PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, jestem w 25dc, owulacja była potwierdzona testem 16dc. Miesiąc temu przeszłam cb, z bardzo nietypowymi objawami, zanim zrobiłam test, albowiem biegałam do WC - nie, nie siku 🙈 ogólnie też duża senność, minimalne pokłady energii, lekkie bóle piersi. Teraz staraliśmy się dość intensywnie. Od wczoraj mam ból piersi gdzieś tam w środku, swędzące sutki i ból pod pachami. Czy któraś taki ból pod pachami doświadczyła? Jest on gdzieś około na wysokości piersi. Wczoraj myslalam że sweter się zbiera i jak przycisnę to boli. Nic nie widać, nic tam nie czuć. Czy może być to od piersi? Oczywiście, od wczoraj też mam ten niezbyt przyjemny zwiastun ciąży z zeszłego miesiąca, póki co jeszcze nie tak często. 🙈
-
Hej Aniu. Bol pod pachami ale to sam bol , mialam pare dni przed @ . Okresu nie mam spoznia mi sie juz 8 dni. Test robilam chyba jakies 3 dni temu i byl negatywny. Teraz bolą mnie piersi i brzuch ale bardziej przy samym dotyku a brzuch wieczorem. Bol taki tępy trochę i klucie czasami. Jutro ide do gina bo juz nie wiem co robić.
-
Karloina wrote:Hej Aniu. Bol pod pachami ale to sam bol , mialam pare dni przed @ . Okresu nie mam spoznia mi sie juz 8 dni. Test robilam chyba jakies 3 dni temu i byl negatywny. Teraz bolą mnie piersi i brzuch ale bardziej przy samym dotyku a brzuch wieczorem. Bol taki tępy trochę i klucie czasami. Jutro ide do gina bo juz nie wiem co robić.
Idziesz dzis na bete?Miasa lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
11.02 (26dc) = bHCG 106
17.02 (32dc) = bHCG 1476
04.03 = USGwidzielismy Cię ,serduszko pięknie bije i maluszek ma juz 0,76 cm
12.03 = USGBejbuś ma 1.46 cm,rośnij w siłę kochanie!
29.03 = USGSłodziaczek ma 3.65cm
15.04 = Czekamy na najważniejszą wizytę prenatalne
.
-
Bc gratulacje!!!!!!❤️❤️❤️
Karola kurczę.. ja tak miałam przy cyklu bezowu i wtedy po prostu okresu nie miałam miesiąc, aż przyszedł kolejny. Tez wtedy myslalam, że to ciąża... choć u Ciebie może to jednak ciąża. Dawaj koniecznie znać! Trzymam mocno kciuki. Ja bym na betę poszłaBc_m lubi tę wiadomość
-
Owulacje niby mialam ale moze rzeczywiście pęcherzyka nie pękł. Mam tkliwe piersi i żyłki sie pojawily. Brzuch mnie boli bardziej wieczorami . Dodatkowo jestem senna często. Plan jest taki. Jutro rano zrobię test ciążowy. Jak nawet bedzie negatywny to dla pewności pójdę zrobić bete. A do gina i tak pójdę. Chce wiedzieć co się dzieję. Naprawdę jak ma przyjść @to juz wolałabym żeby przyszła. Nigdy( chyba ze przy dojrzewaniu) nie spóźnił mi się tak okres. Ta natura moja zrobila mi okropna nadzieję..
Hania123 lubi tę wiadomość
-
Testy Jak kazdy jeden powinien byc dobry , ale polecam wziasc ten 10mlu so szybkiego wykrywania
Karola trzymam kciukiHania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
11.02 (26dc) = bHCG 106
17.02 (32dc) = bHCG 1476
.
-
Dziewczyny, dziś rano robiłam test. Wyszłam jeszcze przed budzikiem, nasikalam i wskoczyłam do ciepłego łóżeczka żeby z mężem poczekać na wynik. Po 4 minutach patrzymy że jedna kreska... No nic, wracam do łazienki z testem żeby wylać mocz z kubeczka, przyglądam mu się nie w mroku a w lepszym świetle i widzę go... cieniutkiego bladziocha. Wołam męża i on też mówi że coś widzi... Jeszcze za szybko na pełną radość, ale powtórzę test w sobotę rano i zobaczymy co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 13:14
Hania123 lubi tę wiadomość
-
Jejku same dobre wiadomosci dzis od rana ❤❤❤
Pokazywac tutaj te tesciki prosze !
I pisac szybko kto kiedy testuje ✊✊✊💜💜💜
Ja czekam na was wszystkie 🥺😍❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
11.02 (26dc) = bHCG 106
17.02 (32dc) = bHCG 1476
.