Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzicie, nawet nad kibelkiem nie potrafię się z Wami rozstać 😂😂 tak Was kocham
moni05, Angelika1313, MonikA_89!, Pati96, szona, Arashe, Iseko, aeiouy, Magduullina, Ania_85_, Madziandzia, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przybijam piątkę dla rocznicy ślubu w najbliższą niedzielę 😊 jest nas już 3 z datą 9 czerwca 😍 u nas to pierwsza rocznica ślubu!
moni05, Malgonia, agge, MonikA_89!, Pati96, Iseko, Ochmanka, Magduullina, Ania_85_, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dziewczyny przybijam piątkę dla rocznicy ślubu w najbliższą niedzielę 😊 jest nas już 3 z datą 9 czerwca 😍 u nas to pierwsza rocznica ślubu!
Meggs, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 22:37
DzulkaJ, Irvine90, agge, MamaStasia :), moni05, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, Salome, Nuch, Izape_91, Kittinka83, okularnica91, nowa na dzielni, Madziandzia, szona, Arashe, Iseko, Malgonia, buba123, Mila1996, Ochmanka, aeiouy, Magduullina, APrzybylska, Sasanka55, Sasanka55, Sasanka55, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Dziewczyny dzięki za wsparcie:) na usg widzieliśmy duuuzo więcej, zwłaszcza M, ale obiecałam to wrzucam foto chociaż słabo widać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cd3550168c.jpg -
Melevis, Malina, uwielbiam takie zdjęcia 😍 Rośnijcie zdrowo! 😊
Agge, podziwiam za to czytanie forum w trakcie klęczenia nad sedesem 😜 Jesteś niemożliwa! 🙃
W piątek jedziemy na wesele szwagierki, a ja nadal sukienki nie kupiłam. Od miesiąca chodzę po sklepach i jak już mi się coś spodoba, to okazuje się nie ma rozmiaru grrrr albo jest tylko różowa, a ja mam alergię na róż 😜 Dzisiaj już się wkurzyłam i pożyczyłam sukienkę od siostry. Normalnie słabo mi na samą myśl, że mam kolejny dzień łazić po sklepach. Ostatnio robienie zakupów to jakiś dramat. Czy tylko ja mam wrażenie, że w tych sklepach nic nie ma ciekawego? Sukienki wizytowe od kilku lat w tych samych fasonach, nie ma w czym wybieraćagge, Malinaa90 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja to w ogóle nie lubię zakupów, tego chodzenia po sklepach, wybierania gdzie niby tyle tego A nie ma nic.
Zdecydowanie wolę zakupy przez Internet dziś byłam na 2-godzinnych zakupach z córką i mamą, tylko kilka sklepów, a wróciłam wykończona jak nigdy nie lubię zakupów.szona lubi tę wiadomość
-
Ja mam coś takiego chyba 9 dpo, poproszę o małe kciuki żeby to nie była jeszcze stara beta 2,75 utrzymująca się jakimś cudem miesiąc ani błąd testu Pojawiło się ciut po czasie i jak wyschło całkiem to zrobiło się odrobine jeszcze mniej widocznemoni05, agge, MonikA_89!, Emmainthegarden, Madziandzia, szona, Arashe, Irvine90, okularnica91, Iseko, buba123, Nuch, Mila1996, Pati96, Kittinka83, Ochmanka, Dag_Mara, Magduullina, APrzybylska, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Trzymam kciuki
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
agge wrote:A jak Twój synek ma na imię?
Córką ma krótkie trzyliterowe imię. Wpadło mi do głowy Iwo. To stwierdziłam, że syn będzie też mieć krótkie.
I nie będzie zdrabniane..
Taaa
Teraz synek jest Iwcio, Iwko, Iwunio...
Bo ma skurczybyk urok osobisty, którego w całej rodzinie niedostatek straszliwy..
Ale trochę go wzięłam w karby i jest Iwo.
Albo zbojnik. )
Agge, biorę twoje wymioty.
Raz, że cię odciążę, a nie to słowo tu nie pasuje, ale byś odpoczela, a ja bym zarzuciła te 5 kilo cukru co to zawsze włażą na wagę za mną, jak chce się ważyć... :pagge, moni05, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nowa piękna różowa kreseczka, nie wygląda jak evap teraz albo powtórka na innym (Bobki lubią oszukiwać...), albo męcz Bobki przez kilka dni i patrz, jak pięknie ciemnieje! Trzymam mocno kciuki 💕
nowa na dzielni, Ochmanka, Ochmanka, szona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Agge, ja kupuje tylko przez internet. Teraz kupiłam 5 par spodni lnianych na lato z Lidla, czekam na paczke. Wybiorę dwie najlepsze, resztę odwioze.
Boję się tylko, że z nadmiaru optymizmu wzięłam 40 a chyba te 5 kilo cukru, taaa... ))
No nic, najwyżej wszystkie odwiozę...
agge, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Kurde.
Dostałam info, że mogę na fundusz w pon. zbadać kariotypy. Boję się jakoś. Ale pewnie pójdę.
Moja siostra robi tysiące badań genetycznych teraz. A nikt jej po 2 latach starań nie zaproponował hsg. 🤷♀️
-
Dziewczyny ja po monicie 18 mm na prawym jajniku ale endo słabe bo 8,87, no ale może jeszcze podkoksuje jakoś..
Nowa ♥️ mam nadzieję że to świeża betka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 20:40
nowa na dzielni, moni05, Pati96, aeiouy, Iseko, Magduullina, Madziandzia, MonikA_89!, Arashe lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Monika, doskonale cię rozumiem. Ja szukałam czarnej sukienki na panieński i porażka. W ogóle nie ma czarnych kiecek. Na tandecie co weszłam do stoiska to mówili ze na hurtowniach nie mają! W końcu kupiłam sukienkę w Auchan, czarna, trochę plażową, ale z obcasami i fajnymi dodatkami wyglada klubowo 😋
MonikA_89!, aeiouy, Iseko, Magduullina, Ania_85_, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Malinka juz mu buziulka widac ale slodko
Jutro puerwsza sroda bez usg.. serio nie wiem jak wytrzymam
Emms jesli to Cie pocieszy to moje mdlosci wcale nie powoduja ze jem mniej, wiec moglabym kiepski interes zrobic.
Sukienki na wesele - temat rzeka. Kuedys kupilam piekna na slub brata. Zaplacilam za nia majatek ale czulam sie jak milion $ . Nigdy potem nie mialam juz szczescia. Mam wrazenue, ze strasznie tandetne sa i z kiepskich materialow. Ja rozumiem, ze zaklada sie je sporadycznie, no ale moznaby sie postarac.
Zazdroszcze Izie, ze moze sobie uszyc co chce
Dinusie kciuki za Was zaciskam mocno.Malinaa90, Ochmanka, Magduullina lubią tę wiadomość