PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście ja zrobiłam dzisiaj rano test (jak zawsze... chociaż obiecuje sobie ze poczekam do terminu @...), a dopiero jest 10 dpo. Wyszła piękna biel vizira niezakłócona nawet cieniem cienia...
Następny test może jednak zrobię za tydzień
A jak tam u Was? -
Hej dziewczyny, Dawno się nie udzielałam tutaj, musiałam trochę psychicznie odpocząć po tej ciąży biochemicznej,
Wszystkim z ⏸️ gratuluję, brzuchatkom życzę jak najwięcej bólów piersi i spokoju ❤️
Dzisiaj 9dpo, pojawiło się plamienie, takie jak w poprzedniej cb tylko że dużo mocniejszeoby to było zagnieżdżenie i żeby fasolka rosła...
Szyjkę mam nisko, i jak wyjęłam palec to duuuzia nitka białego śluzu została na palcu, dziwi mnie to bardzo bo nigdy tak nie miałam.
Oczywiście z jednej strony się nie nastawiam, z drugiej siedzi mi to w tyle głowy
❤️
Monika_ML, Lenka88, Szewcowa, Hania123 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała przed miesiączką (u mnie to 5 dni) śluz o konsystencji "kisielu" który miał w sobie lekko czerwone nitki? Ze 2-4 ich było.
Jestem właśnie pierwszy miesiąc od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych i jeszcze nie miałam okresu, ale już się trochę nakręciłam że to ciąża. -
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała może kiedyś takie wypuklenie po lewej stronie na poziomie jajników ?
W dotyku wyczuwam tak 1x 2 cm.
Miałam to w tamtym miesiącu i teraz.
Nigdy wcześniej nie wyczułam czegoś takiego .
Jestem około 3 dni przestan okresem, chodz mam nadzieje, ze on nie wystąpi🙂
-
Bc_m wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała może kiedyś takie wypuklenie po lewej stronie na poziomie jajników ?
W dotyku wyczuwam tak 1x 2 cm.
Miałam to w tamtym miesiącu i teraz.
Nigdy wcześniej nie wyczułam czegoś takiego .
Jestem około 3 dni przestan okresem, chodz mam nadzieje, ze on nie wystąpi🙂
Alutka,
Cieszę się bardzo, że jesteś! I Ściskam Cię mocno!!!! 🖤🖤🖤🖤 -
Cześć dziewczyny
Jutro testuje, beda 3 dni do okresu. Myślę, ze jesli sie udalo to już wyjdzie test. Mam bóle podbrzusza, piersi ( choc bardziej pieka sutki) ale to normalne przed @. Dzis mi trochę nie dobrze, odbija mi sie co chwile. Zobaczymy. Pierwsza ciaze poroniłam, z drugiej mam synusia. W kazdej mialam niepowściagliwe wymioty i mdliło mnie od samego początku. Kurde, nie chce sie nakręcać. Chyba nie bede spala w nocy. Byle do rana 🙂 -
Swn, 10 dpo to wcześnie poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test. Ja znam historie, że czasem w dniu @ przy ciąży jest cień cienia albo nic jeszcze nie widać.
Klaudia998, ja tak nie miałam nigdy, a przynajmniej nie przypominam sobie, ale też nigdy nie bylam w ciąży, więc nie wiem czy pomogłam.
U mnie dobrze, mam strasznie dużo pracy. Przewidywana @ w niedzielę. Test zamierzam zrobić w sobotę lub w niedzielę. Mam nadzieję, że się powstrzymam, żeby nie robić wcześniej. Praca pomaga 💪
A co u Was? 😊 Jak się relaksujecie w środowy wieczór? W naszej sytuacji wskazane przeciez relaksować się więcej niż zwykle. 😊
Chociaż ja niestety mam troche pracysnw lubi tę wiadomość
2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
Magda93 wrote:Cześć dziewczyny
Jutro testuje, beda 3 dni do okresu. Myślę, ze jesli sie udalo to już wyjdzie test. Mam bóle podbrzusza, piersi ( choc bardziej pieka sutki) ale to normalne przed @. Dzis mi trochę nie dobrze, odbija mi sie co chwile. Zobaczymy. Pierwsza ciaze poroniłam, z drugiej mam synusia. W kazdej mialam niepowściagliwe wymioty i mdliło mnie od samego początku. Kurde, nie chce sie nakręcać. Chyba nie bede spala w nocy. Byle do rana 🙂
POWODZENIA ♥️ daj znać rano 😊2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
nick nieaktualnySzewcowa wrote:Swn, 10 dpo to wcześnie poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test. Ja znam historie, że czasem w dniu @ przy ciąży jest cień cienia albo nic jeszcze nie widać.
Klaudia998, ja tak nie miałam nigdy, a przynajmniej nie przypominam sobie, ale też nigdy nie bylam w ciąży, więc nie wiem czy pomogłam.
U mnie dobrze, mam strasznie dużo pracy. Przewidywana @ w niedzielę. Test zamierzam zrobić w sobotę lub w niedzielę. Mam nadzieję, że się powstrzymam, żeby nie robić wcześniej. Praca pomaga 💪
A co u Was? 😊 Jak się relaksujecie w środowy wieczór? W naszej sytuacji wskazane przeciez relaksować się więcej niż zwykle. 😊
Chociaż ja niestety mam troche pracySzewcowa lubi tę wiadomość
-
Ja to od pół roku coś przeczuwam 😄. Raz mi się nawet okres spóźnił 4 dni, a jakoś się powstrzymałam od testu i byłam pewna ciąży, a tu @!
W tym cyklu mam wrażliwe piersi od razu po owulacji, a zawsze mam tydzień przed @ i dziwny wodnisty śluz od 3 dni. Ale staram się nie nastawiać bo miałam dziwniejsze objawy a okazało się, że nic z tego.. 😕
A jak u Ciebie?
Jeszcze się przed chwilą dowiedziałam, że moja kuzynka jest w 4 ciąży (jest rok młodsza ode mnie). Moja rodzina w ogóle jest bardzo płodna. Wszyscy mają dużo dzieci.2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
Szewcowa - wiem, powinnam poczekać, ale zawsze i tak testuje przed czasem 😆 ale na razie testów brak, czekam na dostawę to mi głupie pomysły do głowy nie będą przychodzić 😁
Właściwie u mnie tez w tym cyklu cycki bolą od 2dpo, a zawsze zaczynały znacznie później. No i temperatura jakoś się dziwnie zachowuje 🤔 nie nastawiam się za bardzo, bo trochę za mało pracowaliśmy na sukces w tym cyklu ❤️... ale zawsze fajnie byłoby się miło zaskoczyć 😁
@ powinnam dostać między sobota a środa, a jak już przyjdzie to obiecałam sobie kieliszek dobrego wina 🍷
Miłego wieczoru i trzymam kciuki za wszystkie ⏸🍀Szewcowa lubi tę wiadomość
-
Zawsze biorę z Allegro - one step. One są tanie (złotówka z groszem) i maja czułość 10 mlU/ml - czyli dobre i tanie 😁 kupuje w pakietach, bo zużywam hurtowo jak szalona w 2 fazie cyklu 😁
-
Dziewczyny czy jeśli od owulacji cycki bolały bardzo, dwa dni po owu zaczęłam brać dupka, wczoraj wzięłam ostatniego, cycki od wczoraj mniej bolą to już tylko wyczekiwać okresu no nie? 🥺
M-ka1990 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰