Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziew czyny mam nadzieję że odpowiednio przyrośnie w środę.Niki mnie tez boli jak długo stoję w niedziele w kościele myślałam że się skicham tak mnie bolal brzuch
-
Já no sprawdzam zawsze rano po porannej toalecie . W dni po okresie czy po owu szyjka jest tak daleko że jej dosięgnąć nie mogę. I tak jest aż do okresu . A od 2 dni mam ją nisko. Bardzo łatwo rano mogę ją znaleźć bo jest bardzo blisko wyjścia. Terqz jak na tescie jest blada kreska to już wiem dlaczego jest inaczej niż zwykle .
-
Dziś strasznie bolały mnie wieczorem jajniki . Po rozmowie z koleżanką która powiedziała mi żebym zrobiła kolejny test ( rano wyszła bardzo blada kreska ) to zobaczymy czy wieczorem będzie taka sama czy może zniknie . Tak naciskala że zrobiłam ten test . A oto wynik :
A po moim.wykresie i tych skokach temperatur nawet nie sądziłam że się uda .
-
Kofeina wrote:Dziś strasznie bolały mnie wieczorem jajniki . Po rozmowie z koleżanką która powiedziała mi żebym zrobiła kolejny test ( rano wyszła bardzo blada kreska ) to zobaczymy czy wieczorem będzie taka sama czy może zniknie . Tak naciskala że zrobiłam ten test . A oto wynik :
Gratuluję Ci z całego .Będziemy razem majoweczki;)Kofeina lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny! Jak tam? U mnie pogoda do kitu, az wstawac sie nie chce. Mialam taki piekny sen.. Robilam test ciazowy i pokazala sie bladziutka kreseczka. Az zal mi bylo jak sie obudzilam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Kofeina wrote:Dziś strasznie bolały mnie wieczorem jajniki . Po rozmowie z koleżanką która powiedziała mi żebym zrobiła kolejny test ( rano wyszła bardzo blada kreska ) to zobaczymy czy wieczorem będzie taka sama czy może zniknie . Tak naciskala że zrobiłam ten test . A oto wynik :
Jejku gratuluje ! :*Kofeina lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Niki94 wrote:Akka trzymam kciuki
Młoda mi się tak śniło trzy noce przed testowaniem i wyszła krecha A pogoda też paskudna i jeszcze trzeba w pracy stać.
Ja mam jeszcze 2 dni do testowania a boje sie jak cholera ze @ przyjdzie bo caly czas mam ten sluz i mokro i caly czas latam do kibelka bo mysle ze to @[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Ja mam jeszcze 2 dni do testowania a boje sie jak cholera ze @ przyjdzie bo caly czas mam ten sluz i mokro i caly czas latam do kibelka bo mysle ze to @
Młoda będzie dobrze, trzymam za ciebie kciuki.Poczekaj do terminu @ i zrób ponownie ;* -
akka88 wrote:Ja dziś testowałam i hmmm nic... nie wiem co jest może dla tego , że test był od 25 HCG a nie 10 jak te wczesne. Co o tym myślicie?
Akka za ciebie tez trzymam kciukasy,głowa do góry.Kup ten bardziej czuły test. Buzka. -
Młoda19 wrote:Test bede robila 1.09 pierwszy raz wczesniej nie robilam
Wiem pomyliłam sobie z akka88,kapnelam się po fakcie.BuziakWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:46