Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich, to moj pierwszy wpis na forum, ale stalo sie cos niezwyklego, w 2 cyklu brania Clo (stwierdzone pcos i brak owulacji) w 31 dniu cyklu pokazaly sie 2 kreski!!! Jestem bardzo zdziwiona jakoze w tym miesiacu nie staralismy sie szczegolnie i odpuscilismy jakby troszke... a tu taka niespodzianka )) 6 testow pokazuje 2 kreski. Czy orientuje sie moze ktoras z Was czy w Uk, poza pierwszym spotkaniem z polozna w 10-12 tygodniu jest jakas szansa by potwierdzic ciaze badaniem krwi? Powiedziano mi, ze mam czekac na telefon poloznej...
-
Hej dziewczyny pisałam do Was niedawno nie powtórzyłam bety jak radziłyscie ( wynik w piątek 89,64)bo musiałam wrócić do Niemiec gdzie mieszkam i tu jest trochę inaczej u mojego lekarza rodzinnego nie mogę zrobić tej bety poradziła mi żebym umówiła się do ginekologa ale wizyta dopiero we wtorek noi stres jak cholera. Powiedzcie czy to źle że nie zrobię tej bety? Ściskam was serdecznie
-
91Ewela09 wrote:Cześć, może któraś z Was mi pomoże, a mianowicie potrzebuję namiary na dobrego Androloga w Warszawie?
z tego co się orientuję to w nOvum przyjmuje lek. med. Jan Karol Wolski, bardzo chwalony. Coś z wynikami Twojego wyszło?
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
No na razie są w dolnej granicy (tak mój gin to określił) kazał na początku września powtórzyć. Już po woli mam tego dosyć, dwa lata się staraliśmy bez pomocy lekarza, w styczniu zgłosiłam się do lekarza, ponieważ okres mi się spóźniał, ale nie było ciąży i od tego momentu z pomocą lekarza walczymy. U mnie jak na razie wszystko ok. Jak wyniki mojego męża się poprawią to nie wiem co będzie dalej.
-
91Ewela09 wrote:No na razie są w dolnej granicy (tak mój gin to określił) kazał na początku września powtórzyć. Już po woli mam tego dosyć, dwa lata się staraliśmy bez pomocy lekarza, w styczniu zgłosiłam się do lekarza, ponieważ okres mi się spóźniał, ale nie było ciąży i od tego momentu z pomocą lekarza walczymy. U mnie jak na razie wszystko ok. Jak wyniki mojego męża się poprawią to nie wiem co będzie dalej.Mikołaj 25.04.2011
-
madlene88 wrote:Dziś powtórzyłam testem Bobo test plytkowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e68eebd9c20.jpgmadlene88 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Monicza wrote:Hej dziewczyny pisałam do Was niedawno nie powtórzyłam bety jak radziłyscie ( wynik w piątek 89,64)bo musiałam wrócić do Niemiec gdzie mieszkam i tu jest trochę inaczej u mojego lekarza rodzinnego nie mogę zrobić tej bety poradziła mi żebym umówiła się do ginekologa ale wizyta dopiero we wtorek noi stres jak cholera. Powiedzcie czy to źle że nie zrobię tej bety? Ściskam was serdecznie
Powodzenia!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Ja nadal leżę, wczoraj nie zrobili mi USG, pani doktor mówi, ze za wcześnie bo czekamy na serduszko!!!! Krwawienia ustaly, tyle ze leżenie nadal wskazane. Wczoraj miałam badanie ogólne i wziernikiem. Wszystko tam ładnie ciążowe, zamknięte pokazujące 6tydzien. Jutro robią usg, z racji tego ze mam młodsza ciąże o 4dni to dlatego teraz nie było sensu. Mam nadzieje, ze jutro usłyszę serce a w piątek pójdziemy z kropkiem do domu leżeć jak na razie sie nie cieszę bo ogromnie sie boje, ze tego serduszka nie bedzie serce by mi chyba stanęło, ale jak lekarz badała to mówi, ze tam wszystko dobrze, nie chce sie nakręcać ale stres jest ogromny. Od 3dni mam non stop mdłości, ponoć dobry znak ale nie wiem czy to nie z nerwowo. Dzięki kochane, ze pamiętacie o mnie
Ja nadal zabawa trzymam kciuki -
lis87 wrote:Ja nadal leżę, wczoraj nie zrobili mi USG, pani doktor mówi, ze za wcześnie bo czekamy na serduszko!!!! Krwawienia ustaly, tyle ze leżenie nadal wskazane. Wczoraj miałam badanie ogólne i wziernikiem. Wszystko tam ładnie ciążowe, zamknięte pokazujące 6tydzien. Jutro robią usg, z racji tego ze mam młodsza ciąże o 4dni to dlatego teraz nie było sensu. Mam nadzieje, ze jutro usłyszę serce a w piątek pójdziemy z kropkiem do domu leżeć jak na razie sie nie cieszę bo ogromnie sie boje, ze tego serduszka nie bedzie serce by mi chyba stanęło, ale jak lekarz badała to mówi, ze tam wszystko dobrze, nie chce sie nakręcać ale stres jest ogromny. Od 3dni mam non stop mdłości, ponoć dobry znak ale nie wiem czy to nie z nerwowo. Dzięki kochane, ze pamiętacie o mnie
Ja nadal zabawa trzymam kciukiMikołaj 25.04.2011
-
Hej
Mogę się dołączyć ? Ja testuję 22.08 - w naszą pierwszą rocznicę ślubu - czekamy na prezencik
Próbowała któraś z Was testów Pink test super czuły ? Jak wrażenia ? Niby piszą, że można już po 6 dniach od zapłodnienia, ale chyba jednak poczekam... -
emi2016 wrote:Hej
Mogę się dołączyć ? Ja testuję 22.08 - w naszą pierwszą rocznicę ślubu - czekamy na prezencik
Próbowała któraś z Was testów Pink test super czuły ? Jak wrażenia ? Niby piszą, że można już po 6 dniach od zapłodnienia, ale chyba jednak poczekam...Mikołaj 25.04.2011
-
emi2016 wrote:Skoro tak mówisz - nie wiem jak wytrzymam, mam dobre przeczucia, wierzę że tym razem się udało... Przyszłam tutaj bo zaczynam sobie coś wkręcać i doszukiwać się objawów, no ale zaczekam...
Który cykl starań?Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Czekaj ja też miałam przeczucia, sikacz w 7dpo piękne 2 kreski, beta na drugi dzień 38, do powtórki po 2 dniach 49 i dupa. Gdybym nie zatestowała pewnie nawet bym nie wiedziała, że jestem w biochemicznej.
Który cykl starań?
12 miesiąc, a cykl ? Hmmm... nie miesiączkuję regularnie, bo ja wiem 5-6 ? Z Ovu 2. W biochemicznej już byłam, ale może tym razem będzie ok -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
Bardzo chciałabym się przyłączyć do testowania, ale nie wiem jak mam to ogarnąć bo moje cykle mają tendencje wzrostowe Nie mam pojęcia kiedy mam się spodziewać miesiączki. Więc u mnie jedynym rzetelnym sposobem będzie branie luteiny od 30 dnia cyklu i jeżeli po 5 dniach od odstawienia nie przyjdzie to wówczas mogę testować Czy tylko ja mam tak dziwnie?
Przed ostatnią poronioną ciążą moje cykle wynosiły kolejno 36 dni, 47 dni, 52 dni....nie wiem jak mam to inaczej ogarnąć jak nie luteiną