SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia super ze jutro do domku, w domu szybko dojdziesz do siebie i przede wszystkim bedziesz ze swoja rodzina
Agniechaaaa zdrowka zycze, oby to nie bylo nic powaznego
gg88 przykro mi z powodu wynikow.. ja mialam uraplazme i musialam sie z mezem przeleczyc bo maz tez mial. Za pierwszym razem bralam 1 antybiotyk doxycykline ale mi nie pomogl, potem bralam dwa antybiotyki - azytromycyne i doxycykline. Po odstawieniu lekow, po 2 tygodniach ponownie z mezem robilam badanie. I wyniki byly juz ok-Monika- lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Monia super ze jutro do domku, w domu szybko dojdziesz do siebie i przede wszystkim bedziesz ze swoja rodzina
Agniechaaaa zdrowka zycze, oby to nie bylo nic powaznego
gg88 przykro mi z powodu wynikow.. ja mialam uraplazme i musialam sie z mezem przeleczyc bo maz tez mial. Za pierwszym razem bralam 1 antybiotyk doxycykline ale mi nie pomogl, potem bralam dwa antybiotyki - azytromycyne i doxycykline. Po odstawieniu lekow, po 2 tygodniach ponownie z mezem robilam badanie. I wyniki byly juz ok
a czy któraś się orientuje czy ureoplazma może mieć wpływ na morfologie plemników??Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Bajkaaa wrote:GG a u której ty gin byłaś?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyDziekuje Wam dziewczyny ♥
Anna Stesia robilam testy na alergie pokarmowe z krwi bo ja ogolnie alergiczka jestem na duzo rzeczy.
GG tez tam mysle
Przykro mi ze wyniki sa zle
Rucola wiesz nie wiem, ale my bylismy bardzo miesozerni. Wyniki kiedys jak i teraz nie zmienily sie a jednak w tedy latami sie nie udawalo a teraz od przejscia na wege tak, wiec nie wierze ze to taki przypadek. -
Cześć jestem tutaj nowa,i chcę was zapytać o radę. Więc staramy się z mężem o drugą pociechę od 5 miesięcy i bez rezultatu.22 sierpnia miałam dostać @ i dziś dostałam plamienia brunatnego.Temp. 22 i 23 sierpnia spadła na 36.6 a wcześniej była 37.2 Dziś znów skoczyła na 37.1 ? Co mam o tym myśleć? Pomóżcie...
-
nick nieaktualnyJa zdycham, mam mega mdłości, które nasilają się po jedzeniu. Zostało mi jeszcze trochę testów więc je radośnie obsikuje tyle czasu wychodziły negatywny że teraz się nie mogę napatrzeć.
Karma88, PodwojnaMama, staraczka1111, zubii, Bocianiątko, Flowwer, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, KateKum, Czrna 81, Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Hej dziewczyny
Nie udalo sie z cyklu Majowego ani Czerwcowego to moze z Sierpniowego bo wszystko na to wskazuje beta z 9dpo 13,41 a dzisiaj 15dpo i ten na gorze test jest z dzisiaj.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7774d8e5ed84.jpg
I powiem Wam ze kiedys tyle lat staran i nikt mi juz nie powie ze dieta nie ma znaczenia, bo odkad w Lutym oboje z mezem przeszlisly na diete wege to udaje sie od razu. Gozej bylo z utrzymaniem i mialam wizyte na Wrzesien zapisana do super specjalisty od takich przypadkow, ale juz nie bedzie trzeba
Czytam Was dziewczyny kazdego dnia, na kazdym nowym watku, z ukrycia kibicuje kazdej z osobna i z kazdej dobrej wiadomosci sie ciesze razem z Wami ♥ i wierze w to ze do konca roku nie trzeba bedzie zakladac juz nowych watkow testowych ♥
Serdecznie gratuluję! Rośnijcie zdrowo i dbajcie o siebie!
A ja się właśnie zastanawiam nad przejściem na wege...PodwojnaMama lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyAksamitna mam to samo z testami a mdlosci czy nie trzeba sie cieszyc ze wszystkiego
Lucia dziekuje ♥ nic nie tracisz przechodzac na wege, mozesz tylko zyskac. Wiadomo warzywa tez wolne od chemii nie sa, ale na pewno nie ma tego syfu, tych hormonow co w miesie. Ja i moj maz jeszcze nie tak dawno nie wyobrazalismy sobie dnia bez miesa a teraz jak sie wkrecisz w dobre roslinne jedzenie to nie ma bata ze wrocisz do miesa. My jestesmy typowo na wege a nie na wegetarianizmie, czyli nie jemy nic co odzwierzece. Zadnego nabialu czy jaj czy ryb
Ale dzieci mamy miesne i mieso dalej przygotowujemy dla nich -
Martys92 wrote:Cześć jestem tutaj nowa,i chcę was zapytać o radę. Więc staramy się z mężem o drugą pociechę od 5 miesięcy i bez rezultatu.22 sierpnia miałam dostać @ i dziś dostałam plamienia brunatnego.Temp. 22 i 23 sierpnia spadła na 36.6 a wcześniej była 37.2 Dziś znów skoczyła na 37.1 ? Co mam o tym myśleć? Pomóżcie...
Zrób test, jesteś już w terminie miesiączki więc powinien wyjść konkluzywny. -
Bocianiątko wrote:No szkoda... Nawet choroby mamy te same Hashi, lekka niedoczynność, lekka hiperprolaktynemia... Teraz jeszcze sprawdzam IO
Też planuje to zrobić, ale to raczej pod koniec września dopiero. I nie robiłam jeszcze ANA. A Twój M się badał? Mój też dopiero we wrześniu idzie. -
Staraczka kciuki za jutro, na pewno bedzie piekne mocno bijace serduszko
Aksamitna to dobry znak kiedy masz 1 wizyte?
Ja dzis w domu pod kroplowka siedze z intralipidu i soli :)jakos nie moge juz wysiedziec leci juz mi 3hstaraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
gg88 wrote:wtedy byłam w poradni na K. Wielkiego u Daneckiej i ona powiedziała ze wszystko ok a potem zaczęłam do Barana jutro mam wizytę o 17.30 zobaczymy co powie na wszystkie wyniki
No to po niej dużo dobrego nie ma co się spodziewać... A baran może akurat trzymam kciuki -
Aksamitna wrote:Ja zdycham, mam mega mdłości, które nasilają się po jedzeniu. Zostało mi jeszcze trochę testów więc je radośnie obsikuje tyle czasu wychodziły negatywny że teraz się nie mogę napatrzeć.
-
nick nieaktualny
-
Pojechałam po receptę, ale lekarz zwątpił, ze tamta się wyleczyła a teraz jest nowa bakteria w dodatku wrażliwa na biseptol, który teraz brałam i powiedział, ze musi to skonsultować z mikrobiologiem bo nie ma sumieni mi pisać następnego antybiotyku. Mam dzwonić we wtorek, to mi powie co i jak. Mam nadzieje, ze razem coś uradzą. Ogólnie jestem tak zdołowana cała ta sytuacja i niesprawiedliwością...nie dość, ze nie możemy zajść normalnie w ciąże to jeszcze te bakterie tak utrudniają wszystko. Tak sobie teraz myśle, ze chyba nie będę miała wogole dziecka i trzeba się do tego przyzwyczaić może natura wie lepiej:( mam dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 19:45
-
Amy333 wrote:Flow, wydaje mi się ze to jeszcze nie jest u mnie TEN skok tempki. Mam wrazenie ze jeszcze nie jest po owu. A M zrobil mi mega niespodzianke, miał wrocic w niedziele, a wraca dzisiaj wieczorem!!) Musze go zmolestować już od wejścia
Cudownie . Dobrej zabawy
Ja ten cykl raczej spisuje na straty, tempka nie taka, śluz też inny niż zwykle. Tak jakby ovu nie byłoAmy333 lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Pojechałam po receptę, ale lekarz zwątpił, ze tamta się wyleczyła a teraz jest nowa bakteria w dodatku wrażliwa na biseptol, który teraz brałam i powiedział, ze musi to skonsultować z mikrobiologiem bo nie ma sumieni mi pisać następnego antybiotyku. Mam dzwonić we wtorek, to mi powie co i jak. Mam nadzieje, ze razem coś uradzą. Ogólnie jestem tak zdołowana cała ta sytuacja i niesprawiedliwością...nie dość, ze nie możemy zajść normalnie w ciąże to jeszcze te bakterie tak utrudniają wszystko. Tak sobie teraz myśle, ze chyba nie będę miała wogole dziecka i trzeba się do tego przyzwyczaić może natura wie lepiej:( mam dość
A ja myślę że jak twój lekarz z mikrobiologiem dopasują ci odpowiedni specyfik to pozbędziesz się w końcu tego paskudztwa i szybko ci się uda.
My tu wierzymy że ci się uda więc ty tym bardziej musiszAnna Stesia, Ptysia lubią tę wiadomość