Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malgonia, ja tam od początku wróżę Ci dziewczynkę 😁 a Alicja pięknie - jak moja córka 😊
Miłego dnia dziewczyny! 😘Malinaa90, Malgonia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
aeiouy wrote:Mam wyniki juz!
Beta - 32mIU/ml - szalu nie ma... Czekam na czwartek, zeby zobaczyc jaki bedzie przyrost...
APTT - 31,6 sekund (a normy to 24-41, czyli mieszcze sie w normie).
D-dimer, ilościowo - < 280ng/ml (a normy sa takie: 0-500 - wiec chyba ok?)
Nie dostalam jeszcze wynikow proga... dalej odswiezam str laboratorium;)
Wizyta w klinice jutro... Zobaczymy co z tego wyjdzie... Staram sie myslec pozytywnie, ale te plamienia mnie tak martwia... Dzis juz 2 lutki wzielam, kolejna wieczorem!
Aptt dobreaeiouy lubi tę wiadomość
-
Nowa jak powtarzałas tescik??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dzień dobry
Malgonia moja siostra jest Alicja i bardzo lubi swoje imię
Szona jak tam, testujesz ze mną w piątek?
szona lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Malinka trafilam wczoraj na stronke gdzie sa takue "domowe" metody. Tez byl tak taki rest. W sumie dziala pewnie podobnie do tej sody, siusia sie do jakiegos odczynnika i zabarwoa sie na czerwono lub czarno.
Moim zdaniem to sciema. Test kosztuje kolo 100zl, wolalabym juz z tego sanko zaplacic 300 i zrobic test na plec.
Tak czy siak dalej jestem zdania ze jest mi wszystko jedno, ale ciekawosc jest.
Dzis sie w nocy umordowalam. I temperatura, i bol brzucha. Przed zasnieciem mdlosci.. teraz juz mnie ciagnie w pachwinach, ale troche sie stresowalam. -
Niee, nie robiłam bo nic już nie miała, robiłam od razu betę bo i tak miałam do zrobienia te wszystkie przeciwciala po poronieniu żeby mieć to odhaczone2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
No i chce sprawdzić, czy jakimś cudem nie mam tam np jakiejś zalegającej bety typu 1,52019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam
Mialam testowac dopiero 9 Czerwca, lecz moja niecierpliwosc zwyciezyla i zatestowalam juz dzis. Moje cykle wahaja sie miedzy 28-36 dni, dzis jest 31 dzien cyklu. Nie mam pojecia ktory to dzien po, poniewaz nie mam zbyt regularnych @. Obserwacji tez nie prowadzilam. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a71fa1b0758b.jpg
Jak myslicie dziewczyny? Niby cos widac, ale chyba troche sie pospieszylam i za 2 dni powtorze test.Nuch, Szczesliwa_mamusia, okularnica91, Ania_85_, nowa na dzielni, Ochmanka, Magduullina, Pati96, szona, agge, Madziandzia, aeiouy, MonikA_89!, Salome lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam nadwagę, ostatnio jak sie wazylam to pokazało 79 kg, po Bułgarii sie nie wazylam ale czuję ze po tym all in przytylam. W styczniu i lutym ładnie leciała waga do 75, ale potem przyszło załamanie. W ogóle w ciągu tego roku przez hormony sporo przytylam
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDag-mara- troche niewyrazne. Ale chyba widax.
Aeiouy- zawsze trzeba zaczac od jakiejs wartosci. Najwazniejszy jest przyrost Gratulacje
Irvine- kciuki za dzisiejsze prenatalne
Malina- super,ze wszystko dobrze. Pieknie rosnie mały człowiek.
Malgonia- ja też mam przeczucie,ze bedziesz miec dziewczynke
Nowa - trzymam kciuki,ze to bylo tym co ma byc,a nie czyms starym. Bo kreseczka ladniutka
Melevis- jaka wyrazna fotka. Sliczny maluszek. Czego Ci zyzycz? Przede wszystkim, zebyl zdrowy ,a po drugie dziewczynki do tej chłopięcej druzyny
Ja ide teraz w piatek na wizyte. Juz bym chciala,zeby sie potwierdzil ten chlopak,bo juz gadam do niego Tymek. Tak sie juz jakos oswoilam, ze mam nadzieje,iz nie okaze sie dziewczynka. Ale - tez będę kochac
Umowiona tez jestem na polowkowe. Będę miała okazje podejrzeć w lipcu 2 razy mojego bąbla. 1 raz u mojego lekarza, 2 na nfz mialam nie isc,ale skoro mam mozliwosc go podejrzenia,to czemu noe skorzytac,skoro mam to w ramach ubezpieczniaMalgonia, nowa na dzielni, Irvine90, Ania_85_, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dagmara tez ciezko mi powiedziec, ale cos rozowego widac.
Mamunia ja bym mogla podgladac swojego Gumisia co tydzien. Troche mnie martwi, jak ja wytrzymam, jak bede miec wizyty co kilka tygodni.Szczesliwa_mamusia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Nowa kciuki za wyniki ♥️
Aeiouy gratuluję, czekamy na wieści z wizyty. Wszystko będzie dobrze 😊
Malgonia ja mam wizyty co 4 tygodnie, to jest okropny czas. Ile myśli w głowie to tylko kobieta w ciąży wie. W czerwcu tak się złożyło, że wczoraj miałam u swojego, a 19.06 mam drugą część prenatalnych i potem znowu 2.07 u swojego.
Wczoraj niewiele widziałam, bo monitor pod słońce stał, zdjęcia nie dostałam 😕 ale maleńka już waży 260gram i wszystko jest w najlepszym porządku ♥️nowa na dzielni, Malgonia, Ania_85_, Pati96, moni05, Szczesliwa_mamusia, Arashe, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Nuch wrote:Dag-mara ja widze druga kreske
Dzisiaj odebralam wynik AMH - 3,62ng/ml. Zaczynam sie zastanawiac czy to jest ok czy nie za duzo...
Udanego dnia wszystkim :*
Spore, takie trochę jakby na granicy, ale chyba jeszcze ok, może najlepiej skonsultować. A cykle masz regularne?2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dagmara tez ciezko mi powiedziec, ale cos rozowego widac.
Mamunia ja bym mogla podgladac swojego Gumisia co tydzien. Troche mnie martwi, jak ja wytrzymam, jak bede miec wizyty co kilka tygodni. -
Aeiouy - daj znac jak u Ciebie :* Mam nadzieje, ze plamienia zniknely!
Monika_89 - no wlasnie, zamowilam przez neta juz dwie i zadna sie nie nadawala 😭 Dzisiaj jade jeszcze polazic po sklepach. Prawda jest taka, ze aktualnie zle sie czuje sama ze soba i w niczym sie sobie nie podobam, wiec to pewnie nie kwestia sukienek, a mnie samej
Dag-mara - jest krecha!aeiouy, Dag_Mara lubią tę wiadomość
-
No wlasnie chodze, tylko musze to tak zgrac zeby mi te wizy na siebie nie nachodzily. Poki co to jest konbo bo okres prenatalnych i w ogole. Ale 2 tygodnie to wircznosc. Byle do 20 tygodnia i do ruchow
Jakos powiem Wam, ze mam tyle optymizmu w sobie, ze az wierzyc mi sie nie chce.
APrzybylska super ze u maluszka dobrze juz teraz jak Cie kopie to macie kontakt miedzy wizytami.
Nuch mi sie wydaje, ze jest ok. Moze jest w gornej granicy normy, ale chyba lepiej w ta niz w druga strone.Ochmanka, moni05, APrzybylska, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Dagmara ja tam widzę kreskę! KCIUKI
Nuch najważniejszy jest cały obraz pacjenta, pogadasz z lekarzem i wszystkiego się dowiesz😙
Nowa ja tam widzę betę minimum 15 a nie jakieś 1,5🤗
Irvine ✊✊✊
A ja... zaczęłam krwawić 😕 ale odżałuję tą stówę i pójdę jeszcze do niej, a nóż da coś przydatnego 😋Irvine90, Madziandzia, Dag_Mara lubią tę wiadomość