PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:Ktory to twoj cykl staran? Jakie dlugie masz cykle? Kiedy mialas owulacje?
To moj 3 cykl starań.
Cykle średnio 32 dni.
Owulacje sprawdziłam pierwszy raz w tym cyklu testami owulacyjnymi i wyszedł na 21 dzień cyklu🙂 mimo, ze aplikacja dawała na 17 dzień cyklu.
Apka okres zapowiada na 31 styczeń. -
Tylozgieta a moze mialas cykl bezowulacyjny? Dlatego ci sie przestawilo tak jak mi i opoznilo o tydzien prawie?
MOZE MIALAS BIOCHEMA?
Moze sprawdz testem?
A czy ty kochana robisz se testy na owulke? Tak dlugo nie zachodzisz to moze ty masz owulke wogole w innym terminie niz np apka ci pokazuje?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana no co ty takie rzeczy powinny być do ciebie na porządku dziennym jesteś naprawdę niesamowita !! 😀 Nie znamy się osobiście ale ta grupa łączy bardzo ludzi i naprawdę dziękuję ci bo troszkę też przetłumaczyłam sobie ❤️
Marienn Wysłałam ci zaproszenie do grupy przyjaciół ak bo widzę że jesteś w Holandii? 🤔
Tylozgieta Kochana głowa do góry każdy organizm jest inny i właśnie o tym mówiła niewyspana aby obserwować bacznie zapisywać wszystkie objawy i porównywać jest następnym cyklem i trzymam kciuki że ten następny okaże się naprawdę tym na który czekasz ❤️ W sumie my wszystkie czekamy 🥰
Alutka ma racje, dopóki @ się nie rozkręci Warto sprawdzić czy to nie jest objaw czegoś innego 😘
Anka Cuda możesz nie wierzyć ale one się zdarzają także głowa do góry i czekamy na ten dzień i dwie kreski !! ❤️
Dziewczyny jesteście naprawdę wspaniałe tutaj wszystkie !! każda po kolei 🥰 powiem wam że jeżeli widzę takie wsparcie to aż miło mi wracać na tą różowąm stronę z uśmiechem na twarzy i że faktycznie ten następny cykl może być inny mimo że już było tyle ich straconych ale przez takie Wsparcie iż szereg zajebistych Babek za soba można góry przenosić !! 🥰❤️ -
Marienn wrote:Tylozgieta a moze mialas cykl bezowulacyjny? Dlatego ci sie przestawilo tak jak mi i opoznilo o tydzien prawie?
MOZE MIALAS BIOCHEMA?
Moze sprawdz testem?
A czy ty kochana robisz se testy na owulke? Tak dlugo nie zachodzisz to moze ty masz owulke wogole w innym terminie niz np apka ci pokazuje?
Ja się właśnie zastanawiam nad testami na owulację bo coś mi się wydaje że sobie w kulki leci bo rzadko kiedy obserwuje ładny płodny Śluz i wydaje mi się że np. tak jak w tym miesiącu to też była o dużo przesunięta bo czułam ją całkowicie w innym dniu niż aplikacja wyliczyła 🤷🏻♀️
-
Ja mam bardzo wyraźne owulacje. Przez kilka dni sluz, przed sama owulacja lekkie krwawienie lub plamienie, w trakcie owulacji lekkie krwawienie i naprawdę duza ilość sluzu, puchnie mi brzuch, biegunka, jajniki to dosłownie mi wtedy pękają. Potrafie co do godziny powiedzieć kiedy mam owulacje. Kiedyś robilam testy owulacyjne i one to potwierdzaly, mialam tez badany progesteron tydzień po owulacji nie pamiętam ile mi wtedy wyszlo ale wiem ze wynik byl dobry bo konsultowałam to z moją endokrynolog i ginekolog. Rosnie mi tez zawsze temperatura po owulacji, nie miałam monitoringu jak narazie ponieważ nic nie wskazywało na brak owulacji A wręcz przeciwnie. Jeżeli do sierpnia sie nie uda nic to wtedy będę mieć sprawdzana drożnośćNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
nick nieaktualnyamaniii wrote:Niewyspana no co ty takie rzeczy powinny być do ciebie na porządku dziennym jesteś naprawdę niesamowita !! 😀 Nie znamy się osobiście ale ta grupa łączy bardzo ludzi i naprawdę dziękuję ci bo troszkę też przetłumaczyłam sobie ❤️
Marienn Wysłałam ci zaproszenie do grupy przyjaciół ak bo widzę że jesteś w Holandii? 🤔
Tylozgieta Kochana głowa do góry każdy organizm jest inny i właśnie o tym mówiła niewyspana aby obserwować bacznie zapisywać wszystkie objawy i porównywać jest następnym cyklem i trzymam kciuki że ten następny okaże się naprawdę tym na który czekasz ❤️ W sumie my wszystkie czekamy 🥰
Alutka ma racje, dopóki @ się nie rozkręci Warto sprawdzić czy to nie jest objaw czegoś innego 😘
Anka Cuda możesz nie wierzyć ale one się zdarzają także głowa do góry i czekamy na ten dzień i dwie kreski !! ❤️
Dziewczyny jesteście naprawdę wspaniałe tutaj wszystkie !! każda po kolei 🥰 powiem wam że jeżeli widzę takie wsparcie to aż miło mi wracać na tą różowąm stronę z uśmiechem na twarzy i że faktycznie ten następny cykl może być inny mimo że już było tyle ich straconych ale przez takie Wsparcie iż szereg zajebistych Babek za soba można góry przenosić !! 🥰❤️ -
Tylozgieta przykro mi 😥
Wierze, że w tym roku nam się uda wszystkim....
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
nick nieaktualnyTyłozgięta wrote:😔😔😔 moja macica robi sobie ze mnie żarty. Wrocilam, poszłam do łazienki robic test, zdejmuje majtki a tam @. Eh. Niby nie spodziewałam się za wiele.. ale te wszystkie objawy, te spóźnienie okresu. Matko kochana, jakie to jest ciężkie
-
nick nieaktualnyMój organizm robi sobie nadal ze mnie jaja.. dzisiaj 18 dc pobolewa brzuch jak na @ nadal ale z przerwami. Raz boli, raz nie. Piersi to samo. Dzisiaj będąc w łazience zauważyłam dużo białego śluzu na bieliźnie i na papierze. Nigdy tak nie miałam nie licząc dni plodnych ale wtedy był przezroczysty nie biały. Do @ zostało 10 dni.
Czy któraś z Was tak miała? -
Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa i to pierwszy cykl moich starań. W 21 dniu cyklu (7 dpo) dostałam dość uciążliwy ból lewego jajnika, trwający cały dzien, czasem nie do zniesienia, piersi pobolewają, innych objawów nie zaobserwowałam, co myślicie o tych objawach? -
Tylozgieta, przykro mi
Lenka, o której masz wizytę? Daj koniecznie znać od razu po! Czy mocne miałaś te bóle brzucha? Na pewno wszystko będzie w porządku, zobaczysz 🥰
Olala, Wit, każdy objaw może, a nie musi być oznaka, do takiego wniosku doszłam czytając tutaj dziewczyny 😁 u mnie to były bóle podbrzusza jak na @ i sporo śluzu. Poza tym ciągniecie w okolicy pępka i takie pełne podbrzusze. Do tej pory nie wiem czy to była moja wyobraźnia czy faktycznie pierwsze objawy 😂 ale u każdej wyglada to inaczej wiec nie pozostaje nic innego niż cierpliwie czekać, obserwować się i testować 😁 -
Lenka88 wrote:Luna33, o 13:15 wizyta, a dopiero wieczorem usg.
Jesli chodzi o poczatkowe objawy to moje byly takie same: glownie bole podbrzusza, dziwne klucie i ciagniecie pod pepkiem (od 6dpo) i pelne podbrzusze.
Trzymamy kciuki i czekamy na wieści -
Lenka ja pamietam o tobie , dzis sie obudzilam rano i mowie ze dzis mocne kciuki za Lenkę. Nie martw sie kochana , bedzie dobrze Pamietaj ze kazdy objaw to moje byc normalny objaw hormonalny trzymam kciuki i dawaj znac👩 31l. + 👱♂️ 31l.
M-ka1990 wrote:Też się dołączę bo ja za to powinnam dostać okres jutro a o dwóch dni mam bolące nabrzmiałe piersi, zero bólów brzucha a dziś rano trochę krwi na papierze i do tej pory nic i weź tu coś zrozum :p
Kochana nie zamierzasz robic testu ?👩 31l. + 👱♂️ 31l.