X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn to nie takie typowe plamienia, coś na zasadzie kawy latte 😁 jutro będę testować, żeby mieć spokojna głowę na sylwestra :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Marienn to nie takie typowe plamienia, coś na zasadzie kawy latte 😁 jutro będę testować, żeby mieć spokojna głowę na sylwestra :)
    Trzymam za Ciebie kciuki 💚 oby pojawiły się magiczne dwie kreski 😊

• AgaK90 Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ja dziś na teście widziałam cień cienia cienia :p i tak jak przy wcześniejszych dwóch testach nie miałam wątpliwości co do negatywnego to teraz mam małą nadzieję że coś z tego bedzie :D wcześniejsze testy robiłam firmy PINK super czuły a dziś facelle o czułości 10. Jutro robię kolejny i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaK90 wrote:
    Kurczę ja dziś na teście widziałam cień cienia cienia :p i tak jak przy wcześniejszych dwóch testach nie miałam wątpliwości co do negatywnego to teraz mam małą nadzieję że coś z tego bedzie :D wcześniejsze testy robiłam firmy PINK super czuły a dziś facelle o czułości 10. Jutro robię kolejny i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ojejcuu wyślij nam fotke, my tu ocenimy czy nie masz schiz 🙂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • AgaK90 Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ojejcuu wyślij nam fotke, my tu ocenimy czy nie masz schiz 🙂

Kurde mam pęknięty aparat i nie chce złapać ostrości z takiego bliska. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej widać :)

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaK90 wrote:
    O, to ja też tu czekam na fotki! 😁
    Moja reakcja była jedna, jak stwierdziłam, że widzę.
    "O ku*wa". 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    O, to ja też tu czekam na fotki! 😁
    Moja reakcja była jedna, jak stwierdziłam, że widzę.
    "O ku*wa". 😂

Niewyspana a jak u Ciebie??? Plamien już nie masz??? I jak ogólnie się czujesz?

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Niewyspana a jak u Ciebie??? Plamien już nie masz??? I jak ogólnie się czujesz?
    Z tego co widzę to plamienia zniknęły. :)
    Ale kurcze, poza tym, że mi się w głowie kręci, to nie mam mdłości... Zaraz się zacznę martwić. 😂

Jedyne co mi w życiu dolega teraz to sąsiedzi. Ja pierdo.... Mieszkamy w bloku, blok to cholera jasna wzajemny szacunek dla sąsiadów.
    Kupili chyba perkusję, czy coś tego rodzaju, a ja od Wigilii nie mam życia.
    Pracuję w domu, i co? Nie mogę.

Normalnie płakać mi się chce. 😭😭😭😭😭😭😭😭

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Elena26 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane.

Właśnie o godzinie 16:00 zrobiłam test ciążowy (rano nie zrobiłam bo już mi zabrakło testów) i moim oczom ukazały się ⏸️! Jutro zrobię ponownie test oraz pójdę na betehcg. Pozdrawiam Was serdecznie.

https://zapodaj.net/6df0aede54dad.jpg.html

Agata :), MeggiGirl lubią tę wiadomość

3jgx43r848q7vmi7.png
    31.12.2020 - Betahcg 55,8
    02.01.2021 - Betahcg 155,4
    07.01.2021 - Betahcg 2305,0
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, tak Was tutaj pocichutku podczytuje... Ale juz kolejnych dwoch kreseczek nie moge przemilczec :) Gratuluje Wam z calego serducha.

Obiecalam sobie w tym cyklu sie nie wkrecac... Ale na nowo czuje tez swoja malenka iskierke nadziei. 15dc popoludniu test owulacyjny z tlustymi czerwonymi krechami, 16dc owulacja, a przytulanko ad ranej 16dc. Dzisiaj 22dc... Czekam cierpliwie i na moje dwie kreseczki. Jutro mam wizyte kontrolna ale nawet nie wiem czy jest sens isc:(

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo!!! I to ładne kreski!!! Śmigaj na bete i daj znać! 🖤

Elena26 lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka88 wrote:
    Dziewczynki, tak Was tutaj pocichutku podczytuje... Ale juz kolejnych dwoch kreseczek nie moge przemilczec :) Gratuluje Wam z calego serducha.

Obiecalam sobie w tym cyklu sie nie wkrecac... Ale na nowo czuje tez swoja malenka iskierke nadziei. 15dc popoludniu test owulacyjny z tlustymi czerwonymi krechami, 16dc owulacja, a przytulanko ad ranej 16dc. Dzisiaj 22dc... Czekam cierpliwie i na moje dwie kreseczki. Jutro mam wizyte kontrolna ale nawet nie wiem czy jest sens isc:(
    Wizyta kontrolna na sprawdzeniem, czy owu była?:)

klz9krhm1wqtef7i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena26 wrote:
    Witajcie Kochane.

Właśnie o godzinie 16:00 zrobiłam test ciążowy (rano nie zrobiłam bo już mi zabrakło testów) i moim oczom ukazały się ⏸️! Jutro zrobię ponownie test oraz pójdę na betehcg. Pozdrawiam Was serdecznie.

https://zapodaj.net/6df0aede54dad.jpg.html
    Gratulacje 💚🥰

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich ❤️ Mam wrażenie ze to forum ma magiczna moc 🤗😍😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Wizyta kontrolna na sprawdzeniem, czy owu była?:)
    Wlasciwie to sama zastanawiam sie czy jest sens. Nigdy nie sprawdzalismy jeszcze owulacji. Wizyte mialam umowiona juz 3 miesiace temu. Ogolnie chcialabym porozmawiac na temat badan hormonow i ewentualnego planu dzialania... Niestety mam mozliwosc korzystania z uslug tego lekarza tylko do konca stycznia. Pozniej wiaze sie toz dodatkowymi kosztami.

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, myśle ze powinnaś iść, żeby później nie żałować. Mimo wielkiego wsparcia tutaj, lekarz da Ci jednak więcej merytorycznych informacji 😁
    Jak długo już się staracie?

klz9df9h8o8dolch.png
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, to sa nasze poczatki staran. Wlasciwie od czerwca dopiero mamy zielone swiatelko. Mialam powazne problemy zdrowotne o ktorych wiedzielismy na dlugo nawet przed slubem. Pogodzilismy sie ze nie bedziemy miec dzieci bo to zbyt niebezpieczne. W czerwcu moj lekarz powiedzial ze to jest nasz czas. Po drodze byly jeszczeinne potyczki, ale wlasciwie to nasz 3 cykl staran. W kazdym cyklu doszukuje sie wszystkich mozliwych objawow:(

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, super ze lekarz dał zielone światło. Domyślam się ze bardzo ciężko było pogodzić się z tym, ze możecie nie mieć szansy, ale jednak! A to musi być dobry znak 😁
    Doszukiwanie się objawów jest chyba normalne, myślałam ze tylko mi tak bije na banie, ale później znalazłam to forum widzę ze to normalne 😁
    Pewnie, ze każdy objaw może zwiastować dzidzie i wierze ze tak będzie 🥰
    A jeśli masz możliwość skonsultować się jeszcze ze swoim lekarzem, to czemu nie skorzystać ☺️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest wiwedziec ze ktos kto nie sprawdzal owulacji uzyskal 2 kreski ! Gratuluje!
    Ja chyba nie powinnam byla sie tykac tych testow na owulacje bo mnie wkurzyly 😂 a tak bym zyla juz objawami bo wlasnie dzis boli mnie podbrzusze 😂 jak na @... ale gdzie tam do tego jeszcze 😂 ale zebym nie miala testow na owulke ktore nic mi nie mowia to bym myslala juz ze to sa moje puerwsze objawy 😂😂😂

Gratuluje 2 kresek ❤ magiczne kolezanki napedzacie nas w wiare!

Elena26, Luna33, Bubble lubią tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Dosza Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2020, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja dziś 11dpo.. jutro chyba będę testować, ze względu na plany sylwestrowe.. ale jakoś nie robie sobie nadziei. Piersi "jak balony", obstawiam, że to skutek luteiny i zbliżającej sie @.. dziś jeszcze ból kości ogonowej..

👉macica jednorożna
    👉 Drożny jajowód prawy
    👉Anoowulacja
    👉Hiperprolaktynemia
    👉 Niedoczynność tarczycy
    👉Morfologia plemników 2%
    👉 Ruch postepowy 18 %

1 IUI 18.03.2021
    2 IUI 16.04.2021
‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ