PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylozgięta a moze cos bylo przed wyjazdem męza i warto miec nadzieje ?
Amanii u nas tak do konca to jesszcze sie budowa nie zaczela dopiero sprawy papierkowe a juz trwają wojny hahaha czasem se mysle czy oby to napewno dobry moment na bobasa ale nigdy nie bedzie dobry moment tym bardziej ze chcielibysmy miec 2-3 dzieci a jestem juz po 30 ;P
Ja tez dzis oblalam test , boli mnie juz podbrzusze takze tego.. widzimy sie w kolejnym cyklu |
amaniii lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
W ogóle chciałabym Wam zadac pytanie, może się orientujecie czy podwyzszona temperatura w drugiej fazie cyklu oznacza udana owulacje i pewne powstanie ciałka żółtego? Czy to po prostu zawsze tak wzrasta niezależnie czy owulacja miala miejsce czy nie ?Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Marienn tak dokładnie jak mówisz, nigdy nie będzie dobrego momentu bo zawsze coś, wybudujesz dom a trzeba go urządzić, urządzisz a trzeba zaoszczędzić.. także zawsze będzie coś Dlatego jak wszystko jest w stadium początków planów myśle ze lepiej Dlatego tez na spokojnie, 2021 będzie nasz !
Ja dalej czekam, cykle mam raz 29 dni a raz 31, także uzbrajam się w cierpliwość nowy cykl, nowe działania ! ❤️
Tyłozgieta czytałam kiedyś ze podwyższona temp może oznaczać udana owulacje, ale musiałabyś zobaczyć w wątkach o tym na 100% bo takowy jest i tam dziewczyny zagłębione i doświadczone mogą rozwiać twoje wątpliwości, chyba ze któraś z dziewczyn tutaj się wypowie -
Ja niestety o temp nie mam pojęcia tak samo jak o szyjce czy sledzeniu sluzu mozna by powiedziec ze slaba w tym temacie jestem
Kiedys obserwowalam to wszystko i ciagle mialam pomylki wiec nic nie robie.
Ale inne dziewczyny na forum ci napewno pomoga
Ja dzis teoretycznie powinnam miec @ , ale rzeczywiscie moje dni czasem w roku tez przeciagaly sie do 32dni dzis 29 wiec spokojnie czekam , test tuz i tak sie nie zmieni
ale dopoki nie ma @ jest nadzieja...
Kto prawdopodobnnie bedzie ze mna w kolejnym cyklu?
Amaniii ?
Hania ?
tylozgięta ?
Alutka kochanie a ty masz teraz przerwe czy mozesz odrazu sie starac?Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, jak na razie mam 5 dzień krwawienia, ale oczywiście nie przegapimy cyklu, ponoć po biochemicznych szybciej się zachodzie kolejna już szczęśliwa ciążę czekam kiedy się skończy to krwawienie bo już taka chcice mam że to masakra, biedny ten mój mąż... Gdyby była dziś środa to by był dzień loda ale niestety wtorek więc jeszcze musi pocierpiec 😂😂😂
-
Tyłozgięta wrote:W ogóle chciałabym Wam zadac pytanie, może się orientujecie czy podwyzszona temperatura w drugiej fazie cyklu oznacza udana owulacje i pewne powstanie ciałka żółtego? Czy to po prostu zawsze tak wzrasta niezależnie czy owulacja miala miejsce czy nie ?
-
Luna33 wrote:Niewyspana, Jak u Ciebie? Jak sie cZujesz? W tym tygodniu masz usg, prawda?
Czuję się jak gówno.
Ciągle mam mdłości, boli mnie żołądek, nic mi nie smakuje. Chudnę z dnia na dzień, nie mam siły.
W nocy nie śpię, bo nie mogę. Budzę się z pustymi żołądkiem i mam ochotę wymiotować 24/7.
Odruch wymiotny mam w najgorszych momentach - na przykład w trakcie spotkań on-line w pracy...
Jutro mam USG, strasznie się denerwuję, ale to już jutro... -
niewyspana wrote:Ale mam być szczera?
Czuję się jak gówno.
Ciągle mam mdłości, boli mnie żołądek, nic mi nie smakuje. Chudnę z dnia na dzień, nie mam siły.
W nocy nie śpię, bo nie mogę. Budzę się z pustymi żołądkiem i mam ochotę wymiotować 24/7.
Odruch wymiotny mam w najgorszych momentach - na przykład w trakcie spotkań on-line w pracy...
Jutro mam USG, strasznie się denerwuję, ale to już jutro...
Trzymamy kciuki dawno mnie mnie nie było ale covid mnie dopadł tak na poczatek nowego roku 😂 -
Hmm siedzę drugi tydzień w domu ogólnie na poczatku kiepsko brak sił ból w klatce później brak smaku i węchu a teraz może trochę lepiej ale za co się zabiorę to moment opadam z sił i wieczorem mnie kaszel męczy.... Myślę że to już mój drugi raz za pierwszym było lekko...
Niewyspana czekamy na wieści na pewno będzie dobrze a próbowałaś wody z imbirem? -
Alutka nie wiem jak jest w biochemie ale mi powiedziano ze nie bede miala miesiaczki jakies min 6/8 tygodni , i ze do tego czasu mam sie nie starac i najlepiej odczekac jeszcze wtedy jeden cykl.. I ze pierwsza miesiaczka przyszla 1 dniowa ...
Nie wiem jak w przypadku biochemicznym nie czytalam nawet o tym 😻 ale w takim razie trzymam kciuki aby teraz szybko sie udalo
Niewyspana Czekam czekam czekam na wiadomosci 😻 to nic ze tak sie czujesz 🥰 tzn ze babel rosnie i juz ci dokucza 😂
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana trzymam kciuki i życzę Ci, żeby troszkę Ci ulżyło...
Marienn tak, w tym cyklu nie ma to tamto. Musi się udać!
Ja póki co mega źle przechodzę @... jakiś dramat. W przyszłym tygodniu muszę wybrać się do ginekologa po jakieś witaminki, wymaz itd...
M-ka życzę powrotu do zdrówka!!❤️M-ka1990 lubi tę wiadomość
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Alutka128 wrote:Marienn, jak na razie mam 5 dzień krwawienia, ale oczywiście nie przegapimy cyklu, ponoć po biochemicznych szybciej się zachodzie kolejna już szczęśliwa ciążę czekam kiedy się skończy to krwawienie bo już taka chcice mam że to masakra, biedny ten mój mąż... Gdyby była dziś środa to by był dzień loda ale niestety wtorek więc jeszcze musi pocierpiec 😂😂😂
Alutka kochana ja zapomnialam ci napisac ze ja znam dalsza Czesc tej rymowanki 😂
Sroda dzien loda, na kolana i do rana! 💪😂
No to dziewczynki Milej Srody 🥰M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, ja dalej czekam na @, szyjka wciąż wysoko.. dziwne. Ale nie łudzę się, test oblany więc bez sensu.. Jeśli nie przyjdzie do połowy nast tygodnia w tedy powtórzę.
Niewyspana, czytałam wcześniejsze wpisy Pierwsze co zauważyłaś u siebie to były bolące piersi ? Czy jakieś szczególiki które mogłyby świadczyć ?
Poza tym, dasz radę, pamiętaj, że ten stan wynagradza ta malutka krewetka pod sercem
-
Ja tez nie mam tej malpy jeszcze ani nawet juz objawow na nią, powinna byc wczoraj , dzis powtorzylam test i nadal bez cienia nadzieji... takze nie ludze się , czasem sie zdarza ze sie spozni....
Niewyspana - trzymam mocno kciuki zeby bylo wszystko w 200% super i jak wrocisz to opowiadaj👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Nie wiem jak wytrzymam do 15;30 dzisiaj 🙈
Trzymam mocno kciuki
Moja wizyta dopiero 21.01.
Zamowilam polecane przez Was ksiazki i bede sie doksztalcac
Dzisiaj troche lepiej sie czuje. Jak wiecej odpoczywam to i brzuszek mniej boli. Od dwoch dni mam nalane piersi i ciemniejsze obwódki. Od wczoraj chyba mocniej odczuwam zapachy, ale jest znośnie. Masakrycznie zaczely mi sie przetluszczac wlosy.