Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dylematy skończone. Temperatura leci, zaczynam plamić - jutro będzie okres. Tyle dobrego w tym wszystkim, że mogę się napić z przyjaciółmi i podczas wrześniowego urlopu będę mogła z mężem zdobyć Rysy
Mimo przedłużających się starań jeszcze sobie jakoś radzę z rozczarowaniem. Przyjdzie cykl, ze wszystko zaskoczy -
U mnie dzisiaj cisza. Plamienia już nie ma. Temperatura narazie nie spada. 2 dni do @... Czyżby cisza przed burzą
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Hej dziewczyny jak mija Wam dzien? Do mnie przyjechala mlodsza siostra na kilka dni bo rzadko sie widujemy. Mieszkamy w innych miastach-wsiach u mnie kiepsko troche... @ na 100% przyjdzie bo brzuch pobolewa dalej i piersi przy dotyku coraz mocniej bola ;/ ach trzeba sie nastawiac na @ i zaczac starania od wrzesnia od poczatku[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
14 dpo i cisza @ kak nie było tak nie ma... Luteine biorę dalej w razie czego. Jutro powtarzam betę...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
A ja dziewczyny wczoraj testowałam. 11 dpo i druga bardzo blada kreska, taki cień cienia, ale jest na pewno, bo nawet mężu widzi Jutro powtórzę test, powinna już być mocniejsza. A ja, choć pewna, że się nam udało, nie dowierzam w to tak bardzo, że boję się powtarzać test.Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości
-
Młoda19 Ja to jeszcze gratulacji nawet nie przyjmuje, bo ciężko mi uwierzyć, że nam się udało w pierwszym cyklu starań i przy Hashi. I strasznie się boję, że@ przyjdzie albo krecha nie będzie ciemnieć. Trzymam za Ciebie mocno kciukiSzczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa Przystępuje do forum bo już się chyba w tym wszystkim pogubiłam... liczę na wasze rady, doświadczenie i pomoc. A teraz krótki opis mojej sytuacji:
Po odstawieniu tabletek anty moje cykle powariowały i się rozregulowały, a że zaczęliśmy z mężem strać się o dzidzię wspomogłam się testami owulacyjnymi. Mój poprzedni cykl trwał 32 dni. Teraz za pomocą testów owu. stwierdziłam wystąpienie owu w 21 dniu cyklu to było 17 sierpnia. w ten dzień "przytulaliśmy" się z mężem. Wczoraj robiłam test ciążowy i nic... nie wiem może było za wcześnie co myślicie? powtórzę go jeszcze we wtorek tj 30.08 -
akka ja bym testom owulacyjnym nie ufala jezeli chodzi o sprawdzenie ciazy. Czytalam ze niektorym dziewczynom sie to sprawdzilo ale to jest 1 na 10 przypadkow. Takze wedlug mnie test owulacyjny do owulacji a test ciazowy do sprawdzenia ciazy jak @ nie przyjdzie to zrob test za 2-3 dni wtedy powinien juz cos pokazac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Hejo dziewczyny jestem tu nowa
Tez jestem po antykoncepcji odstawionej w kwietniu ,cykle mam 25-28 dni.W owulke było przytulanlko eperaturka nie spada.We wtorek planowana @ i aż się boje co to będzie... -
U mnie nawet test owulacyjny w 10dpo wyszedł pozytywnie.Sprawdzilam z ciekawości bo dziewczyny pisały ze czasem wcześniej daje wynik niż ciążowy, oczywiście nie biorę go pod uwage