Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak samo jak Ty akka88 we wtorek,trzymam kciuki za Ciebie.Może będzie zielony kropek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:07
-
Młoda19 wrote:Mabelle no chcialabym zebysmy nam sie w koncu udalo, juz mnie dobijaja te staraniaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Przed chwilą z nudów zrobiłam test owulacyjny (i przy okazji sprawdzić czy faktycznie wykrywa ciążę) i wyszły od razu dwie grube krechy Więc chyba jutrzejszy test ciążowy będzie tylko upewniający dla męża
Zarówno testy owulacyjne, które pięknie przewidziały mi owulację, jak i ciążowe, to testy z allegro, za 20 zł 50 testów owu plus trzy ciążowe.Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości -
Ja tez kolo 17.00 zrobiłam owulacyjny i dwie grube krechy oby nic się nie zmieniło do testu wtorkowego.Boli mnie brzuch jak na @ i cały czas latam do kibelka sprawdzic czy aby @ nie przyszla;/
-
Robiłam w 10dpo i wyszedł cień cienia i 11 dpo i wyszło blado tak ze nie trzeba było się wpatrywać.A teraz się boje juz robić ze będzie biochemiczna, bo już za bardo się nakrecilam.A ze mam już 35 na karku to coraz trudniej:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 18:27
-
Będzie dobrze. Ja też, choć jestem pewna, że jestem w ciąży, panicznie się boję, że jutro wyjdzie negatyw. Nie mogę uwierzyć w to, że udało się nam w pierwszym cs przy Hashimoto.Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości