Pierwsze objawy ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka1298 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Moje cykle są regularne, wynoszą 25 - 26 dni.
Owulacja planowo miałam 27.01.2023 r.
Trzy dni przed owulacja, w dzień owulacji, jak i cztery dni po niej kochałam się z partnerem.
Wczoraj wykonałam domowy test BabyCheck z krwi, wyszła jedna kreska (8 dpo).
Przedwczoraj (7 dpo) przez pół godziny odczuwałam bardzo silny, kłujący ból w podbrzuszu.
Obecnie również pobolewa mnie podbrzusze.
Myślicie, że za wcześnie wykonałam test?
Miesiączkę planowo powinnam mieć 11.02.
To pierwszy cykl, w pierwszej ciąży była wpadka, nieplanowana, przy jednorazowym stosunku beż zabezpieczenia.Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Hej. Wiem, że powinnam zrobić test itd, ale może któraś z Was mi przynajmniej doradzi. Jestem w 24dc, ogólnie mam bardzo nieregularne miesiączki praktycznie nigdy nie są na czas, zawsze są mocno spóźnione. Od dwóch dni boli mnie głowa, a dzisiaj wieczorem pojawiła się krew. Boli mnie dodatkowo podbrzusze i po lewej stronie czuje mocniejszy ból. Krew pojawiła się na majtkach, potem raz przy podtarciu i narazie tyle. Czy możliwe, że to zagnieżdżenie? Szyjka jest raczej nisko, rozpulchniona i otwarta. Wspolzylismy 8dni temu.
Edit: krwawienie i ból ustal ( trwał około 3h) i szyjka poszła w górę bardzo mocno. -