Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Nuch! Cieszę się że jesteś i masz się dobrze😙
Za to nie lubię bardzo Twojego samopoczucia🙁
Badacie się dalej? Będziecie próbowali leczenia w jakiejś klinice? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuch wrote:Obecnie jestem na badaniach diagnostycznych w szpitalu w Wawie i zobaczymy co dalej. Troche juz brakuje sił do walki
Nuch, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj u innej ginekolog i co się nasłuchałam to moje. Pytała się dlaczego mam stymulację owulacji robiona, powiedziałam, że od 2 cykli jej nie było, stwierdziła, że kobieta w moim wieku nie robi się stymulacji i, że nawet mając 2 owulację w roku to zajde w ciążę z łatwością. Szkoda, że do kwietnia miałam, a nie zaszłam.
Pęcherzyk 20 mm, dzisiaj mam zrobić zastrzyk sobie i działać. Po zastrzyku pęcherzyk pęknie na następny dzień czy za 2 dni? Nie mam w tym cyklu ochoty na seksy i planuje po wczorajszych przytulaskach potworzyc je jutro i tyle. Myślicie, że powinnam jeszcze w sobotę lub niedzielę?
Gdzie robicie zastrzyki?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Angelika1313 wrote:Mam dziś wizytę u gina . Pliss trzymajcie kciuki żeby nie było torbieli..🙏 tak bardzo się boję..😓 strasznie mnie nawalają jajniki i obawiam się że to te mendy wróciły... oby moje przeczucia się nie potwierdziły.. zrobiłam wielką listę co chcę się zapytać. Muszę zapytać o letrozol i ten estrofem . Ale dorzucilam do listy histero i laparo, ciekawe co mi powie .. tyle czasu może to tam tkwi jakiś problemik 🤔🤔 na mojej liście jeszcze kilka rzeczy, szykuję się długa wizyta . Do tego cały czas boli mnie brzuch @ a dziś 10dc .... już ręce mi opadają ..
Monika no niech ta frańca przyłazi i to natychmiast ! 😤 jak jej nie chcemy to jest a jak chcemy to nie ma , brr😠
Agge super :* a jak się czujesz ? Trzymasz się jakoś? :*
Ochmanka też o nich myślę tak nagle zniknęły.. Iseko hop hop czytasz nas jeszcze???Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinaa90, dziękuję, że pytasz ;* wczoraj jeszcze na lipcu pisałam - wszystko w porządku, chłopczyk zdrowy i wg lekarza podobny do tatusia
5ylwian, Mila1996, MonikA_89!, agge, Pati96, Malinaa90, Mama_Zuzia, makowa lubią tę wiadomość
-
Byłam u gina, jak ja 45dc to endometrium mizerne, bo tylko 6mm. Obraz na USG jakby z pierwszej fazy cyklu. Owulacji nie było i nie będzie. Dostałam dupka na wywołanie. Opisałam wszytko koordynatorce z kliniki, żeby mój lekarz wiedział co i jak. Nie chcę, żeby miał mi za złe, że coś biorę na własną rękę. Swoją drogą lekarz, u którego dzisiaj byłam, też pracuje w Invimed i zna tego mojego😂
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Madziandzia wrote:Dziewczyny, serio po odstawieniu duphastonu można czekać dwa tyg. na @? Bo ja mam wizytę u lekarza 19.08 i wolałabym nie przyjść z powodzią 😞 ostatnią tabletkę brałam w niedzielę i oprócz ewidentnego plamienia we wtorek albo środę (no nie pamiętam kiedy) nadal nic... szykuje się najdłuższy cykl w moim życiu, bo najdłuższy miał 29 dni, a tyle właśnie dziś mija.
-
Madziandzia ja też po odstawieniu lutki dostawalam @ 2-3 dni po.
Nikodemko wypuścili Cię już do domku? Wszystko już ok?
Monika89 ale lekarz coś sugerował skąd może być taki dziwny cykl?Madziandzia lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyJusta29 wrote:Ja po odstawieniu dupka dodawałam miesiączka po 2 dniach max 3. Ale czytałam tu na forum że różnie to bywa
No właśnie. To mój pierwszy cykl z dupkiem więc jestem kompletnie zielona.
No trudno... zrobię test jutro i najwyżej będę dłuuuugo czekać na nowy cykl -
Misiaa - zostaje do jutra i jesli na usg bedzie wszystko ok, a plamienia sie nie pojawia to wychodze... marze o tym.
Szczesliwa_mamusia, syllwia91, szona, Pati96, Ochmanka, Magduullina, Mila1996, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Cześć piękne 😘
Wpadam po to żeby zostawić Wam wiruski: %%$&#@¦^¥~£®®£¿¿£^^¡¿€¿£§#&*%%?/ 🤰🏻👶🏻🥰😘😘
Za około 60 dni z radością zwolnię brzuszek dla którejś z Was.
Życzę Wam niezwykle płodnego sierpnia! ❤️5ylwian, Madziandzia, MonikA_89!, Gosiek1993, agge, syllwia91, szona, Malgonia, Pati96, Ochmanka, Magduullina, Mila1996, Mama_Zuzia, Ania_85_, Iseko, Kittinka83, April_27 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
syllwia91, Magduullina, Mila1996, SylwiaLu, Mama_Zuzia, Arashe, Kittinka83, April_27 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, ta kolacja wygląda jak zadanie matematyczne na egzamin ósmoklasisty 😂
Nikodemka, szona, Magduullina, Ania_85_, Kittinka83 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻