Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki94 wrote:Mabelle super Podobne mamy krechy i nawet testy te same
Dzięki dziewczyny, trochę się martwię, że za blada. Mabelle a Ty który dpo dzisiaj?
Ja dziś jestem 13dpo a moje cykle max 28-29 dni. -
Kofeina wrote:U mnie dziś 29 dzień cyklu. Który po owu to nie wiem bo trudno się zorientować z czym kolwiek na moim wykresie. Ale test ze słaba kreska jest
-
Niki mamy cykle takiej samej dlugosci:) zawsze myslalam jak sie nie udawalo ze tak dlugie cykle sa bezowulacyjne a jednak na Twoim przykladzie moge stwierdzic co innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 11:30
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda mnie też brzuch boli nie non stop,ale boli jak leżę szczególnie w nocy jak jadę samochodem.Śluz mam biały nie jakiś gesty, ale jak poczuje mokro to lecę do kibelka bo myślę że to @
-
Mabelle wrote:Młoda mnie też brzuch boli nie non stop,ale boli jak leżę szczególnie w nocy jak jadę samochodem.Śluz mam biały nie jakiś gesty, ale jak poczuje mokro to lecę do kibelka bo myślę że to @
Mnie tez wlasnie boli bardziej jak leze i w nocy. Moze to TO moze nie powinnam tracic nadziei dopoki @ nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:13
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Mnie tez wlasnie boli bardziej jak leze i w nocy. Moze to TO moze nie powinnam tracic nadziei dopoki @ nie ma
Kochana nadzieja umiera ostania:)
Ja jeszcze nie wierze i w środę zrobię jeszcze raz betę ,czy przyrasta i wtedy dopiero do mnie może dotrze ze się udalo;P -
Mloda Já mam dokładnie takie same objawy . Śluz kremowy ale nie gesty . Czuję cały czas wilgoć i szyjka nisko a przed okresem zawsze była wysoko . Bóle jak leżę itp . Tp wszystko wlasnie dalo mi do myslenia by zrobic test . Mam nadzieję że mój tescik sciemnieje. A betę masz cudowna Mabelle !!! Też by. Chciała iść ale u nas w holandii na wynik czeka się 5 dni roboczych i tylko ze skierowanie od rodzinnego . Tak więc odpuszczam .
igusia lubi tę wiadomość
-
Mabelle super beta Ja jutro idę zrobić, a wynik będę miała dopiero w środę po południu.
Mnie z kolei boli brzuch jak dużo stoję (a że praca stojąca to niemal cały czas) i rwą mnie piersi od pach. Śluzu nie mam na wkładce dużo, ale mąż mówi, że niagara we mnieSzczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości