Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Monika, nie każdy ma możliwość, aby dowiedzieć się o ciąży w 3 tygodniu. Gratuluję mamusiu 😍
Aeiouy gratuluję!!!
Agge, a Tobie Aleksander sie podoba? Twojemu mężowi? To jest najwazniejsze. Mojej mamie na przykład podoba sie Gabriel, a ja tego imienia nie mogę zdzierzyc 😜 Adaś z kolei to moje ulubione chłopięce imię, ale mój brat juz ma synka Adasia, którego jestem chrzestna, więc dwa Adamki w takiej bliskiej rodzinie to ciezko 😂
Ja mam w niedzielę rocznicę ślubu i nie mam pomysłu na prezent dla mojego M. Doradzicie coś -
Emmainthegarden wrote:Gratulacje dla brzuchow. Chcę mieć taki...
I gratki dla testów i tych co są w ciąży 3 tydzień
Agge, u mnie dokładnie były te same typy i w tej samej kolejności, Dawid, Adam, Bartek )))
A wyszło jak wyszło )) -
Malgonia wrote:Ochmanko poczekaj do jutra z decyzjami. Przy takim progu to moze juz plamic zaczniesz czy cos.
U mnie dzis 11+0 czyli 12 tydzien sie zaczyna. Ja to tak rozne to licze, czasem zaczete jak szukam czegos w necie a skonczobe jak jestem u lekarza.
Najblizsza wizyta w srode za tydzien.. tak dwa tygodnie bez podgladania malucha musze zniesc
Ale za to znow mam mdlosci a piersi bola jak na samym poczatku wiec jestem ciut spokojniejsza.
Pati przeziebic sie w taka pogode to trzeba potrafic
Mój ginekolog liczy bieżące tygodnie, ale wiem że większość patrzy właśnie na skończone. -
moni05 wrote:A więc drogie ciocie, oto ja:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/521bf4a458f4.jpg
Ważę 495g, jestem idealnie wymiarowo na swój wiek 😊
Niestety, mam małą torbiel w mózgowiu, o średnicy 0,89cm, ale Pan doktor twierdzi, że tylko do kontroli w 30tc. Oby to nie było nic groźnego! 😉❤️moni05 lubi tę wiadomość
-
Mamo Zuzi piękny maluśki brzusio, chudzinka jesteś ☺️
Szona, Nikodemka widzę, że i Wy nie wiecie dokładnie kiedy owulacja ☺️ czyli trochę na luz wrzucilysmy!
Aeiouy i Madzia odnośnie tego suplementu profetil u Was pomogło i u wielu innych osób też bo czytałam opinie, ale są też negatywne, że pogarszały się wyniki, wiecie coś może o tym? Myślicie, żeby pójść do androloga na wizytę czy kupić samej i podawać eMkowi i za 3 miesiące zobaczyć czy morfologia skoczyła do góry i inne parametry?
Ja w piątek lecę do lekarza po skierowanie na hsg i będę prosić też o cytologię i inne wymazy i tak mam za darmo, więc szkoda nie zrobić na te bakterie różneszona lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Hej kochane 💕 poczytuję Was właśnie spod gabinetu. Ostatni czas nie był dla nas łaskawy i jakoś nie chciałam Wam tu smęcić. Staram się nadrobić. Ale już teraz serdecznie gratuluję wszystkich II i udanych wizyt 😚
Widziałam brzuszki 😍 cudownie wyglądacie.
Pomimo braku aktywności jestem z Wami zawsze ♥️
A z pozytywów, to od tygodnia czuję maleństwo 😻moni05, Ochmanka, okularnica91, Mama_Zuzia, Malgonia, Nuch, Iseko, Irvine90, Malinaa90, Pati96, szona, Kittinka83, Arashe, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyIza gdzie będziesz? Jedziesz autem też? Gdzie rezerwowalas noclegi?
Ja jeszcze nigdzie ale Pani mieszkająca tam mówiła żebym przez stronę airbnb. Ja planuje na wyspę Hvar bo to wyspa lawendy i dużo osób mi ją polecalo 💓
Szona ja bym sciemniala!szona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Wg usg skończony 11 tydzień, wiec idealnie różnica bo mam cykle ok 35 dni, mamy ponad 4 cm, serduszko bije, rączki, nóżki też widoczne, reszta na prenatalnych:) zdjęcie wrzucę pozniej;)
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
Mama Zuzia jaki piękny brzuszek, taki zgrabny
Widzę, że wielu z Was podoba się imię Tomek. A u mnie to mało popularne. Synek mojej byłej szefowej tak ma na imię, a oprócz niego nie znam żadnych dzieci. W całym przedszkolu u córki też nie ma takiego chłopca, ale może to i dobrze
moni05, Arashe lubią tę wiadomość
-
Szona ja powiedziałam że staramy się 9 cykl i trochę nosem kręciła ale skierowanie na HSG na NFZ dała choć byłam na wizycie prywatnie czekam teraz za efektem.. podobno 3 pierwsze cykle po są najbardziej płodne...
Nuch, szona lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
A ja próbuję przetrwać te upały. Jak wczoraj było w miarę tak dzisiaj ciężko . Nogi mnie bolą jak chodzę a tu jeszcze muszę wyniki TSH odebrać z przychodni ..
Mama Zuzia fajny mały zgrabny brzuszekMagduullina lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
MamaStasia :) wrote:Moja imienniczka 😊
Irvine90, moni05, syllwia91, OO83, Ochmanka, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Mam wyniki juz!
Beta - 32mIU/ml - szalu nie ma... Czekam na czwartek, zeby zobaczyc jaki bedzie przyrost...
APTT - 31,6 sekund (a normy to 24-41, czyli mieszcze sie w normie).
D-dimer, ilościowo - < 280ng/ml (a normy sa takie: 0-500 - wiec chyba ok?)
Nie dostalam jeszcze wynikow proga... dalej odswiezam str laboratorium;)
Wizyta w klinice jutro... Zobaczymy co z tego wyjdzie... Staram sie myslec pozytywnie, ale te plamienia mnie tak martwia... Dzis juz 2 lutki wzielam, kolejna wieczorem!okularnica91, Mila1996, DzulkaJ, Malinaa90, Irvine90, eemmiilliiaa, Pati96, agge, moni05, Madziandzia, syllwia91, szona, APrzybylska, OO83, ElfiaKsiężniczka, MamaStasia :), Kittinka83, Izape_91, Iseko, buba123, Nuch, Arashe, Ochmanka, Magduullina, Ania_85_, Beti82, Sasanka55, Sasanka55, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualnyaeiouy wrote:Mam wyniki juz!
Beta - 32mIU/ml - szalu nie ma... Czekam na czwartek, zeby zobaczyc jaki bedzie przyrost...
APTT - 31,6 sekund (a normy to 24-41, czyli mieszcze sie w normie).
D-dimer, ilościowo - < 280ng/ml (a normy sa takie: 0-500 - wiec chyba ok?)
Nie dostalam jeszcze wynikow proga... dalej odswiezam str laboratorium;)
Wizyta w klinice jutro... Zobaczymy co z tego wyjdzie... Staram sie myslec pozytywnie, ale te plamienia mnie tak martwia... Dzis juz 2 lutki wzielam, kolejna wieczorem!aeiouy lubi tę wiadomość
-
Witam kochane w ten upalny, słoneczny dzień ☀️
Aeiouy gratuluję pięknych dwóch kreseczek ❤️
Moni możesz być dumna, maleństwo jest przeurocze 😍
Mamo Zuzi maleńki jest ten Twój brzuszek a jaki piękny 🤰
Brzuszki macie dziewczyny cudowne ! 🥰 To i ja swoim się pochwalę
Dzisiaj byłam na glukozie, okropieństwo 🤮 a co do ddimerów i badań w kierunku krwi to ciąża zaburzyła wyniki i wszystko jest popodwyższane. Martwią mnie jednak te ddimery bo normą jest do 500 a u mnie wyszło aż 947 no i fibrynogen 4,3 APTT 25,10 a norma od 28. Kolejne badania dopiero po połogu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e113de28cda9.jpg
agge, okularnica91, moni05, ElfiaKsiężniczka, Kittinka83, Mama_Zuzia, Iseko, Madziandzia, Arashe, aeiouy, Magduullina, Ania_85_, Sasanka55, Sasanka55 lubią tę wiadomość
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
nick nieaktualny
-
Aeiouy od jakiejs wartosci musi sie zaczac. Przypomnij ile jestes po owulacji?
Jak dzidek musial sie miedzy jajowodami przedostawac to moze implantacja byla troche pozniej.
Mila jaki boski
Jak wrzucacie takie brzuchy to zaraz odpalam aplikacje i sprawdzam kiedy taki bede miecMila1996, moni05, Ochmanka, aeiouy, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość