny test owu powinien pokazać dwie krechy tego samego koloru albo kreska, która się pojawia powinna być ciemniejsza niż testowa :)

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ja po dzisiejszym dniu też za dużo o tym myślę, na szczęście teraz już jest ok, tylko zaczęłam strasznie dużo jeść dzisiaj 😂😂😂 chociaż to pewnie objaw zbliżającej się @.

To nie jestem sama :) też bym jadła i jadła hehe

‹‹ 864 865 866 867 868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ