PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o objawy u mnie to ciekawa sprawa, bo to co odczuwałam i sądziłam, ze sobie tradycyjnie wmawiam, przeczytałam tez tu na forum od was. U mnie takie które nie zdarzyły się wcześniej to np takie dziwne palenie w podbrzuszu. Trwało może minutę jednego dnia ale to takie mega dziwne uczucie. Poza tym uczucie pełnego podbrzusza. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane i czy nie jest to wytwor mojej wyobraźni, ale wiem ze tez na forum o tym czytałam.
Standardowo lekki ból podbrzusza jak na @, ale taki na prawdę delikatny, a przed @ nie wyrabiałam bez tabletek p-ból.
No i u mnie pojawiło się, chyba 😁, krwawienie implantancyjne. 2 dni przed terminem @ plamienie, mega skąpe, chociaż już byłam pewna ze zaczyna się po prostu @.
Także chyba macie tutaj racje, nie można ignorować żadnych objawów, bo zawsze jest szansa ze to w końcu właśnie zaczyna w brzuszku rosnąć mały cud ❤️ Mimo ze ja akurat w tym cyklu wogole się nie nastawiałam na to ze się uda 😂
Gratuluje wszystkim nowym dziewczynom z dwoma kreseczkami, na pewno wszystko będzie dobrze, dawajcie znać co u was i jak ciąża przebiega 🤗
A za wszystkie, które nadal czekaja, ciagle trzymam mocno kciuki, na pewno niedługo się uda 🥰 -
Moje objawy to:
-zaokrąglone piersi, bolące i ciężkie
-w dniu w którym miałam dostać okres i dzień później bolało mnie podbrzusze jak na okres ale nie jakoś mocno, znośnie (okresy mam raczej bezbolesne)
-mąż zauważył obwódke wokół brodawek i ogólnie ciemniejsze sutki
-i w noc wcześniej śniło mi się że widzę 2kreski i szłam z siostrą na betę -
AgaK90 wrote:Moje objawy to:
-zaokrąglone piersi, bolące i ciężkie
-w dniu w którym miałam dostać okres i dzień później bolało mnie podbrzusze jak na okres ale nie jakoś mocno, znośnie (okresy mam raczej bezbolesne)
-mąż zauważył obwódke wokół brodawek i ogólnie ciemniejsze sutki
-i w noc wcześniej śniło mi się że widzę 2kreski i szłam z siostrą na betę
Mi też w noc przed zrobieniem testu śniło mi się że miałam 2 kreski 😂😂 -
Wlasnie fajnie ze o tym tutaj teraz piszecie dopoki jeszcze pamietacie 🥰🥰🥰 ja mam jeszcze kilka dni do @
Niby tej owulki nie mialam albo testy ciulowe byly , a ja czuje znow uczucie pelnego podbrzusza i gazy , wlasnie te gazy sa okropne... moj wczoraj powiedzial ze jak tak bede robic to zostane samotna matka 🤣😂 hahaha oczywiscie zartowal !
Jejku moze ja se znow to wmawiam 🤣😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Wlasnie fajnie ze o tym tutaj teraz piszecie dopoki jeszcze pamietacie 🥰🥰🥰 ja mam jeszcze kilka dni do @
Niby tej owulki nie mialam albo testy ciulowe byly , a ja czuje znow uczucie pelnego podbrzusza i gazy , wlasnie te gazy sa okropne... moj wczoraj powiedzial ze jak tak bede robic to zostane samotna matka 🤣😂 hahaha oczywiscie zartowal !
Jejku moze ja se znow to wmawiam 🤣😂
Ja byłam pewna że nie miałam ovu, byłam chora, grypa 38,5 , dlatego mówię ci żebyś się nie sugerowała testami i do wczoraj byłam pewna że się nie udało, trzymam kciuki za Ciebie, który jesteś dpo? -
Marienn wrote:Wlasnie fajnie ze o tym tutaj teraz piszecie dopoki jeszcze pamietacie 🥰🥰🥰 ja mam jeszcze kilka dni do @
Jejku moze ja se znow to wmawiam 🤣😂[/QUOTE
Chyba to nasze wmawianie sobie objawow jest zawsze... Ja w kazdym cyklu czuje sie inaczej i wyjatkowo. W tym cyklu od 6dpo czulam dziwne przyjemne klucie ponizej pepka, uczucie pelnosci, a od wczoraj 9dpo bol podbrzusza i jajnikow ale tylko gdy chodze -
To ja o ciąży wiem już chyba 18 dni... A nadal jak idę do łazienki, to się boję, zwłaszcza, że było plamienie.
Trzęsę się też ze strachu, no USG dopiero 13.01
A dzisiaj kicham jak szalona, już nawet mąż do mnie "weź tak nie kichaj, bo mi dziecko wykichasz".... Łatwo powiedzieć...🙈
Gratuluję Wszystkim! -
Luna33 wrote:Właśnie! Kłucie w okolicy pępka tez miałam. Co jakiś czas, takie albo kłucie albo ciągniecie, ciężko stwierdzić 🤷♀️
Naprawde??? A ja juz myslalam ze wchodze na kolejny wyzszy poziom urojeń w takim razie czekam jak na szpilkach na rozwoj wydarzen -
Luna33 wrote:Właśnie! Kłucie w okolicy pępka tez miałam. Co jakiś czas, takie albo kłucie albo ciągniecie, ciężko stwierdzić 🤷♀️
Kurde... Też miałam takie kłucie, i strasznie mnie swedziala skóra pod pępkiem 😂 też myślałam że to urojenie i nie brałam tego za objaw 😂 -
niewyspana wrote:To ja o ciąży wiem już chyba 18 dni... A nadal jak idę do łazienki, to się boję, zwłaszcza, że było plamienie.
Trzęsę się też ze strachu, no USG dopiero 13.01
A dzisiaj kicham jak szalona, już nawet mąż do mnie "weź tak nie kichaj, bo mi dziecko wykichasz".... Łatwo powiedzieć...🙈
Gratuluję Wszystkim!
Kurcze żebyś się nie rozchorowała, ja sądzę że to że miałam tak zapchany strasznie nos to miałam zagnieżdżenie wtedy.. -
Lenka, Alutka, serio 😀 to było takie dziwne i zwróciłam na to uwagę 😀
Niewyspana, ja tez ciagle nie dowierzam chyba. Może uwierzę jutro, oby 🙈 ale nadal nie mam żadnych objawów. Oprócz ziewania. No i rano jestem mega głodna aż mi niedobrze, może to jest objaw 😂 -
Alutka128 wrote:Kurcze żebyś się nie rozchorowała, ja sądzę że to że miałam tak zapchany strasznie nos to miałam zagnieżdżenie wtedy..
Ja to nie wiem, nie czułam żadnego zagnieżdżania, ale w tym okresie byłam ciągle na jakimś whiskowaniu albo piwkowaniu.. 😂😂😂😂 -
No u mnie jakby tak powiedziec to dzis jest
20 dzien cyklu z 26-29dni
Przytulanki mocne w
6 dniu
10dniu
12 dniu cyklu i juz potem codziennie az do dzis 🤣
(Moj mowi ze moze juz dosc?) Hahahaha
Od 12dnia testuje Owu i niby nie bylo a objawy mam juz nie wiem czy na owulacje czy na ciaze 😂🤣🤞 ale dajecie mi powera dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 18:41
👩 31l. + 👱♂️ 31l.