X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Ja kupowałam testy za 40 zl 20 sztuk, no cóż rozeszły się w dwa miesiące 🤣 ciąży nie przyciągnęły, dlatego teraz uporczywie bede czekac az minie conajmniej tydzień od planowanej miesiączki. Jak narazie okresu jeszcze nie mam, temperatura nadal się utrzymuje 37 i wzwyż, ale skurcze sa coraz częstsze wiec juz praktycznie straciłam nadzieje.

Kochana a przypomnij mi na kiedy wypada ci @ ??

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amanii, dziękuję! Mnie takie słowa doprowadzają do łez 🙈🖤

Janda, gratulacje! Wspaniałe jest czytać o kolejnej ciąży, uważaj teraz na siebie! Ciąża to nie choroba, ale teraz jest Twój czas. 😊 Dawaj znać!

Myślę, że tym razem pałeczka będzie należała do Tyłozgiętej... Kochana, możesz nazwać się mistrzynią trzymania mnie w napięciu 😂 Trzymam mocno kciuki, żeby pokazały się dwie tłuste kreseczki. Zasłużyłaś na to, cholernie. :)

Ja szaleje, bo w poniedziałek miałam porządne skurcze i bóle podbrzusza, a od wczoraj coraz mniej objawów i szczerze? Grubo mnie to zastanawia, no bo jak mogą tak po prostu przestać męczyć? Martwię się, znając życie pewnie wszystko jest ok i po prostu mam przerwę, ale chyba wolałabym wisieć nad kibelkiem. ;)

klz9krhm1wqtef7i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2021, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam co tam u was? U mnie dzisiaj nadal ból podbrzusza jak na okres więc jutrzejszy test to raczej formalność . Ale się nie poddaje to dopiero pierwsza stymulacja

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylozgieta dawaj rób ten test!!!

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres powinnam mieć jakos w poprzedni weekend, nie mam mocno regularnych ale przeważnie waha się między 28 A 30 dni, z czego 2 dni wcześniej zawsze mam plamienia. Narazie oprócz skurczy nic mi nie dolega, do weekendu sama nie wytrzymam i dzis wieczorem jadę po test 🙈 robie go od razu wieczorem, jesten juz po terminie okresu wiec jeśli coś jest to myślę że wyjdzie juz nawet wieczorem nie będę czekać do rana 😇

midzia, M-ka1990, Annamaria lubią tę wiadomość

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie!!!! To my tu będziemy grzecznie czekać, tylko nie przedłużaj jakoś bardzo! 😂😂😂🖤🖤🖤🖤🖤

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgieta, również czeeeekam z niecierpliwością do wieczora 🥰
    Jeżu, w życiu nie myślałam ze mogę tak przeżywać testowanie kogokolwiek tak jak Wasze, na tym forum 🤪

klz9df9h8o8dolch.png
  • Hania123 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu!!!! Niewyspana ma racje, że cholernie Nas trzymasz w napięciu😂 pewnie pokażą się dwie kreseczki śliczne😘 czekamy z Tobą!
    A Niewyspana pewnie wszystko jest dobrze, nie martw się 😘 myśle, że nie każdy musi całą ciąże przechodzić tragicznie
    Anka zacznij myśleć pozytywnie😘 trzymam kciuki!!!!

2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
    Cp - 19.05.21💔
    Cp - 03.01.22💔
    Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
    4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
    Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
    27.01.2023〰️ET 4.1.1
    7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
    16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
    23.02.2023〰️Jest 💓
    27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
    01.08.2023~1340g Leosia🧸
    21.08.2023~2023g Synka✨
    05.09.2023~2500g 🥰
    28.09.2023~3056g Cudu❤️

💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania123 wrote:
    No w końcu!!!! Niewyspana ma racje, że cholernie Nas trzymasz w napięciu😂 pewnie pokażą się dwie kreseczki śliczne😘 czekamy z Tobą!
    A Niewyspana pewnie wszystko jest dobrze, nie martw się 😘 myśle, że nie każdy musi całą ciąże przechodzić tragicznie
    Anka zacznij myśleć pozytywnie😘 trzymam kciuki!!!!
    Dziękuję :) staram się ale boje się że potem będzie mi gorzej psychicznie :)
    Po za tym to pierwszy cykl stymulowany i nie wierzę w cuda :) mimo wszystko nadzieja jest nadal dopóki okresu nie ma :)

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tylozgieta w końcu!!!! Już się doczekać nie mogę 😍

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuu Tylozgieta ! Wkoncu .... ❤❤ snilas mi sie dzis 😂 nie wiem jak wygladasz ale spotkalysmy sie na przystanku autobusowym 😂(ja nie jezdze autobusami) 😂😂😂
    TAKIE SPOZNIENIE MIESIACZKI NAPEWNO DA DWIE KRECHY!

💪💪💪💪 czekam!!!!

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziewczyny problem, w ogóle w tym cyklu nie zaobserwowałam śluzu płodnego.... A co najgorsze leci mi biały śluz łudząco przypominający ten w ciąży.... O co chodzi, nie wiem. Temp mi nie wzrosła, wręcz przeciwnie dzisiaj spadła o 0,2..... Ten cykl raczej stracony....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Bc_m Przyjaciółka

Wysłany: 20 stycznia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🙂

Za 10 dni według kalendarza mam mieć okres.
    Ostatnio mam pewne nowe objawy, całkiem niż przed okresem.

Od 3 dni strasznie mam wrażliwe, większe i sterczące sutki🙈
    Przedwczoraj wieczorem miałam takie skurcze podbrzusza, przewracałam się i strasznie mnie bolało i kłuło.
    I często chodzę siku 😃

Wiem, ze to mogą być też zwykle objawy przed miesiączka, ale może ktoś miał takie objawy co zakończyło sie oczywiście pozytywnym testem ciążowym ? ☺️

• Marienn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka... a kto ci powiedzial ze po biochemicznej bedziesz miala odrazu plodny? Bo ja sie w tym temacie nie dowiadywalam ale mozliwe ze ci sie wiele teraz poprzestawia :) i wyjdzie na dobre :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ja mam dziewczyny problem, w ogóle w tym cyklu nie zaobserwowałam śluzu płodnego.... A co najgorsze leci mi biały śluz łudząco przypominający ten w ciąży.... O co chodzi, nie wiem. Temp mi nie wzrosła, wręcz przeciwnie dzisiaj spadła o 0,2..... Ten cykl raczej stracony....
    A który masz dzień cyklu?
    Ja praktycznie nigdy nie miałam śluzu płodnego, Kochana 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bc_m wrote:
    Hej dziewczyny 🙂

Przedwczoraj wieczorem miałam takie skurcze podbrzusza, przewracałam się i strasznie mnie bolało i kłuło.
    I często chodzę siku 😃

Wiem, ze to mogą być też zwykle objawy przed miesiączka, ale może ktoś miał takie objawy co zakończyło sie oczywiście pozytywnym testem ciążowym ? ☺️
    10 dni to jeszcze kupa czasu 🖤 Oczywiście, że może tak być, że coś się zadziało i organizm już reaguje od owulacji. U mnie nie. Takiego się nie działo, zwlaszcza 10 dni przed @ 😊
    Ale trzymam mocno kciuki, zawsze mówię, że co organizm to będą inne objawy 🖤

Bc_m lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bc_m wrote:
    Hej dziewczyny 🙂

I często chodzę siku 😃

Ktory to twoj cykl staran? Jakie dlugie masz cykle? Kiedy mialas owulacje?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zawsze miałam śluz płodny, teraz kompletnie zero płodnego, za to jakiś biały....
    Mam nadzieję że normalnie przyjdzie ta owulacja...

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😔😔😔 moja macica robi sobie ze mnie żarty. Wrocilam, poszłam do łazienki robic test, zdejmuje majtki a tam @. Eh. Niby nie spodziewałam się za wiele.. ale te wszystkie objawy, te spóźnienie okresu. Matko kochana, jakie to jest ciężkie

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    😔😔😔 moja macica robi sobie ze mnie żarty. Wrocilam, poszłam do łazienki robic test, zdejmuje majtki a tam @. Eh. Niby nie spodziewałam się za wiele.. ale te wszystkie objawy, te spóźnienie okresu. Matko kochana, jakie to jest ciężkie
    Jeju strasznie mi przykro eh :(

Tyłozgięta lubi tę wiadomość

‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ