PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka128 wrote:Ja dzisiaj też raczej się winkiem, na szczęście ja mam podejście że co ma być to będzie... Nawet jeśli coś się dzieje to winko czerwone nie zaszkodzi
Pewnie że tak u mnie dziś tylko pomoże na rozluźnienie że dwa dni i mi przejdzie... Narazie mam zejście humoru straszliwe... Ale Z wszystkie trzymam kciuki i wierzę że się wreszcie nam poszczęści -
M-ka1990 wrote:Pewnie że tak u mnie dziś tylko pomoże na rozluźnienie że dwa dni i mi przejdzie... Narazie mam zejście humoru straszliwe... Ale Z wszystkie trzymam kciuki i wierzę że się wreszcie nam poszczęści
Czyli dwa dni masz picia? Ale masz fajnie 😂 -
Dziewczyny, wiecie co? Poszlam wziasc kompiel relaxacyjna, wanna piana... i doszlo Wino...
Pomyslalam .... zycie jest piekne... kazdej z nas sie uda!
Bardzo niedlugo.... obiecuje! Poczulam to! ♡AgaK90, M-ka1990 lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
AgaK90 wrote:Hej. Też miałam pozytywny test owulacyjny 18.12. Z objawów mam tylko powiększone i ciężkie piersi oraz mój mąż zauważył (bez żadnej sugestii) że mam ciemniejszą obwódke wokół brodawek. Testy ciążowe robiłam wczoraj (9dpo) i dziś (10dpo) i oba negatywne. Nawet bez cienia wątpliwości. Mam w domu jeszcze 2 testy ale kolejny zrobię dopiero w Sylwestra. To mój pierwszy cykl starań i wcześniej w ciąży nie byłam więc ciężko powiedzieć czy Twoje dolegliwości to implantacja czy już objawy ciąży, a może przeziebienie?
Cześć dziewczyny, widzę że jestem trzecią, która miała pozytywny test owulacyjny w 18 dniu cyklu. Dziś zrobiłam test i oczywiście negatywny. Zastanawiam się jeszcze jutro nad oznaczeniem z krwi Betahcg, ciekawe czy wynik bety byłby już prawidłowy?
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyElena26 wrote:Cześć dziewczyny, widzę że jestem trzecią, która miała pozytywny test owulacyjny w 18 dniu cyklu. Dziś zrobiłam test i oczywiście negatywny. Zastanawiam się jeszcze jutro nad oznaczeniem z krwi Betahcg, ciekawe czy wynik bety byłby już prawidłowy?
Pozdrawiam
Pytanie czy miałaś jakieś objawy implantacji. Wiadomo może nie być żadnych ale tak jak pisałam wcześniej ja wczoraj miałam osłabienie, jakieś dziwne wahania temperatury i różne inne, niektóre pojawiają się co cykl a inne były nowe. W dzisiaj w nocy miałam dziwny sen strasznie i teraz zrobiłam dwa testy i na obu są blade kreski 🤩 Oby się utrzymały! Przed betą może zrób jeszcze jeden test z porannego moczu. -
Czakira wrote:Pytanie czy miałaś jakieś objawy implantacji. Wiadomo może nie być żadnych ale tak jak pisałam wcześniej ja wczoraj miałam osłabienie, jakieś dziwne wahania temperatury i różne inne, niektóre pojawiają się co cykl a inne były nowe. W dzisiaj w nocy miałam dziwny sen strasznie i teraz zrobiłam dwa testy i na obu są blade kreski 🤩 Oby się utrzymały! Przed betą może zrób jeszcze jeden test z porannego moczu.
Nie miałam żadnych plamien itd., jedynie co to czułam bóle w podbrzuszu i w jajniku ale nie wiem czy to mogłoby być to 😔
Kochana a a tobie serdecznie gratuluję dwóch kreseczek!!! 😍 Miałaś jakieś objawy??? -
nick nieaktualnyElena26 wrote:Nie miałam żadnych plamien itd., jedynie co to czułam bóle w podbrzuszu i w jajniku ale nie wiem czy to mogłoby być to 😔
Kochana a a tobie serdecznie gratuluję dwóch kreseczek!!! 😍 Miałaś jakieś objawy???
Dziękuję, oby się utrzymało 😀 Pewnie, że mogło być to! Tylko pytanie czy tak masz zawsze po owu czy pierwszy raz. Bo ja po pierwszym porodzie mam po każdym owu bóle jakieś lekkie.
Ogólnie po owu miałam to co zawsze bolące piersi, lekkie bóle, apetyt ogromny.
Ale wczoraj miałam właśnie te nowe objawy. Uważam, że wczoraj było zagnieżdżenie lub się zaczęło. Miałam dreszcze a potem było mi gorąco, temperatura około 36, zawroty głowy, do popołudnia brak apetytu, pocenie się, płaczliwość i jakoś cera mi się poprawiła a było naprawdę źle.
W pierwszej ciąży objawem było masakryczne wzdęcie i ciężkie piersi. Co ciąża to inaczej 🙃 I co kobieta to inaczej 🙃 Dlatego dobrze, że mamy testy 🥰M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Czakira wrote:Dziękuję, oby się utrzymało 😀 Pewnie, że mogło być to! Tylko pytanie czy tak masz zawsze po owu czy pierwszy raz. Bo ja po pierwszym porodzie mam po każdym owu bóle jakieś lekkie.
Ogólnie po owu miałam to co zawsze bolące piersi, lekkie bóle, apetyt ogromny.
Ale wczoraj miałam właśnie te nowe objawy. Uważam, że wczoraj było zagnieżdżenie lub się zaczęło. Miałam dreszcze a potem było mi gorąco, temperatura około 36, zawroty głowy, do popołudnia brak apetytu, pocenie się, płaczliwość i jakoś cera mi się poprawiła a było naprawdę źle.
W pierwszej ciąży objawem było masakryczne wzdęcie i ciężkie piersi. Co ciąża to inaczej 🙃 I co kobieta to inaczej 🙃 Dlatego dobrze, że mamy testy 🥰
Niestety nie wiem jak było u mnie w poprzednich cyklach. Jestem po poronieniu 😔 i wtedy udało mi się zajść w ciążę za pierwszym razem starań (bez sprawdzania owulacji itd.). W tym miesiącu rozpoczęłam 1 cykl starań po poronieniu i tak bardzo marzę o tym aby było to to... -
Czakira wrote:Pytanie czy miałaś jakieś objawy implantacji. Wiadomo może nie być żadnych ale tak jak pisałam wcześniej ja wczoraj miałam osłabienie, jakieś dziwne wahania temperatury i różne inne, niektóre pojawiają się co cykl a inne były nowe. W dzisiaj w nocy miałam dziwny sen strasznie i teraz zrobiłam dwa testy i na obu są blade kreski 🤩 Oby się utrzymały! Przed betą może zrób jeszcze jeden test z porannego moczu.
Pokaż, pokażM-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Ja mam od wczoraj bóle w dole, cała noc bolało, dziś boli jeszcze bardziej, to jest ból jakby okresowy ale jednak inny. Do tego ta gładka twarz. I czuje się niezwykle dobrze 😊 -
nick nieaktualnyCzakira wrote:Pytanie czy miałaś jakieś objawy implantacji. Wiadomo może nie być żadnych ale tak jak pisałam wcześniej ja wczoraj miałam osłabienie, jakieś dziwne wahania temperatury i różne inne, niektóre pojawiają się co cykl a inne były nowe. W dzisiaj w nocy miałam dziwny sen strasznie i teraz zrobiłam dwa testy i na obu są blade kreski 🤩 Oby się utrzymały! Przed betą może zrób jeszcze jeden test z porannego moczu.
Ja od dzisiaj czuje się przeziębiona (21 dc 6dpo), więc pewnie stąd moje odczucia ( temperatura ok 36.8 po przebudzeniu; 37 i wiecej w ciagu dnia, uczucia goraca/ zimna na zmianę, osłabienie + dziś doszedł zatkany nos)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 09:55
-
nick nieaktualnyKurcze nie wiem jak mam pokazać 🤭 Tu da się jakoś zdjęcie załączyć? Testy mam takie z allegro same paski a zdjęcie robiłam z rana jak było ponuro Wyrzuciłam testy bo kreski były blade, widoczne gołym okiem ale na zdjęciu to ledwo co widać. Jutro rano zrobię jeszcze jeden test bo marzy mi się jednak ciemniejsza kreska 😁 A może zaszaleje i kupię test w aptece żeby mieć ładnie czarno (różowo) na białym 😀
-
Bubble wrote:Gratulacje ❤ to zdrowo rosnijcie 🤰! Podziel się magicznymi kreseczkami 😊
Ja od dzisiaj czuje się przeziębiona (21 dc 6dpo), więc pewnie stąd moje odczucia ( temperatura ok 36.8 po przebudzeniu; 37 i wiecej w ciagu dnia, uczucia goraca/ zimna na zmianę, osłabienie + dziś doszedł zatkany nos)
Przeziębienie może być dobrym znakiem 😁 mnie w ciążowym cyklu w tym samym czasie co Ty też dorwało, a potem dwie kreski 😁
W tym cyklu też jestem przeziębiona, ale już nie biorę tego za pewnik bo od porodu choruje średnio raz na 2 miesiące, nawet częściej 😵 a wtedy chorowałam z raz na rok 😛 -
Dzisiaj kiepsko spałam w nocy.. i jakieś dziwne sny mialam... Snily mi się moje sutki, jak się obudziłam zaczęły mnie bolec piersi....
Czesto sobie czytam różne senniki, przeczytałam że jak się śnią sutki to wróży to błogosławieństwo w postaci dziecka...
Aż mam ochotę już testować... -
Alutka128 wrote:Dzisiaj kiepsko spałam w nocy.. i jakieś dziwne sny mialam... Snily mi się moje sutki, jak się obudziłam zaczęły mnie bolec piersi....
Czesto sobie czytam różne senniki, przeczytałam że jak się śnią sutki to wróży to błogosławieństwo w postaci dziecka...
Aż mam ochotę już testować...
Oby to było to a kiedy wypada Ci 🐒? -
Czakira wrote:Kurcze nie wiem jak mam pokazać 🤭 Tu da się jakoś zdjęcie załączyć? Testy mam takie z allegro same paski a zdjęcie robiłam z rana jak było ponuro Wyrzuciłam testy bo kreski były blade, widoczne gołym okiem ale na zdjęciu to ledwo co widać. Jutro rano zrobię jeszcze jeden test bo marzy mi się jednak ciemniejsza kreska 😁 A może zaszaleje i kupię test w aptece żeby mieć ładnie czarno (różowo) na białym 😀
Super wiadomość Gratulacje! To pokazuje tylko że wszystko może być objawem ciąży i nie ma co się nakręcać bo każda inaczej przechodzi ja u siebie się już niczego nie doszukuje i dziś testu nie robię. Trochę kusi zrobić jutro ale chyba wytrzymam do SylwestraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 13:17