Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOkularnica, dziekuje :*
Moni dziekuje :* Wciaz dobrze sypiam za Ciebie i oddaje Ci swoj odpoczynek
Malamisia, kciuki za Twoje badania i oby kolejka szybko sie rozrzedzila :*
MonikA, zeszly miesiac to zeszly miesiac. Teraz moze byc zupeeeelnie inaczej i tego zyczymy Ci wszystkie z calych serc
Nikodemko :* Juz na pewno dupa? Tule Cie mocno!
Ef, @ zaraz przyjdzie :* Oddam Ci czesc swojej. Badalas jeszcze teraz bete? :*
Misiaa, z powodu Twojej bieli sie nie smuce, bo jeszcze sporo czasu do testu, ktory da Ci pewnosc. Zaciskam bardzo mocno kciuki :*
Szoneczko, tak, jak pisaly Ci wczoraj dziewczyny, przy takim progu @ nie przyjdzie od razu Pojawi sie jednak juz lada dzien, na pewno! O zadnej CP nie mysl, bo byla to normalna CB, ktora powroci w postaci zupelnie zdrowej ciazy w kolejnym cyklu :* Wiem, jak przykre potrafia byc utrzymujace sie objawy juz po stracie W zeszlym roku piersi bolaly mnie na tyle mocno przez kolejne 2 miesiace, ze az balam sie wycieku mleka. Mocno Cie sciskam, ba, najmocniej jak sie da! I wiesz co? Lipiec jest nasz! :*
Iwona, super, ze wrocilas :* Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki
Niecierpliwa, a myslisz o tym, by skusic sie na tescior? :* :* :*
SzczesliwaMamusia, brzusio przepiekny 🤩😘😍
Maria, wiem, ze my to nie to samo, co przyjaciolka w realu, ale nam zawsze mozesz sie wyplakac :* Nie przyzwyczajaj sie jednak za mocno do tego placzu, bo za chwile bedzie ogrooomna radosc z Twojego brzuszka :*
APrzybylska, zaaabierz mnie ze soba Tak bym chciala byc daleko od miasta. Super, ze odpoczywacie :*
Malinka, nie boj sie, jestesmy z Toba. Zobaczysz, ze wszystko bedzie idealnie
Elfia
Edit: Naprawde jestem pracownikiem roku popracowalam 4 dni (lacznie z dzisiejszym) po 2tyg.urlopie, a juz czaje sie na szefowa, by poprosic o dzien wolny na jutro. Nic mi sie nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 09:55
Iwona28, Salome, szona, malamisia, Malinaa90, Szczesliwa_mamusia, Pati96, Nuch, moni05, MonikA_89!, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika oby to bylo tylko plamienie ktore jeszcze jest zwiazane z implantacja. Moja kuzynka jak zrobila test, tak po 2, 3 dniach zaczela plamic i to byli wlasnie jeszcze skutki implantacji. Kciuki na bete. A moze masz test jakis?
Sasanko jestes niezastapiona😊
Kluje mnie jajnik to moze jeszcze owulki nie bylo ale za to sluzu juz nie maSasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanko, to rzeczywiście Twoje zdjęcie powinno wisieć w gablocie 😜 Ale na szczęście szefową masz super, no nie?
Sasanka55 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria, czasami szczęście jest takie wielkie i grubiutkie, że toczy się malutkimi kroczkami.
Dotoczy się. Wiem to!Salome, Malgonia, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Sasaneczko ja juz miesiac na L4, 3 tygodnie wczesniej urlop, a ja zastanawiam sie czy da sie zrobic jeszcze mniej
Znow mnie glowa boli. Mialam sie za porzadki w szafie zabrac, ale nie ma opcji. -
moni05 wrote:Dzień dobry kochane ❤️
Mama_Zuzia melduje, iż spałam bardzo ładnie! Jestem w szoku. Wstałam o 3:15 i już myślałam, ze to koniec... ale nie. Siku i zasnęłam :o
Ale to dobrze, bo dzisiaj TYYYYLE się tu będzie działo!!!
✊🏻✊🏻❤️😘
Monika, Szona. Na razie tyle wyłapałam, ale i tak za wszystkie trzymam kciuki.
Albo znajdę sposób by w miarę normalnie spać albo muszę się przyzwyczaić że do końca ciąży mogę o normalnym spaniu zapomniećStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyU nas juz 30st w cieniu. O 8.30 bylo juz 28. Czuje po chalupie,ze jest bardziej goraco niz wczoraj.
Wspolczuje tym co musza chodzic do pracy. My wychodzimy dopiero kolo 20 stej na dwor.
Takze,Sasanko wcale Ci sie nie dziwie. W takie upaly,to by sie sjesta przydala w Polsce. -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja spie po 12h dziennie, podziele sie z Wami tym snem Upaly wcale mi nie przeszkadzaja w porzadnym chrapaniu
Zapytalam szefowa o urlop Faktycznie jest swietna babka, no ale ile mozna znosic moje wybryki, dni wolne, zwolnienia, humorki, stany "nicmisieniechce". Jak wracam do pracy, to zamiast pracowac, nadrabiam maile i czytanie zmian w procedurach...(+Was)
o, odpisala zgodzila sie, to cofam to, co wyzej napisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:21
Iseko, Salome, moni05, szona, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szona, cholera jasna no nie takie informacje chciałam tu znaleźć Bardzo mi przykro wiem, że jesteś silna babka i szybko się pozbierasz, ale jest to cholernie niesprawiedliwe
Dzulka i przykro mi serio byłam pewna, że chociaż jednej z naszej czwórki się uda
Malgonia cudowne wieści, popłakałam się z radości :* teraz już 2szystko będzie dobrze, możesz odetchnąć 😊
Monika mam nadzieję, że jednak plamienie nic nie znaczy i będzie piękna beta :*
Przepraszam, że się nie odnoszę do wszystkich, ale nie jestem na bieżąco, przeglądnelam tylko na szybko :*
Obiecałam Wam info po wizycie, więc proszę My byliśmy wczoraj u androloga i bardzo żałuję, że tyle zwlekalismy. Tak jak mój lekarz spojrzał na wyniki nasienia i kazał poprawić dietę i ograniczyć stres, tak ten lekarz po pierwszym spojrzeniu powiedział, że jest kiepsko, zlecił badania hormonów i kazał wrócić z wynikami po receptę na leki. Czuję, że ktoś się nami w końcu zajmie, szkoda że tyle czasu straciliśmy, no ale mogę mieć pretensje tylko do siebie. Zbankrutujemy przez wizyty i dojazdy (100km w jedną stronę) no ale czego się nie robi...
Miłego dnia!
P. S. U mnie 35dc, @ dalej brak, na testach biało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 13:23
Malgonia, DzulkaJ, moni05, szona lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Sasanko Ty to jestes agenciara rozbawiłaś mnie tym pracownikiem roku
Sasanka55 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Czy ktoras z Was zna przypadek, gdzie krecha z zalanego testu okazala sie byc prawdziwą?
Nie nakręcam się, bo juz nie pierwszy raz testy robią mnie w balona, ale jesli okres nie przyjdzie, to skocze jutro na bete.
Najpierw podczas robienia sie testu majaczył jakis cien, pozniej wyrzucilam go do kosza, wyjelam zalany i jest krecha.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15c0fb27c25f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e97b34ce1da6.jpg
Sasanka55, Pati96, 5ylwian, okularnica91, Irvine90, Iseko, DzulkaJ, Gosiek1993, aeiouy, moni05, szona, MonikA_89!, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Nigdy mi się tak nie zalał, ale wylazła taka kreseczka, że bez problemu powinna wyjść też z sikania w ciągu dnia, powtórz koniecznie!
szona lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Wrzucę też tutaj, bo tu przecież też sporo niesklasyfikowanych dinozaurów siedzi . Widzicie coś niepokojącego, czy mam APS brak?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mama_Zuzia śliczne ujęcie dziecka aż mężowi pokazałam foto.
Monika kciuki za betę ✊✊
Magdulina oby mąż wrócił 20tego i już nie wyjeżdżał,by wszystko się poukładało.
Sasanka by beta byla po Twojej myśli.
Nuśka co tam u Ciebie?
Udanego dnia Wam wszystkim życzę
Sasanka55, Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Monika, niezmiennie trzymam kciuki, jeszcze nic nie jest przesądzone
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość