PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac
Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!
🤞🥰M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Czekam na Wasze USG , zagladam tutaj patrze co u was u mnie nic sie nie dzieje wiec jeszcze musze poczekac
Pamietam ze dziewczyny mialy tutaj tez testowac 28.12 wiec trzymam kciuki!!!
🤞🥰
Ja cały czas czekam na testy i kreski! Nawet jeśli będą ostatnie okresy w tym roku! -
nick nieaktualny
-
Dobrej myśli wrote:Miałam testować 28.12 ale dziś spadek temperatury do 36.6.. więc chyba nawet nie ma sensu i brzuch pobolewa
Ech szkoda a ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi... -
Mi testy w ostatnich cyklach pokazywaly bialo a ludzilam sie ze moze jeszcze II pokaze ale nie stalo sie tak, podobno w dzien miesiaczki a najpozniej 1 dzien po powinna sie jakas bladziocha sie pokazac na tescie. Chociaz sa przypadki kiedy owulka byla pozniej i implantacja jest pozniej... dopoki nie ma @to jest nadzieja👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualnyM-ka1990 wrote:Ech szkoda a ja właśnie się zastanawiam bo możliwe że test by narazie nie pokazał ciąży? Czy już sobie wmawiam... Ale naprawdę nie czuję żadnych oznak okresu poza nabrzmialymi piersiami i uzylonymi...
Może jest szansa.. zatestuj za 2 dni powinno być widacM-ka1990 lubi tę wiadomość
-
M-ka1990 wrote:No ja mam cały czas 37,1 niby jutro okres w takim razie poczekamy zobaczymy Alutka128 ale to jeszcze sporo czasu do okresu to może coś się dzieje
No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz.... -
Alutka128 wrote:No sporo czasu, staram się nie nakręcać na nic, ale te bóle i to dziwne samopoczucie samo mi wbija da głowy że się udało... Ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy mówi mi że nie teraz....
Wiem że nie trzeba się nakręcać ale czasem się nie da mma nadzieję że będzie dobrze u Ciebie -
Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna
Ten kremowy sluz to moze implantacja?
---
Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
Dobrze to odczytuje?
Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Alutka128 , kochana wrocilas tutaj na drugi cykl razem? Czy to inna alutka byla ze man w poprzednim cyklu tutaj..😂
Tak czy inaczej kazdy objaw nowy to dobry znac , kazda nadzieja jest fajna
Ten kremowy sluz to moze implantacja?
---
Kochane robie pierwszy raz paskowe testy owulacyjne i dzis jestem w 13dc -owulka jakby dzis albo jutro powinna byc.... a test paskowy pokazuje jedna normarlna lreche a druga bladziutka-podobno znaczy to ze nie ma owulki...
Dobrze to odczytuje?
Tak czy inaczej staramy sie juz pomautku bo nie wiem czy wierzyc testom 😂 ale gorzej ze wracamy do pracy jutro i bedziemy sie mniej widywac 😂 myslalam ze ta owulka pod choinka bedzie jak oboje w domu jestesmy 😉
Taaak to ja 😁 w tym cyklu staram się nie nakręcać ale nie wychodzi 😂😂😂 chyba za bardzo pragnę być w ciąży 😂😂😂
Co do testów to ja ich nigdy nie używałam ale z tego co wiem to aby określić owulację to druga kreska powinna być ciemniejsza niż testowa, aczkolwiek nie jestem pewna na 100%