PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka88 wrote:Trzymam mocno kciuki
Moja wizyta dopiero 21.01.
Zamowilam polecane przez Was ksiazki i bede sie doksztalcac
Dzisiaj troche lepiej sie czuje. Jak wiecej odpoczywam to i brzuszek mniej boli. Od dwoch dni mam nalane piersi i ciemniejsze obwódki. Od wczoraj chyba mocniej odczuwam zapachy, ale jest znośnie. Masakrycznie zaczely mi sie przetluszczac wlosy.
A który tydzień ? kiedy się zorientowałas ze to to ? -
Amaniii, aktualnie 5tc+0. Jestem 20dpo. Ciazy doszukiwalam sie w kazdym poprzednim cyklu. Mierzylam temperature i robilam testy owulacyjne. Kilka dni przed @ czulam dziwne uklucia pod pępkiem. Nie nakrecalam sie ale dzien przed @ zrobilam test i byla blada druga kreska ktora zciemniala po kilku dniach.
Lilly-e, w kazdym cyklu mam bolesne nabrzmiale piersi. W tym cyklu byly normalne moze tylko delikatnie kuly sutki. -
Niewyspana trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję że już usłyszysz serduszko
Marienn ale za to dzisiaj sroda więc jeśli mąż będzie grzeczny to może coś dostanie ode mnie 😂
Ja dalej może nie krwawię za to Brudze... Plamienia ciemny brąz.... Ja chcę już działać!!! -
A ja się zaczęłam zastanawiać czy może bole owulacyjne mialam juz po owulacji i nie pomyliłam się co do liczenia dnia owulacji🙄 albo czy maz ma tak silne plemniki ze wytrzymały 4 dni 🤣 najbardziej zbija mnie z tropu ta temperatura, 37.5 zawsze skacze maksymalnie do 37, nie jestem chora nawet trochę, a ta temperatura jest juz drugi tydzień. Piersi tak mnie swędzą i bola na raz ze nie wiem jak podrapać żeby nie bolało 🤷♀️ okres powinien być za 5 dni, testow nawet nie kupuje bo to mało możliwe żeby coś się udało ale co jeśli, nie wiem sama co myśleć 😅Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
niewyspana wrote:Ja już ciągnę męża za nogawkę do samochodu, to aż zły jest 😂 bo przecież USG na 16, a wyjeżdżamy 15:30 😂
Alutka,
Skoro już tym brudzenie, to mam nadzieję, że pójdzie szybko w cholerę!!!
Niewyspana, jak USG? Wszystko dobrze? Serducho bije? -
Tylozgięta ja ci mowie ze napewno moglo cos z tego byc nie masz pewnosci kiedy owulacja byla bo nie robilas testu na Owu ? wiec moze te 4 dni wczesniej cos nbylo albo nawet 2 dni wczesniej a plemniki w kobiecie jak silne to do 4 dni nawet przezyja Jejku ale bylo by fajnie jakby ci sie udalo
Gdzie moja @ ja sie pytam?! nawet bólu na @ nie mam zadnego... spoznienie -1, niech juz przyjdzie bo tez chce sie szybciej starac...
___
Niewyspana opowiadajTyłozgięta lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Jest moje maleństwo...
Jest tam!!!!
Boże, płakałam na tym fotelu... 3 razy dopytałam, czy jest jedno xD
Jest jedno!
Z okresu 6+6, a z USG 7+1. Jest cała i zdrowa krewetka 🖤
Nie ma krwiaków, wszystko wygląda prawidłowo.
Serduszko bije! Jak dzwon! Tak ślicznie to wyglądało, kiedy widziałam jak mu pika...
Płacze, płacze, mam ochotę się zerzygac i płacze.
Nie wierzę w to wszystko, on naprawdę tam jest 🥺🥺🥺🥺🥺🥺Lenka88, Luna33, Tyłozgięta , amaniii, Hania123, M-ka1990, midzia, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Niewyspana gratulacje !! Oby krewetek się rozwijał silny i rósł duży okrąglutki !! 😍
Lenka88 pytałam bo może odszukam się czegoś u siebie ale niestety na wmawianiu się kończy, ból brzucha brak, dwa dni temu bolały mnie piersi mocno teraz już słabiej, reszty objawów nie widzę... chyba jednak owulacja mi się przesunęła bo przed @ tydzień czułam kłucia w podbrzuszu ale takie ze musiałam aż się zwijać i zgłupiałam już sama co jest...
Marienn czyli póki co gramy do jedej bramki :p
Tylozgieta czekamy na ciebie ! Zobaczymy co się okaże
Alutka128 jesteśmy z tobą ! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 18:36
niewyspana lubi tę wiadomość
-
Niewyspana gratulacje!!!!🥰🥰 niech zdrowo rośnie!
Marienn ciekawe, może jakiś stres i się przesunęła?😕
Ja już też chce działać... ale jeszcze muszę poczekać troszkę. U mnie tyle osób dookoła z brzuszkiem, codziennie ktoś mówi, że ciąża. Ahh jak ja bym chciała być już taką szczęściarą😅niewyspana lubi tę wiadomość
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Niewyspana gratuluje ! Cudowna wiadomość ❤
Nawet nie wyobrażam sobie szczęścia które teraz czujesz🥰
Mam nadzieje ze w tym roku wszystkie poznamy to uczucie❤Hania123, niewyspana lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Bardzo Wam dziękuję!
Naprawdę łzy mam w oczach myśląc o tym, że czekałam i jest... A pojawił się w momencie, kiedy powiedziałam "dobra, mam nadzieję, że w tym miesiącu się nie uda". Ewidentnie charakterek i złośliwości będzie to dziecko miało na wysokim poziomie 😂
Jestem pewna, że wszystkim Wam się uda. Wiem, że to nie pociesza, bo sama przeszłam przez wszystkie świetne rady, zwłaszcza te o "odpuszczeniu". Miałam ochotę ludzi po ścianach rozpłaszczyć.
Ale co do tego, że wszystkie będziemy mamami, nie mam wątpliwości!!!
Wczoraj miałam jeszcze badanie TSH.
24.12 - 7,0
13.01 - 3,13
A więc spada! Natomiast Pani doktor zmieniła mi już od dzisiaj dawkę euthyroxu z 50 na 75.Tyłozgięta , Hania123, midzia, amaniii lubią tę wiadomość