PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ja dziś na teście widziałam cień cienia cienia :p i tak jak przy wcześniejszych dwóch testach nie miałam wątpliwości co do negatywnego to teraz mam małą nadzieję że coś z tego bedzie wcześniejsze testy robiłam firmy PINK super czuły a dziś facelle o czułości 10. Jutro robię kolejny i zobaczymy co z tego wyjdzie
-
AgaK90 wrote:Kurczę ja dziś na teście widziałam cień cienia cienia :p i tak jak przy wcześniejszych dwóch testach nie miałam wątpliwości co do negatywnego to teraz mam małą nadzieję że coś z tego bedzie wcześniejsze testy robiłam firmy PINK super czuły a dziś facelle o czułości 10. Jutro robię kolejny i zobaczymy co z tego wyjdzie
Ojejcuu wyślij nam fotke, my tu ocenimy czy nie masz schiz 🙂 -
AgaK90 wrote:Kurczę ja dziś na teście widziałam cień cienia cienia :p i tak jak przy wcześniejszych dwóch testach nie miałam wątpliwości co do negatywnego to teraz mam małą nadzieję że coś z tego bedzie wcześniejsze testy robiłam firmy PINK super czuły a dziś facelle o czułości 10. Jutro robię kolejny i zobaczymy co z tego wyjdzie
Moja reakcja była jedna, jak stwierdziłam, że widzę.
"O ku*wa". 😂 -
Alutka128 wrote:Niewyspana a jak u Ciebie??? Plamien już nie masz??? I jak ogólnie się czujesz?
Ale kurcze, poza tym, że mi się w głowie kręci, to nie mam mdłości... Zaraz się zacznę martwić. 😂
Jedyne co mi w życiu dolega teraz to sąsiedzi. Ja pierdo.... Mieszkamy w bloku, blok to cholera jasna wzajemny szacunek dla sąsiadów.
Kupili chyba perkusję, czy coś tego rodzaju, a ja od Wigilii nie mam życia.
Pracuję w domu, i co? Nie mogę.
Normalnie płakać mi się chce. 😭😭😭😭😭😭😭😭 -
Witajcie Kochane.
Właśnie o godzinie 16:00 zrobiłam test ciążowy (rano nie zrobiłam bo już mi zabrakło testów) i moim oczom ukazały się ⏸️! Jutro zrobię ponownie test oraz pójdę na betehcg. Pozdrawiam Was serdecznie.
https://zapodaj.net/6df0aede54dad.jpg.htmlAgata :), MeggiGirl lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, tak Was tutaj pocichutku podczytuje... Ale juz kolejnych dwoch kreseczek nie moge przemilczec Gratuluje Wam z calego serducha.
Obiecalam sobie w tym cyklu sie nie wkrecac... Ale na nowo czuje tez swoja malenka iskierke nadziei. 15dc popoludniu test owulacyjny z tlustymi czerwonymi krechami, 16dc owulacja, a przytulanko ad ranej 16dc. Dzisiaj 22dc... Czekam cierpliwie i na moje dwie kreseczki. Jutro mam wizyte kontrolna ale nawet nie wiem czy jest sens isc:( -
Lenka88 wrote:Dziewczynki, tak Was tutaj pocichutku podczytuje... Ale juz kolejnych dwoch kreseczek nie moge przemilczec Gratuluje Wam z calego serducha.
Obiecalam sobie w tym cyklu sie nie wkrecac... Ale na nowo czuje tez swoja malenka iskierke nadziei. 15dc popoludniu test owulacyjny z tlustymi czerwonymi krechami, 16dc owulacja, a przytulanko ad ranej 16dc. Dzisiaj 22dc... Czekam cierpliwie i na moje dwie kreseczki. Jutro mam wizyte kontrolna ale nawet nie wiem czy jest sens isc:(Elena26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElena26 wrote:Witajcie Kochane.
Właśnie o godzinie 16:00 zrobiłam test ciążowy (rano nie zrobiłam bo już mi zabrakło testów) i moim oczom ukazały się ⏸️! Jutro zrobię ponownie test oraz pójdę na betehcg. Pozdrawiam Was serdecznie.
https://zapodaj.net/6df0aede54dad.jpg.htmlElena26 lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Wizyta kontrolna na sprawdzeniem, czy owu była?
-
Luna, to sa nasze poczatki staran. Wlasciwie od czerwca dopiero mamy zielone swiatelko. Mialam powazne problemy zdrowotne o ktorych wiedzielismy na dlugo nawet przed slubem. Pogodzilismy sie ze nie bedziemy miec dzieci bo to zbyt niebezpieczne. W czerwcu moj lekarz powiedzial ze to jest nasz czas. Po drodze byly jeszczeinne potyczki, ale wlasciwie to nasz 3 cykl staran. W kazdym cyklu doszukuje sie wszystkich mozliwych objawow:(
-
Lenka, super ze lekarz dał zielone światło. Domyślam się ze bardzo ciężko było pogodzić się z tym, ze możecie nie mieć szansy, ale jednak! A to musi być dobry znak 😁
Doszukiwanie się objawów jest chyba normalne, myślałam ze tylko mi tak bije na banie, ale później znalazłam to forum widzę ze to normalne 😁
Pewnie, ze każdy objaw może zwiastować dzidzie i wierze ze tak będzie 🥰
A jeśli masz możliwość skonsultować się jeszcze ze swoim lekarzem, to czemu nie skorzystać ☺️
-
Fajnie jest wiwedziec ze ktos kto nie sprawdzal owulacji uzyskal 2 kreski ! Gratuluje!
Ja chyba nie powinnam byla sie tykac tych testow na owulacje bo mnie wkurzyly 😂 a tak bym zyla juz objawami bo wlasnie dzis boli mnie podbrzusze 😂 jak na @... ale gdzie tam do tego jeszcze 😂 ale zebym nie miala testow na owulke ktore nic mi nie mowia to bym myslala juz ze to sa moje puerwsze objawy 😂😂😂
Gratuluje 2 kresek ❤ magiczne kolezanki napedzacie nas w wiare!Elena26, Luna33, Bubble lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Cześć dziewczyny, ja dziś 11dpo.. jutro chyba będę testować, ze względu na plany sylwestrowe.. ale jakoś nie robie sobie nadziei. Piersi "jak balony", obstawiam, że to skutek luteiny i zbliżającej sie @.. dziś jeszcze ból kości ogonowej..
👉macica jednorożna
👉 Drożny jajowód prawy
👉Anoowulacja
👉Hiperprolaktynemia
👉 Niedoczynność tarczycy
👉Morfologia plemników 2%
👉 Ruch postepowy 18 %
1 IUI 18.03.2021
2 IUI 16.04.2021