Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Czy ktoras z Was zna przypadek, gdzie krecha z zalanego testu okazala sie byc prawdziwą?
Nie nakręcam się, bo juz nie pierwszy raz testy robią mnie w balona, ale jesli okres nie przyjdzie, to skocze jutro na bete.
Najpierw podczas robienia sie testu majaczył jakis cien, pozniej wyrzucilam go do kosza, wyjelam zalany i jest krecha.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15c0fb27c25f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e97b34ce1da6.jpg
Może krecha wyszła o czasie, ale za szybko wyrzuciłaś test do kosza i tego nie zauważyłaś? Trzymamy kciuki w każdym razie za betęSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, nie ma wyboru musisz test powtorzyc. Im szybciej tym lepirj. Inaczej bedziesz sie meczyc.
Ja juz nic nie mowie bo mnie tyle kreseczek w tym miesiacu rozczarowalo, ale z calych sil kciulam.
Nowa tak bez norm? To taka zaawansowana nie jestem
Iseko i bardzo dobrze. U nas moze ten problem byl obustrobby a maz tragicznych wynikow nie mial, ale mysle ze warto to podrasowac. A hormony u panow sa czesto zaniedbywane.Iseko, szona lubią tę wiadomość
-
Malgonia, pojde jutro na bete Czuje, ze to nie to, az chce mi sie smiac, ze kolejny raz los mnie wystawia na taka probe cierpliwosci.
-
nick nieaktualnyWlasnie Okularnica, mialam to samo napisac. Ze moze za szybko wyrzucony do kosza. Ja bym chyba nie wytrzymala Nikodemka,skoczyla do apteki po testy i jeszxze raz sikala. Tylko juz poczekala to 5min. Mi krecha ciazawoa wyszla szybciej niz testowa tydzien po @. A przed musialam poczekac z 2-3min.
-
nick nieaktualny
-
Monika czekamy na bete, plamienia sie zdarzaja, wiesz przeciez :*
Nikodemko - łiiiiiiiiii, obsiusiaj cos jeszcze moze, co? A jak nie, to beta jutro prawde Ci powie ✊✊✊✊
Niecierpliwa - oby wredota nie przylazla;)okularnica91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Sasanko, Aeiouy - dziekuje za radosc ❤️ Ja podchodze na chlodno i cierpliwie czekam do jutra Intuicja mi mówi, ze to fejk.
-
Jeeeeej Nikodemko sikaj jeszcze proszę!!!! 😍😍😍 A dzisiaj już bety nie możesz pliss????!!!!
Tak bardzo czekam jak w sumie z naszej 5 się uda komuś co nie szona, Iseko, Madzia?
Monia jak wyniki? Czekam 😘szona, Madziandzia lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Nikodemka siknij jeszcze raz.. co Ci szkodzi
Nowa wyglada na to, ze wszystko jest ok. Mimo, ze u mnie tez wyszlo ujemnie, to i tak biore heparyne ns wszelki wypadek.Ewelina29, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie... A ja jestem taka dziwna, ze wole poczekac do jutra na bete, mam straszna blokade i zaluje, ze w ogole robilam ten test, a nie od razu poszlam na krew Mam traume, bo przy tych pierwszych oszukanych testach juz sie z mezem cieszylismy, a pozniej obydwoje plakalismy przy negatywnej becie...
Tak naprawde to sama do konca nie wiem ile jestem dpo, chyba 12, ale moze i 11? Cholera wie. W kazdym razie nadal wszystkie objawy mam jak na @.
Dzulka, ja tez czekam az ktoras z nas wciagnie moc dwoch kresek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:No wlasnie... A ja jestem taka dziwna, ze wole poczekac do jutra na bete, mam straszna blokade i zaluje, ze w ogole robilam ten test, a nie od razu poszlam na krew Mam traume, bo przy tych pierwszych oszukanych testach juz sie z mezem cieszylismy, a pozniej obydwoje plakalismy przy negatywnej becie...
Tak naprawde to sama do konca nie wiem ile jestem dpo, chyba 12, ale moze i 11? Cholera wie. W kazdym razie nadal wszystkie objawy mam jak na @.
Dzulka, ja tez czekam az ktoras z nas wciagnie moc dwoch kresek
Ja też przy swoich bladych kreskach miałam objawy @, ba! Dzień przed terminem migrenę jak w każdym cyklu i sądziłam, że test to fejk . A jednak! 😉 mimo wszystko trzymam kciuki za pozytywną betę.Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Nikodema sikaj bo ta kreska nie daje mi spokoju.... Wcale nie taka blada
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Monika 89 bardzo mocne kciuki. Badalas proga w tym okresie po transferze??? Moze Ci spadl i stad to plamienie?
MonikA_89! lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.