Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Dziewczyny wynik bety to 130.10 normalnie się cieszę !!!!
-
fryzjereczka wrote:gratuluje kochana!!!a mnie dzis caly dzien boli brzuch i tak bardzo kluja mnie jajniki szczegolnie non stop czuje lewy jajnik dziewczyny czy to normalne??robilam dzis test ciazowy ale niestety negatywny ale to dopiero 9 dzien po owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 19:46
-
madlene88 wrote:Jaki test robiłaś?jaka firma?wiesz mnie pobolewywal brzuch od 7 dpo,takie klucie i jakby pikanie w brzuchu, dziwny ból dosyć.i klucie jakby owulacyjne jajników.Żadnych plamienia i nic,tylko w 8dpo dziwny śluz jakby płodny,taki dziwny glutek koloru lekko kremowego.Aha kup koniecznie bobo test plytkowy on jest naj lepszy, zatestowalam nim już w 10 dc i to z popołudniowki moczu i wykazał sie dużo lepiej niż inne Pink,allegro i amil nawet rano.Jeszcze nic straconego zatestujesz jutro
Lisku tak bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku!!! -
madlene88 wrote:Hehe dzięki.a u cb? Jakieś symptomy na nadchodzący okres? Czy cichosza?
Temperatura spadła, brzuch pobolewa jutro @ przybędzie.
Qasha temperatura przyrasta bardzo dobrze, nie musi być to zawsze mega skok, owulacje potwierdza trzeci dzień wyższych temperatur i na tej pidstawie ovu wyznacza. Ból nie ma nic do rzeczy, jednych nie boli wcale, innych przed innych po, a i zdarza się, że ból jest, a owulacji nie było. Także spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 12:54
Arwi lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Ja już nie wiem, czy sobie wmawiam, ale mnie też kłują jajniki. Do tego jestem strasznie zmęczona i senna. Może to tarczyca ? Ale od dziś biorę 2x większą dawkę, więc powinno byc odwrotnie... do tego wczoraj czułam takie dziwne kłucie jakby w macicy. ? Mam jeszcze sporo białego wodnistego (kremowego) śluzu. Piersi niby bolą, ale bolą też na okres... Nie wiem co o tym myśleć. Nie mogę doczekać się testu.... Nie wyobrażam sobie kolejnego rozczarowania ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 17:05
-
emi2016 wrote:Ja już nie wiem, czy sobie wmawiam, ale mnie też kłują jajniki. Do tego jestem strasznie zmęczona i senna. Może to tarczyca ? Ale od dziś biorę 2x większą dawkę, więc powinno byc odwrotnie... do tego wczoraj czułam takie dziwne kłucie jakby w macicy. ? Mam jeszcze sporo białego wodnistego (kremowego) śluzu. Piersi niby bolą, ale bolą też na okres... Nie wiem co o tym myśleć. Nie mogę doczekać się testu.... Nie wyobrażam sobie kolejnego rozczarowania ....
-
Dziewczyny, ja jestem 5 dni po owu, bardzo ciągnie mnie dziś w dole brzucha, jakby na przemian (owulacja z prawego jajnika, a boli mnie bardziej po lewej stronie ).
Do tego wczoraj i dziś mam temp. 37,4-37,5 a zwykle było 36,7.
Czy któraś tak miała? Czy to dobry znak, czy może znowu sobie wkręcam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 21:39
madlene88 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2015 - 7tc. -
madlene88 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny ja się odmeldowuje z sierpnia oficjalnie, koniec wakacji, koniec nadziei na sukces @ przyszła, czas wracać do rzeczywistości. Gratuluje wszystkim zaciążonym raz jeszcze i trzymam kciuki za resztę Jakby mnie kto szukał jestem na wrześniu. Buziaki ;*⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc